Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
12|09|2017 17:38
SHARE
SOCKS TREND

Το στιλιστικό τρικ που έχει ξετρελάνει τα It Girls και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ


Το 2017 έχει στόχο να μας επανασυστήσει fashion items, τα οποία δείχνουν να έχουν, τελικά, πολυδιάστατο στιλιστικό χαρακτήρα.

Αυτό που θεωρούσαμε μέχρι πρότινος «κακόγουστο», η μόδα μπορεί να το δικαιολογήσει. «Φόρα αυτό που σου αρέσει αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις»: αυτό είναι το σύνθημα της σεζόν στο κόσμο της μόδας.

Τα It Girls φαίνεται ότι δεν επαναπαύονται και συνεχώς πειραματίζονται με απρόσμενους συνδυασμούς. Ενας από τους βασίζεται σε ένα αξεσουάρ που οι περισσότερες διαθέτουν αλλά το πιο πιθανό είναι να μην το έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα με τον τρόπο που τα It Girls συνηθίζουν να το κάνουν αυτή τη σεζόν.

H κάλτσα γίνεται μια fashionable στιλιστική λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη.

Τα κοντά καλτσάκια συνδυάζονται όχι με μόνο με αθλητικά, αλλά και με mules, loafers, ankle boots και ψηλοτάκουνα.

Mεγάλοι οίκοι (Vetements, Gucci, Balenciaga) λάνσαραν το εν λόγω trend στις επιδείξεις τους και έδωσαν μια «δεύτερη ευκαιρία» σε αυτό το fashion item να δείξει τη δυναμική του.

Καλτσάκια με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς που δεν περνούν απαρατήρητα.

Κυριαρχούν στις street style εμφανίσεις διάσημων fashion bloggers: χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Pernille Teisbaek που υιοθέτησε το στιλιστικό τρικ και συνδύασε τα mules της με μπλε ankle socks.

Τα καλτσάκια συνδυάζονται απρόσμενα με τα παπούτσια μας ήδη από την άνοιξη που μας πέρασε και κατακτούν όλο και περισσότερα It Girls που μπροστά σε ένα (αμφιλεγόμενο!) trend δεν λένε «Γιατί;» αλλά «Γιατί όχι!».