Shutterstock
Shutterstock
PASTEL SHADES

Παστέλ αποχρώσεις το χειμώνα- Μάθε πώς να τις φορέσεις με στιλ


Aυτή τη σεζόν θα σπάσουμε την μoνοτονία του χειμώνα επιλέγοντας χρώματα από μια διαφορετική παλέτα.

Αν, όταν σκέφτεστε τα χειμερινά σας ρούχα σας πιάνει απογοήτευση και μελαγχολία, αν όλη η ντουλάπα σας το χειμώνα γεμίζει με μαύρα, γκρίζα και.. στο τσακίρ κέφι κανένα μπλε και πιστεύετε πως το στυλ του χειμώνα είναι βαρετό και μονότονο, τότε η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία. ΠΑΣΤΕΛ.

Ροζ, γαλάζιο, πράσινο της μέντας, λεβάντα, απαλό κίτρινο... Οι πιο γλυκιές παστέλ αποχρώσεις είναι υπέροχες την άνοιξη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούμε να τις φορέσουμε και τον χειμώνα και μάλιστα να δείχνουν πολύ κομψές και καθόλου άκαιρες.

Ρομαντικά, θηλυκά, ονειρεμένα, τα χρώματα αυτά μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι και ταιριάζουν σε όλες, ξανθές, μελαχρινές και -σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να πιστεύατε- σε γυναίκες κάθε ηλικίας.

Είναι ιδανικά αν αγαπάτε το χρώμα , μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση και να φωτίσουν ακόμα και το πιο μουντό σύνολο, αλλά και ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό.

Και αν νομίζατε πως μπορούν να δείχνουν μόνο cute και χαριτωμένα και να σας μεταμορφώσουν σε ναζιάρες γατούλες κάνατε και πάλι λάθος.

 

@sofievalkiers during #pfw | www.thestyleograph.com #sofievalkiers photographed by #thestyleograph #christianvierig #streetfashion #streetstyle #womensfashion #fashionphoto #fashionmoment #photooftheday #nofilter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Styleograph (@thestyleograph) στις Οκτ 1, 2017, 9:25πμ PDT

 

 

Αρκεί να σκεφτείτε πόσες φορές η Rihanna κατάφερε και τα φόρεσε με τρόπο που έμοιαζαν cool και πολύ μοντέρνα.

Αν συνδυαστούν σωστά μπορούν δημιουργήσουν απόλυτα stylish σύνολα , άλλοτε κλασικά και άλλοτε τόσο δυναμικά που κάνουν statement!

Oι επιλογές σας πολλές και για τον χειμώνα -ίσως περισσότερες και από την άνοιξη-.

Πρώτο και πολύ αγαπημένο, το πανωφόρι. Ένα κλασικό παλτό σε ανατρεπτικό ροζ χρώμα, ένα faux γούνινο jacket, μπορούν με μια κίνηση να αναβαθμίσουν το look.

Μεγάλη τάση είναι το κοστούμι και θα το φορέσουμε και σε παστέλ αποχρώσεις, ενώ φορέματα , cozy πλεχτά, πλισέ μίντι φούστες και αξεσουάρ στην παλέτα των marshmallows και των ζαχαρωτών είναι διαχρονικά και girly.

Τέλος οι fashionistas συχνά φορούν πολλά διαφορετικά παστέλ σε συνδυασμό και το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και αποπνέει ποπ διάθεση.

Αν μετά από όλα αυτά δεν πειστήκατε τότε σίγουρα μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας αλλάξει γνώμη.