KENZO Holiday 2017 -Αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων από το γαλλικό οίκο μόδας | 0 bovary.gr
KENZO Holiday 2017 -Αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων από το γαλλικό οίκο μόδας | 0 bovary.gr
KENZO

KENZO Holiday 2017 -Αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων από το γαλλικό οίκο μόδας


Ο οίκος Κenzo αποκάλυψε την ετήσια limited edition holiday συλλογή για τη σεζόν 2017 για την οποία δημιούργησε την πιο έξυπνη παλέτα χρωμάτων που έχουμε δει.

Για άλλη μια χρονιά, το γαλλικό brand υψηλής ραπτικής εντυπωσιάζει με την παιχνιδιάρικη διάθεσή του, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται επάνω στα κομμάτια που επιλέγει να σχεδιάσει για τις συλλογές του.

Οι ταλαντούχοι designers και καλλιτεχνικοί διευθυντές του οίκου, Humberto Leon και Carol Lim, που είναι γνωστοί για την πρωτοποριακή τους ματιά, χρησιμοποιούν μια σύγχρονη κι έξυπνη χρωματική παλέτα για λογαριασμό της KENZO Holiday 2017 capsule συλλογής, που περιλαμβάνει metallic πουπουλένια, puffy μπουφάν, πουλόβερ, t-shirt και παντελόνια κι αξεσουάρ.

Χαρακτηριστικό της KENZO Holiday 2017 capsule συλλογής οι αντιθέσεις που δημιουργεί αυτή η χρωματική παλέτα, τα λαμπερά υφάσματα αλλά και νήματα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το κλασικό μοτίβο του πολύχρωμου τίγρη, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα patches.

Τόσο τα έντονα prints, όσο και τα ευφάνταστα χρώματα χρώματα αντικατοπτρίζουν την ματιά των δύο σχεδιαστών που λανσάρουν ρούχα για άνδρες και γυναίκες που δημιουργούν το ιδανικότερο και πιο εντυπωσιακό χειμερινό look τους.

Η KENZO Holiday 2017 capsule συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα αλλά και στον ιστότοπο του οίκου το Νοέμβριο του 2017.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα συλλογή του γαλλικού οίκου.