essence
essence
22|11|2017 13:32
SHARE
ESSENCE COSMETICS

Winter Dreamin' με την νέα συλλογή μακιγιάζ της Essence


Tα καλλυντικά essence προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά.

Στις βασικές αρχές τις εταιρίας είναι η ποιότητα σε προσιτές τιμές χωρίς τεστ σε ζώα. Με μία πλήρη γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζόν, θα δείχνετε εκπληκτική και το δέρμα σας θα έχει τέλεια υφή!

Ένα πράγμα που αγαπάμε στην essence είναι όλη η διασκέδαση που προσφέρει σε τόσο χαμηλές τιμές.

Η εταιρία που μας συστήνει τα προϊόντα της με την βοήθεια ενός animation, της Cosma που μας μυεί στον ιδιαίτερο αυτό κόσμο των προιόντων της essence. H Cosma αυτήν την φορά πηγαίνει εκδρομή στο βουνό!

Από τα μέσα Δεκεμβρίου 2017 έως τον Ιανουάριο 2018, η νέα trend edition της essence “ winter dreamin ” θα σας βάλει σίγουρα και εσάς σε χειμερινό mood και διάθεση για παιχνίδια στο χιόνι.

Η νέα αυτή συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Παλέτα σκιών

12 nude αποχρώσεις με έντονη απόδοση και ματ, μεταλλικά και ιριδίζοντα εφέ σε μία υψηλής ποιότητας συσκευασία. Το ενσωματωμένο πινελάκι σκιάς κάνει την εφαρμογή και την ανάμιξή τους παιχνιδάκι. Ενώ είναι ότι πιο κομψό για τα καθημερινά σας λουκ αυτόν τον χειμώνα.

2 in 1 Highlighter και Blush

σε πρακτική συσκευασία με δύο ξεχωριστές ροδακινί αποχρώσεις για μάγουλα ροδαλά από το κρύο και ελαφριά girly λάμψη.

Το snow ball top coat

για υπέροχο χειμερινό μανικιούρ με γκλίτερ σε αποχρώσεις του πάγου που θα φέρει την αίσθηση του χιονιού στα χέρια σου.

Και το Sheer Lipstick

που θα ενυδατώσει τα χείλη σου στις χαμηλές θερμοκρασίες και θα τα κάνει πιο απαλά και juicy από ποτέ.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής έχουν την χαρούμενη και κοριτσίστικη διάθεση που χαρακτηρίζει την εταιρία. Οι συσκευασίες είναι όμορφα διακοσμημένες με σκηνές που παραπέμπουν στην διασκέδαση στο χιόνι, με νιφάδες, σκουφάκια, γάντια ακόμα και έλκηθρα ζωγραφισμένα στην επιφάνεια τους . Έτσι εκτός από πολύ εντυπωσιακά winter looks και τέλειο μακιγιάζ τα καλλυντικά της essence μας φτιάχνουν το κέφι.