Πώς θα πετύχεις το εντυπωσιακό beauty look από το fashion show του Οίκου Dolce & Gabbana | 0 bovary.gr
Πώς θα πετύχεις το εντυπωσιακό beauty look από το fashion show του Οίκου Dolce & Gabbana | 0 bovary.gr
27|09|2017 16:45
SHARE
MFW S/S 2018

Πώς θα πετύχεις το εντυπωσιακό beauty look από το fashion show του Οίκου Dolce & Gabbana


Ο οίκος Dolce&Gabbana, στο πλαίσιο του Ready-to-Wear fashion show στο Μιλάνο, παρουσίασε μια νέα συλλογή, εμπνευσμένη από την Queen of Hearts.

Το όραμα των σχεδιαστών ολοκληρώθηκε από το μακιγιάζ που τόνιζε την λαμπερή επιδερμίδα τους και συνδυάστηκε με εμβληματικά «γατίσια» μάτια και έντονα χείλη.

Τα νύχια συμπλήρωναν την εμφάνιση με φίνα ουδέτερα χρώματα.

Για την αψεγάδιαστη λαμπερή επιδερμίδα χρησιμοποιήθηκε το Perfect Luminous Liquid Foundation που εφαρμόστηκε από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και προς τα αυτιά.

Τα μάγουλα ήταν σε φυσική απόχρωση με την εφαρμογή του The Blush, σε απόχρωση Rosebud 33 που χρησιμοποιήθηκε στα ζυγωματικά με κατεύθυνση προς τα αυτιά, ενώ το The Blush σε απόχρωση Tan 22 χρησιμοποιήθηκε για να τονίσει το περίγραμμα του προσώπου.

Επιπλέον, η λάμψη ενισχύθηκε με το The Illuminator σε απόχρωση Eva 3 που εφαρμόσθηκε κατά μήκος των ζυγωματικών και στη γραμμή της μύτης. Το άγγιγμα της Pressed Powder τελειοποίησε την όψη της επιδερμίδας.

Το «γατίσιο» βλέμμα δημιουργήθηκε συνδυάζοντας τις Perfect Mono Eyeshadow σε απόχρωσεις Goldust 20, Nude 30, Desert 40 και Coffee 120 και εφαρμόζοντάς τες στα βλέφαρα. Για περισσότερο φως και ένταση στο βλέμμα χρησιμοποιήθηκε το The Eyeliner σε απόχρωση Gold 3 στην εσωτερική γωνία των ματιών.

 

Οι βλεφαρίδες ενισχύθηκαν προσθέτοντας το The Eyeliner σε Black 5 ενώ σχεδιάστηκε μία γραμμή με το νέο Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo στην απόχρωση Nero 1 για να δημιουργήσει το έντονο βλέμμα.

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις εξωτερικές γωνίες για τελείωμα με όγκο, χρησιμοποιήθηκε το Passioneyes Mascara στην απόχρωση Nero 1 βλεφαρίδες.

Τα φρύδια σχηματίστηκαν με τη βούρτσα του νέου Emotioneyes Brow Powder Duo και γέμισαν με χρώμα προς την εξωτερική γωνία με το ειδικό εργαλείο ακριβείας, επιτυγχάνοντας ένα τολμηρό αλλά φυσικό look στα φρύδια.

Στα χείλη, μια ποικιλία από κλασικές κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις σε κρεμώδη υφή - το Classic Cream Lipstick σε Αμέθυστο 330, Carnal 530, Scarlett 625, Ultra 650 ή ροζ τόνοι όπως τα Daring 310, Tease 215 και Chic 230.