La Prairie
La Prairie
LA PRAIRIE

Το απόλυτο μυστικό νεότητας αποκαλύπτεται από την La Prairie!


Όσο μεγαλώνεις, οι ανάγκες της επιδερμίδας σου αυξάνονται. Και ναι, θέλεις να δείχνεις όμορφη πάντα και για πάντα. Όπου κι αν πας, ότι κι αν κάνεις, είσαι μητέρα, αδερφή, σύζυγος, εργαζόμενη, μα πάνω από όλα γυναίκα!

Γυναίκα δυναμική, σύγχρονη που δεν θέλει η κούραση και τα σημάδια του χρόνου να φαίνονται στο πρόσωπο της. Θέλεις να γελάς δυνατά και να εκφράζεσαι χωρίς να σε ανησυχούν οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές που σχηματίζονται στο δέρμα. Αντίθετα, επιμένεις να είσαι ο εαυτός σου και να φροντίζεις την επιδερμίδα σου με όποιoν τρόπο μπορείς με στόχο μια νεανική και ξεκούραστη όψη!

Τι ψάχνεις; Ένα προιόν που να ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος και να κάνει ανόρθωση ανάλογη του λίφτινγκ από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα να συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας και όλα αυτά χωρίς ενέσιμα.

Eδώ και δεκαετίες η διάσημη Ελβετική εταιρία La Prairie, φέρνει στο φως όλους εκείνους τους θησαυρούς για την περιποίηση της επιδερμίδας και δημιουργεί προιόντα ιδανικά για την σύγχρονη γυναίκα που αγαπάει την επιδερμίδα της και θέλει να φροντίσει το πρόσωπο της

La Prairie
La Prairie

Το μυστικό της; To χαβιάρι! Κρύβει μέσα του πολύτιμα συστατικά και εκχυλίσματα που θρέφουν και ενδυναμώνουν, χαρίζοντας στην επιδερμίδα ξανά το δώρο της νεότητας και της απίστευτης σφριγηλότητας.

Η αγαπημένη εταιρία των γυναικών εμπλουτίζει την συλλογή-σύμβολο Skin Caviar με το νέο, επαναστατικό Absolute Filler! Πρόκειται για μία νέα κρέμα, με καινοτόμα τεχνολογία που βασίζεται στο Caviar Absolute, αποτέλεσμα μιας προηγμένης τεχνολογικής διαδικασίας, μέσω της οποίας συλλέγονται σε υψηλή συγκέντρωση τα πιο θρεπτικά συστατικά που περιέχει το χαβιάρι. Ένα πολυτιμο μείγμα, πρωτεινών και ελαίων, πιο καθαρό και πιο ισχυρό, που αυξάνει θεαματικά την πυκνότητα του δέρματος, ενυδατώνει και διεγείρει το σχηματισμο κολλαγόνου και σμιλεύει το περίγραμμα.

La Prairie
La Prairie

Το μυστικό της νεότητας έρχεται τώρα σε διαφορετική, ειδική συσκευασία με αναδιπλούμενο καπάκι και αντλία, έτσι ώστε να μην πηγαίνει χαμένη ούτε σταγόνα αλλά και να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα συστατικά του μέχρι το τέλος.

Απλωσε σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό, την βελούδινη φόρμουλα με ανοδικές κινήσεις. Από τις πρώτες ημέρες θα αισθανθείς την διαφορά και κοιτάζοντας στον καθρέφτη θα δεις ένα πρόσωπο φρέσκο και αναζωογονημένο.

Το μότο της La Prairie, “Η αναζήτηση για την ανάκτηση του χρόνου δεν αφορά το να προσθέτουμε χρόνια στην ζωή μας αλλά να προσθέσουμε ζωή στα χρόνια μας” μας εμπνέει και μας προτρέπει να το υιοθετήσουμε!

Και θα το κάνουμε με την νέα Skin Caviar Absolute Filler σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προιόντα της σειράς, ξεκινώντας με το προιόν Essence-In-Lotion, συνεχίζοντας με το Skin Caviar Liquid Lift και την κρέμα ματιών Eye Lift Cream.

Oλοκλήρωσε την καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης σου με το νέο θαύμα των εργαστηρίων του brand και συνέχισε να απολάμβάνεις την κάθε στιγμή, ζώντας την στο έπακρο!