Splashnews.com
Splashnews.com
21|11|2017 16:43
SHARE
STYLE ICON

Η Lottie Moss αποδεικνύει ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αδερφή της, Κate, σε στιλ


Είναι 19 χρονών, εργάζεται ως μοντέλο στις 3 μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας (Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη) και με περισσότερους από 191.000 followers στο Instagram συγκαταλέγεται στους fashion influencers. Αφού μάθατε τα βασικά για την αδερφή της Κέις Μος, ας περάσουμε σε μια από τις τοπ εμφανίσεις της. 

Το να σε λένε «Μοss» και να προσπαθείς να κάνεις καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, όσο να 'ναι, έχει ένα ρίσκο. Ποιο; Αυτό της συνεχούς σύγκρισης με την αδερφή σου, πρώην τοπ μόντελ που σάρωνε στην πασαρέλα (και στα πάρτι!), πρωταγωνιστούσε σε καμπάνιες, έχει γίνει 30 φορές εξώφυλλο στη Βρετανική Vogue, είδωλο σε ένα τεράστιο κοινό μόδας και μούσα ουκ ολίγων σχεδιαστών (μεταξύ των οποίων Calvin Klein, Balenciaga, Alexander McQueen), αλλά και φωτογράφων (ανάμεσα τους και οι Mario Testino, Mario Sorrenti, Steven Klein και Peter Lindbergh).  

Η Lottie Moss, μπορεί να έχει ένα επίθετο για το οποίο έχουν ήδη γραφτεί πολλές αράδες σε editorial μόδας, αλλά ξεκινώντας την πορεία της σε μια εντελώς διαφορετική δεκαετία και βάζοντας τη δική της προσωπική σφραγίδα στο στιλ της, έχει βρει τον τρόπο να χαράξει τα δικά της σταθερά βήματα. 

 

 

 

 

Ως μόνιμος κάτοικος του Λονδίνου, η Lottie Moss, παρευρίσκεται συχνά σε event και εκδηλώσεις που αφορούν τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Τη Δευτέρα το βράδυ βρέθηκε σε ένα πάρτι του Mtv όπου ξεχώρισε για το στιλ της και, για την ακρίβεια, για ένα συγκεκριμένο κομμάτι από αυτό. 

Η μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μος ανέδειξε τη σιλουέτα της με ένα σύνολο που συνδύαζε δύο fashion σχολές: glam μαζί με street style.

 

splashnews.com
splashnews.com

Με το εν λόγω λουκ έδειξε έναν εναλλακτικό τρόπο να φορέσετε την μακριά, φαρδιά παντελόνα. Πώς; Με band tee (δηλαδή t-shirt που έχει το logo συγκροτήματος) και κλασικές, ψηλοτάκουνες, μυτερές μαύρες γόβες. Ομορφο, άνετο και all day. 

Στο θέμα όμως πάλι. Η Lottie συμπλήρωσε το σύνολο με ένα μικρό τσαντάκι ενώ σαν πανωφόρι επέλεξε ένα πιο girly κομμάτι το οποίο όμως, τελικά, κάνοντας αντίθεση με την αυστηρότητα που αποπνέει το υπόλοιπο σύνολο, «έδεσε». Ο λόγος για την οικολογική γούνα σε ροζ ανοιχτή απόχρωση με καρδιές στις τσέπες η οποία αποτέλεσε τη ναυαρχίδα του outfit της. 

To μοντέλο και fashion star του Instagram, επέλεξε nude μακιγιάζ και άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν με χαλαρούς κυματισμούς, ένα beauty look που ανέδειξε τη φυσική ομορφιά της. 

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χαράζει η Lottie!