Track Τrousers - Το  παντελόνι στίβου ήρθε για να μείνει | 0 bovary.gr
Track Τrousers - Το παντελόνι στίβου ήρθε για να μείνει | 0 bovary.gr
TRACK TROUSERS

Track Τrousers - Το παντελόνι στίβου ήρθε για να μείνει


Tο track trourers ή αλλιώς παντελόνι στίβου είναι η απόλυτη τάση.

Αυτό το παντελόνι σίγουρα θα το θυμάστε αφού το φορούσαμε με μανία στη δεκαετία του ΄90, τόσο συχνά σχεδόν όσο και το τζιν μας και όχι μόνο κατά την διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής. Τότε αν το φορούσες έπαιρνες αμέσως τον τίτλο του cool παιδιού και ήταν τόσο δημοφιλές που το βλέπαμε ακόμα και σε πολλά μουσικά βιντεοκλίπ διάσημων pop star όπως η Britney Spears και η Christina Aguilera. Μεγάλα αθλητικά brands έχουν συνδεθεί στο μυαλό μας με τις πλαϊνές ρίγες, οι οποίες είναι και το μοναδικό στολίδι σε αυτό το παντελόνι που σήμερα είναι ξανά ανάμεσα στις τοπ τάσεις και απόλυτα stylish.

Πλέον θα το βρείτε σε πολλά διαφορετικά υφάσματα και χρώματα που το κάνουν να ξεφεύγει από την λογική της φόρμας και της άσκησης, γίνεται πιο luxurious και μπορείτε να φορέσετε ακόμα και στο γραφείο με πουκάμισα και κομψά ψηλοτάκουνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mε γραμμή που στενεύει στο τελείωμα και λάστιχό ή κουμπιά που ανοίγουν και δίνουν κίνηση στα μπατζάκια ότι κι αν επιλέξετε θα ξεχωρίσετε.

Η τάση Athleisure άλλωστε επιβάλλει στιλιστικούς πειραματισμούς με βάση ένα ή και περισσότερα κομμάτια με sporty διάθεση καισυνδυασμένα ακόμα και με πολυτελή κοσμήματα και iconic θηλυκά αξεσουάρ όπως μια mini bag μεγάλου οίκου. Το street style και οι απανταχού fashionistas το έχουν ήδη αποθεώσει σε fashion weeks και αμέτρητες φωτογραφίες στο instagram με hashtag #ootd.

Mίνιμαλ και κομψό είναι μια διαφορετική πρόταση για καθημερινά urban σύνολα και all day εμφανίσεις από το πρωί με t-shirt μέχρι το βράδυ με ένα μεταλλιζέ τοπ και σακάκι. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην ντουλάπα σας ίσως είναι ώρα να αποκτήσετε το it παντελόνι της σεζόν.

Zara
Zara