Vichy
Vichy
VICHY

H Vichy δημιουργεί τα Dermablend Covermatte & Dermablend 3D για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες


Η Dermablend της Vichy, χάρη στην τεχνολογία αιχμής, την σύνθεση υψηλής ανοχής και αποτελεσματικότητας που διαθέτει έχει γίνει το Νο 1 make up που προτιμούν όλες οι γυναίκες με ατέλειες.

Αφού άλλαξε τα δεδομένα στο make-up υψηλής κάλυψης, ανανεώνεται προσθέτοντας στη σειρά το νέο προϊόν Dermablend Covermatte, διατηρώντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην υψηλή κάλυψη για τις μικτές και λιπαρές με τάση ακμής επιδερμίδες.

Dermablend Covermatte SPF 25

Ένα make-up συμπιεσμένο σε μορφή πούδρας τόσο ελαφρύ, το οποίο καλύπτει σημάδια και ανομοιόμορφη επιδερμίδα για ένα φυσικό και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα.
Εξειδικευμένο προϊόν για την υψηλή & πλήρη κάλυψη πολύ έντονων χρωματικών ατελειών, διεσταλμένοι πόροι, χρωματικές αλλοιώσεις, κοκκινίλες και σημάδια ακμής.

12 Ώρες φυσικό ματ τελείωμα. Χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας»

Ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος

Με ενεργά συστατικά: Σαλικυλικό Οξύ , Γλυκονικό Ψευδάργυρο, Βιταμίνη E

Dermablend 3D

Σύνθεση 3 σε 1 με μία μόνο στρώση υψηλής κάλυψης

Το Dermablend 3D ενυδατώνει, δίνει ματ όψη, και διορθώνει την επιδερμίδα σας για 16 ολόκληρες ώρες, χωρίς αποτέλεσμα μάσκας, με εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Το δέρμα σας αναπνέει ελεύθερα! Καθ’όλη αυτήν τη διάρκεια, τα ενεργά συστατικά του μέικαπ, το σαλικυλικό οξύ και η επερουλίνη, δρουν ως θεραπεία κατά των ατελειών, καταπραΰνοντας τους ερεθισμούς και την ερυθρότητα.

Χαρίζει:

Δροσερή Υφή

Χωρίς γαλακτωματοποιητές, η φόρμουλα αυτή έχει την αίσθηση δροσερού νερού όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας, δροσίζοντάς το μέχρι να στεγνώσει. Καταπραΰνει την αίσθηση καύσου από τους ερεθισμούς.

Απόλυτα Ματ Φινίρισμα

Κατά την εφαρμογή, η τεχνολογία Alliagel αφήνει ένα λεπτό, απαλό, βελούδινο πέπλο στο δέρμα σας. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας μεταξένια αίσθηση που διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ, χάρη στη μη λιπαρή σύστασή της και τη βέλτιστη επιλογή μεταλλικών χρωστικών ουσιών.

Αίσθηση γυμνού δέρματος

Όταν μετατρέπονται σε τζελ, η υδάτινη και η άνυδρη φάση εναρμονίζονται πλήρως, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία τους. Έτσι, αρκεί μια λεπτή στρώση make-up για να επιτευχθεί μέγιστη κάλυψη.

Vichy
Vichy