Οι fashion συνδυασμοί που κάνουν τα combat boots να φαίνονται σικ | 0 bovary.gr
Οι fashion συνδυασμοί που κάνουν τα combat boots να φαίνονται σικ | 0 bovary.gr
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ STREET STYLE ΣΟΥ

Οι fashion συνδυασμοί που κάνουν τα combat boots να φαίνονται σικ


Τα μποτάκια με την χοντροκομμένη όψη συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. Να πως θα γίνετε επάξιες συνεχιστές της με το δικό σας «γραφικό χαρακτήρα». 

Η χρονομηχανή γράφει «μέσα της δεκαετίας του 90'». Πηγαίνετε στις «Επιλογές του Μενού» και διαλέγετε «μποτάκια». Και ιδού, έχετε μπροστά σας ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, έχουν κορδόνια και τρακτερωτή σόλα και θυμίζουν στρατιωτική αρβύλα.

Τα combat boots επιστρέφουν στην φετινή παρέλαση των τάσεων και μπαίνουν στην πρώτη γραμμή. Μπορεί να σας φαίνονται κάπως χοντροκομμένα, αλλά, τελικά, η ιστορία και η μόδα δείχνει πως φοριούνται με όλα.
Από τζιν (ιδανικά ψηλόμεσα) μέχρι σίγκαρετ παντελόνια και από πένσιλ φούστες μέχρι μακρινά αέρινα φορέματα. Τα combat μποτάκια του τύπου Dr. Martens τα οποία τα είδαμε και στην Kaia Gerber  με μίνι φόρεμα και δερμάτινο jacket, μέσα σε όλα, χάρη στην χοντρή τους σόλα, χαρίζουν πόντους με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο (τέλεια νέα για όσες θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα καθημερινά ψηλοτάκουνα).   

Επειδή πολύ συχνά όμως τυγχάνει να συνδέουμε ένα κομμάτι ή ένα αντικείμενο με πολύ συγκεκριμένους τρόπους, ίσως όταν τα βλέπετε να νιώθετε ένα δισταγμό. Προφανώς, παραπέμπουν σε πιο ροκ outfits ή μπορεί πρώτο πράγμα που σας θυμίζουν να είναι ή τα φοιτητικά σας χρόνια ή την Tomb Raider, δύο στιλιστικά πρότυπα που μάλλον δεν ταιριάζουν με το σημερινό σας στιλ. 

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο stylish εμφανίσεις από it-girls, fashion bloggers και κορυφαίες εκπροσώπους της μόδας και σας παρουσιάζουμε τους πιο elegant τρόπους να τολμήσετε να ανανεώσετε το street ή καθημερινό στιλ με τα combat μποτάκια. 

Να μερικοί από τους πιο άνετους και stylish τρόπους να τα εντάξετε στο στιλ σας. 

 

 

 

Instagram/Thefashionguitar
Instagram/Thefashionguitar

 

 

 

 

On the blog today #thefashionmedley

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elif Filyos (@thefashionmedley) στις Οκτ 20, 2017, 9:32πμ PDT