ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

Αυτό είναι το πέδιλο που κάνει το πόδι να φαίνεται μακρύτερο


Το φορούν όλες στο κόκκινο χαλί και αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα χρυσά σανδάλια πάντα ήταν από τις top προτιμήσεις των γυναικών για ένα λαμπερό event, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι μόνο το λαμπερό χρώμα που το κάνει τόσο δημοφιλές.

 

Από την Κιμ Καρντάσιαν, την Πενέλοπε Κρουζ, την Μπλέικ Λάιβλι και την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, τα χρυσά ψηλοτάκουνα σανδάλια είναι το μυστικό που τους χαρίζει μακριά, καλλίγραμμα πόδια.

 

Ο λόγος βρίσκεται στις δύο χρυσές λωρίδες του παπουτσιού, μία στον αστράγαλο και μία στα δάχτυλα των ποδιών. Οι λωρίδες είναι τόσο λεπτές, σχεδόν αόρατες που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του γυμνού ποδιού, κάνοντάς το να δείχνει 5 ίντσες πιο μακρύ.

 

Το χρυσό χρώμα είναι πολύ πιο λαμπερό από το nude ή το ροζ, αρκεί να επιλέξεις την σωστή απόχρωση, αυτή δηλαδή που είναι κοντά στο χρώμα του δέρματος (χωρίς να περνά απαρατήρητο), αλλά δεν είναι και πάρα πολύ λαμπερό (δηλαδή αυτό το χρυσό που μοιάζει με σκουριά).

 

Έτσι, φορώντας το χρυσό πέδιλο που ταιριάζει στα χρώματα σου, το πόδι σου φαίνεται πιο μακρύ επειδή το μάτι του άλλου δεν εστιάζει στο παπούτσι.

Για να πετύχεις και εσύ αυτό το καμουφλάζ, προτίμησε ένα χρυσό πέδιλο με λεπτές γραμμές, χωρίς περιττά λουριά και υπερβολικά αξεσουάρ, ενώ μην παραμελήσεις το τακούνι το οποίο πρέπει να είναι ως συνήθως ψηλό για να κάνει το πόδι σου ακόμη πιο καλλίγραμμο.

Έτσι, φορώντας το χρυσό πέδιλο που ταιριάζει στα χρώματα σου, το πόδι σου φαίνεται πιο μακρύ επειδή το μάτι του άλλου δεν εστιάζει στο παπούτσι.

Για να πετύχεις και εσύ αυτό το καμουφλάζ, προτίμησε ένα χρυσό πέδιλο με λεπτές γραμμές, χωρίς περιττά λουριά και υπερβολικά αξεσουάρ, ενώ μην παραμελήσεις το τακούνι το οποίο πρέπει να είναι ως συνήθως ψηλό για να κάνει το πόδι σου ακόμη πιο καλλίγραμμο.\

Φωτογραφίες: Shutterstock