Shutterstock
Shutterstock
14|07|2017 08:00
SHARE
ERRE DUE

Αδιάβροχο μακιγιάζ: Η καλύτερη λύση για το καλοκαίρι και πώς θα το κάνεις


Φοβάσαι ότι οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ιδρώτας μπορούν χαλάσουν το μακιγιάζ σου; Θέλεις να είσαι όμορφη στην παραλία αλλά να μπορείς να απολαμβάνεις τις βουτιές σου χωρίς να μουντζουρώνεσαι; Tο αδιάβροχο make up θα γίνει ο πιο έξυπνος σύμμαχός σου αυτό το καλοκαίρι.

Το αδιάβροχο μακιγιάζ μυρίζει καλοκαίρι και  μπορεί να γίνει πολύ ανάλαφρο, δροσερό και παιχνιδιάρικο αν επενδύσεις σε μάτια και χείλη. Το κλειδί είναι ένα look γεμάτο χρώμα.

 

Ξεκίνα με ένα αδιάβροχο μολύβι χειλιών

Ανάμεσα στις 18 αποχρώσεις του Waterproof Lip Designer της ERRE DUE, μπορείς να βρεις την ιδανική για σένα. Διαρκεί έως και 12 ώρες ενώ θα σου εξασφαλίσει πλούσιο χρώμα και τέλεια κάλυψη. Μπορείς να μιλάς, να φιλάς, να χαμογελάς χωρίς να φοβάσαι μην «τρέξει», ενώ θα νιώθεις τα χείλη σου απαλά και μεταξένια χάρη στη σιλικόνη που περιέχει.

Συνέχισε με τα μάτια. 

Θα χρειαστείς ένα αδιάβροχο μαλακό μολύβι, που να μένει αναλλοίωτο για 24 ώρες. Παίξε με το χρώμα και διάλεξε ανάμεσα στις 15 αποχρώσεις του Waterproof Eye Designer.

Το σημαντικό είναι να βρεις ένα μολύβι που να εφαρμόζει εύκολα και με ακρίβεια, να μπορείς να το βάζεις και στο εσωτερικό του ματιού για πιο σέξι αποτέλεσμα και να μην μουντζουρώνει ακόμα και μετά την επαφή με το νερό.

 

Τρισδιάστατο βλέμμα

Τελείωσε το καλοκαιρινό σου look τονίζοντας περισσότερο τα μάτια με μια αδιάβροχη μάσκαρα. Η Xcess 3D Waterproof Mascara της ERRE DUE τα έχει όλα!

Περιέχει σαν βασικό συστατικό το κερί μέλισσας που προσφέρει ενδυνάμωση στις  βλεφαρίδες σου, ενώ το βουρτσάκι σιλικόνης που τις χαρίζει τέλειο διαχωρισμό και καμπύλη. Εντυπωσιακός όγκος, μήκος και έντονο χρώμα. Τι άλλο να ζητήσεις;

Ζήσε έντονα το καλοκαίρι με χρώματα που ζουν στο νερό.