Apimages
Apimages
TOM FORD

Ο Tομ Φορντ εμπνέεται από τη Ριάνα – Τα νύχια που ξεχώρισαν στο fashion show της Νέας Υόρκης


Ο Αμερικανός σχεδιαστής Τομ Φορντ άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 με ένα ντεφιλέ-αφιέρωμα στη δεκαετία του 1990, με βάτες, παγιέτες, μίνι φούστες και τα πιο εκκεντρικά νύχια εμπνευσμένα από τη Ριάνα.

Ο 56χρονος σχεδιαστής παρουσίασε μια συλλογή που βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη δεκαετία του 1990, τότε που το αστέρι του ανερχόταν ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου Gucci.

Την παράσταση έκλεψε το ροζ-χρυσό, γεμάτο glitter manicure style που επιμελήθηκε η nail artist Mei Kawajiri, η οποία έχει συμμετάσχει σε αρκετά runways, με μούσα την ποπ τραγουδίστρια Ριάνα. 

Instagram/badgalriri
Instagram/badgalriri

Στα backstage του fashion show, η nail artist Mei Kawajiri, είπε ότι ότι ο Τομ Φορντ αγαπάει ιδιαίτερα τα νύχια της Ριάνα και σίγουρα το εκκεντρικό στυλ της σέξι τραγουδίστριας τον ενέπνευσε για τη νέα κολλεξιόν του. 

 

 

To manicure style της Kawajiri στο catwalk του Tom Ford είναι ίσως το γαλλικό μανικιούρ της νέας γενιάς. «Προσπαθήσαμε να κάνουμε το μήκος και το σχήμα να δείχνουν όσο πιο φυσικά γίνεται» σημείωσε η Μei, η οποία έκανε ένα mix καθαρό βερνίκι με ροζ και χρυσό glitter για τη βάση, αφού πρώτα είχε περάσει με αερογράφο ένα μαύρο χρώμα.

«Θυμίζει πολύ τα 90's. Δεν χρησιμοποιούσα αερογράφο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο έπρεπε, χαρίζει ένα πιο light look στο κλασσικό γαλλικό μανικιούρ».

 

 

Ο Tεξανός μόδιστρος ανακάλυψε το ταλέντο της Mei Kawajiri μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Clawsm» η οποία δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γυναίκες που δουλεύουν σε nail salons. Η Mei Kawajiri είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από πολλά εξωφρενικά manicure σχέδια. 

apimages
apimages