Shutterstock
Shutterstock
15|08|2017 13:05
SHARE
ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

Η αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο σικ και απλό ντύσιμο


Εχει συμβεί σε όλες. Να καθόμαστε ώρες μπροστά στη ντουλάπα, σκεπτόμενες ρούχα και συνδυασμούς που στο τέλος θα απορρίψουμε.

Μπορεί η ντουλάπα να σφύζει, μπορεί να έχεις αγαπημένα items, αλλά να μην συνδυάζονται με τίποτα (συμβαίνει, ειδικά όταν βιάζεσαι), ή απλά μπορεί να μην είσαι σε mood. Όποιος και να είναι ο λόγος, υπάρχει λύση και μας έρχεται από τη Γαλλία. Τη χώρα όπου οι γυναίκες έχουν αναπτύξει  ένα μοναδικό, αξεπέραστο στιλ. 

Σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά μάς βοήθησε η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία όταν ρωτήθηκε, τι φοράει σε ένα event, όταν δεν βρίσκει τι να βάλει (με τη γκαρνταρόμπα της Τζίτζι λίγο δσκολο). Η νεαρή καλλονή μοιράστηκε μια συμβουλή που ακολουθεί κάθε φορά που ζορίζεται μπροστά στη ντουλάπα της κι εμείς πήραμε χαρτί και μολύβι. 

Splash news
Splash news

Η συμβουλή έρχεται από την Καρίν Ρόιτφελντ. Την πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue Paris, εκδότριας του CR Fashion Book και παγκόσμιας διευθύντριας μόδας του Harper's Bazaar. Η συμβουλή είναι σύντομη και ευχάριστα εύκολη για να την ακολουθήσει. 

«Αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε σε ένα πάρτι, φορέστε ένα τζιν, ένα T-Shirt και ένα ζευγάρι τακούνια». Ιδιοφυές. Την επόμενη φορά που θα σταθείτε μπροστά στη ντουλάπα σας, σκερδίστε μισή ώρα με αυτά τα τρία κομμάτια.

Η απλότητα είναι το κλειδί.