La Roche-Posay
La Roche-Posay
LA ROCHE-POSAY

Nέα Effaclar Duo με SPF30- Επανόρθωση των ατελειών και σημαδιών από την La Roche Posay


Η La Roche-Posay καινοτομεί για ακόμη μία φορά και δημιουργεί μία ενυδατική κρέμα ιδανική για όλη την μέρα αλλά και την νύχτα.

Η καθημερινή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία εντείνει το πρόβλημα των ατελειών και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε υπερμελάγχρωση (κόκκινα ή καφέ σημάδια).
Όλα τα προνόμια μιας αντηλιακής προστασίας SPF30, σε μια καθημερινή φροντίδα με δροσερή υφή, gel-κρέμα. Δοκιμασμένη σε περιβάλλον με με εξάρσεις ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Κατάλληλη και για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες χάρη στην υπέροχη υφή της. Ενυδατική και δροσερή κρέμα gel που χαρίζει άμεσα ματ όψη και έχει μη λιπαρό και κολλώδες τελείωμα. Με Oil free σύνθεση.

Η Εffaclar Duo (+)SPF30 είναι σχεδιασμένη για να δρα κατά των ατελειών και των σημαδιών της ακμής και όχι μόνο. Επανορθπωνει πραγματικά άμεσα ένω ταυτόχρονα βοηθάει στην σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων του δέρματος και χαρίζει λεία και όμορφη επιδερμίδα.

Και το καλύτερο είναι εμπλουτισμένη με δερματολογικά συστατικά κατά της ακτινοβολίας UV (Νιασιναμίδη+LHA+Procerad) και το σύστημα προστασίας της σειράς Antihelios ΧL Protect, ειδικά προσαρμοσμένα να προστατεύουν στο σύνολο της ακτινοβολίας UV, από τις UVB, UVA και μακρές UVA.

Μια πλούσια κρέμα με αντηλιακή προστασία και ενάντια στις ελεύθερες ρίζες . Επιπλέον το Αντιοξειδωτικό σύμπλοκο Καρνοσίνη + Βιταμίνη Ε για προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία, την εξουδετέρωση του οξειδωτικού στρες και των επιπτώσεων της ρύπανσης είναι ότι καλύτερο για επιδερμίδες με ατέλειες και πρόσωπο που έχει χάσει τη φρεσκάδα του.

Εφαρμόστε πρωί ή και βράδυ αλλά και σαν βάση πριν το make up σας. Δεν θα σας απογοητεύσει. Οι ατέλειες μειώνονται σημαντικά. Οι πόροι εξυγιαίνονται, η υφή της επιδερμίδας λειαίνεται, η γυαλάδα ρυθμίζεται

Πείτε αντίο στις ατέλειες χωρίς να φοβάστε την ηλιακή ακτινοβολία.