shutterstock
shutterstock
28|06|2017 16:00
SHARE
ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Τα σανδάλια που μπορείς να φορέσεις,άνετα, στους γάμους του φετινού καλοκαιριού


Ακόμα κι αν είστε ορκισμένη φαν των ψηλοτάκουνων, αυτά τα σανδάλια, μάλλον, θα σας πείσουν να κάνετε μία -έστω και προσωρινή- στροφή στο φλατ.  

Καλοκαίρι. Η εποχή των μπάνιων, των παγωτών, των διακοπών και των γάμων. Πολλών γάμων. Αμέτρητων γάμων. Γάμων οι οποίοι απαιτούν χρήματα τόσο για τα δώρα, όσο και για τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστείτε σε αυτούς. 

Είτε επειδή είστε φαν των φλατ, είτε επειδή θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα ψηλοτάκουνα, είτε επειδή το outfit σας «σηκώνει» φλατ σανδάλι, είτε επειδή το ύψος σας σάς το επιτρέπει, είτε επειδή δε θέλετε να περάσετε άλλον έναν γάμο που μετά από ένα μισάωρο σάς πονάνε τα πόδια σας, ίσως, τελικά, η καλύτερη επιλογή να είναι τα ίσια πέδιλα.  

Μπορεί να μη δίνουν πόντους ύψους, αλλά δίνουν πόντους στιλ και αυτοπεποίθησης και είναι ιδανικά για να φορεθούν με το αγαπημένο σας μακρύ ή κοντό φόρεμα, με το ψηλόμεσο σορτς σας και να αναδείξουν το λουκ σας. Στην τελική -ας μη γελιόμαστε- ακόμα και ψηλοτάκουνα να φορέσετε μετά από λίγο θέλετε να τα βγάλετε γιατί σάς πονάνε. 

Εμείς βρήκαμε αυτά που μπορούν άνετα να φορεθούν σε πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως αυτή ενός γάμου. Κομψά σχέδια ή σχέδια εμπνευσμένα από το αρχαιοελληνικό στιλ, με έθνικ και μπόχο λεπτομέρειες, πούπουλα, φιόγκους, πομ πον, κορδέλες, τρέσες με έντονα χρώματα αυτά τα σχέδια, έχουν κάτι που τα απογειώνει. Ανάμεσά τους και μερικά υπέροχα σχέδια από έλληνες σχεδιάστες.