Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Dolce&Gabbana έφτασε και θα μπει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ  | 0 bovary.gr
Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Dolce&Gabbana έφτασε και θα μπει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ  | 0 bovary.gr
18|07|2017 16:38
SHARE
DOLCE&GABBANA

Η νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Dolce&Gabbana έφτασε και θα μπει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ 


H Summer Dance Make up Collection 2017- limited edition είναι εδώ για να σας χαρίσει τα πιο φυσικά, αλλά ταυτόχρονα λαμπερά λουκ των διακοπών.  

Σκιές στις must αποχρώσεις του καλοκαιριού, κραγιόν σε ηφαιστεικά χρώματα, βερνίκια νυχιών που λάμπουν είναι μόλις μερικά από τα προιόντα της νέας συλλογής Dolce & Gabbana που τίθενται στην υπηρεσία σας για να δείτε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας. 

Ας ξεκινήσουμε με τους πρωταγωνιστές αυτής της συλλεκτικής συλλογής. 

Το μπρόνζερ The Bronzer in Sunshine είναι το απόλυτο «εργαλείο» για να δημιουργήσετε μια ζεστή, αισθησιακή λάμψη στο πρόσωπό σας ενώ παράλληλα είναι ιδανικό και για απαλό contouring.

Η σκιά ματιών Quad, εμπνέεται από τις κινηματογραφικές στιγμές που μας χαρίζει αυτή η εποχή του χρόνου και αποτελείται από μια παλέτα από «γυαλισμένα» ουδέτερα χρώματα. 

Το Summer Glow, δίνει βαθύ και γοητευτικό βλέμμα στα μάτια και μια νέα διάσταση στην επιδερμίδα, χαρίζοντας την τελευταία, αλλά καθοριστική πινελιά για ένα άψογο μακιγιάζ ματιών.

Ώρα να αναδείξετε τα χείλη και τα ζυγωματικά σας. 
Το Creamy Blush σε χρώμα Rosa Carina αναζωογονεί τα ζυγωματικά δίνοντας τους «το χρώμα της υγείας» ενώ το κραγιόν Shine Lipstick σε αποχρώσεις Fascination, Fuchsia και Sheer χαρίζει μια απαράμιλλα πλούσια και ροζ λάμψη στα χείλη σας.  
 

Αυτή η καλοκαιρινή συμφωνία δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς να μιλήσουμε για το μανικιούρ σας. Νύχια σε βαθύ μπλε κάνουν αντίθεση με τις θερμές αποχρώσεις του μακιγιάζ δημιουργώντας μια αντίθεση που υπακούει στην αρμονία και ενισχύει τη δυναμικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Με άλλα λόγια, τα δύο συναισθήματα που θέλετε να σας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.