BEATIFIC ILLUMILIFT

Δοκιμάσαμε την κρέμα προσώπου που αντικαθιστά το ενέσιμο botox και να τι συνέβη


Yπάρχουν πολλοί τρόποι να περιποιηθείς το δέρμα του προσώπου σου. Πέρα από την καθημερινή σου συνήθεια με την ενυδατική, ένα μυστικό είναι το κρύο νερό κι ένα άλλο η απολέπιση. 

Είναι όμως αρκετά όλα αυτά; Για μία γυναίκα που βρίσκεται στη δεύτερη ή τρίτη δεκαετία της ζωής της και διαθέτει ένα εξαιρετικό DNA (τυχερή!) πιθανότατα ναι.

Εμείς οι υπόλοιπες όμως, ζητάμε περισσότερα. Ζητάμε ιατρική εξειδίκευση και επιστημονική καινοτομία. Ζητάμε μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών που θα επιφέρει αποτελέσματα παρόμοια με τις επεμβατικές πράξεις της κοσμετολογίας, χωρίς ωστόσο να μπούμε στη διαδικασία μιας επέμβασης! Θέλουμε την ελαστικότητα και την λάμψη που νιώθουμε ότι μέρα με την ημέρα μας εγκαταλείπει. Ζητάμε πολλά; Όχι!

Ευτυχώς κάπου εδώ, έρχεται να  καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες η Beatific. Η εταιρεία που δημιούργησε το επιστημονικό προσωπικό των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία.

Η Beatific είναι μια καλλυντική σειρά που συμβάλλει στην πρόληψη της γήρανσης και προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντάς της λάμψη και νεανικότητα.

Αυτή την φορά στα skincare προϊόντα που εμπιστευόμαστε έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα θαύμα της ομορφιάς και κοσμετολογίας. Η (μαγική -και θα σας εξηγήσουμε γιατί) Βeatific Illumilift.

Beatific
Beatific

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές, ας είναι ένα νεανικό πρόσωπο! Η κρέμα προσώπου Βeatific Illumilift, λειαίνει τις ρυτίδες του προσώπου και μέσα σε λίγες μόνο ώρες επαναφέρει τη φωτεινή, βελούδινη και νεανική όψη της επιδερμίδας που θα σου έδινε μόνο η επίσκεψη σε κάποιον πλαστικό χειρουργό. 

Βeatific Illumilift: Έρχεται σε μίνιμαλ λευκή συσκευασία με δοσομετρητή για να μην πηγαίνει ούτε σταγόνα χαμένη. Η λεία, πλούσια υφή της κρέμας απλώνεται με μεγάλη ευκολία (κάνοντας κυκλικές κινήσεις) στο πρόσωπο, ενώ αναδίδει ένα μοναδικό, λεπτό άρωμα. Τα αποτελέσματα μπορεί κάποιος να τα δει (εμείς πάντως τα είδαμε) από την 1η μέρα.

 

Πώς λειτουργεί: Μια αναδομητική κρέμα λείανσης και λάμψης με προηγμένη σύνθεση που έχει την ικανότητα να σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου και δράση που προσεγγίζει αυτήν της ένεσης Βοτουλινικής Τοξίνης και του γεμίσματος ρυτίδων. Χρησιμοποιείται η επαναστατική τεχνολογία Botufix η οποία βασίζεται σε ένα πολυπεπτιδικό σύμπλεγμα που μειώνει τις ρυτίδες αλλά και τις λεπτές γραμμές έκφρασης χαρίζοντας στο πρόσωπο ξεκούραστη και φρέσκια όψη. Επιπλέον, ειδικά fillers με μόρια υαλουρονικού οξέος δρουν θαυματουργά για δέρμα σφριγηλό και μεταξένιο.

Δηλαδή: Τέλειο αποτέλεσμα αναδόμησης, όμοιο του botox, χωρίς να χρειάζεται να περάσεις την πόρτα του πλαστικού χειρουργού. Το πρόσωπο ακτινοβολεί χάρη στο σύμπλεγμα Radiance Active το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες φωτεινότητας τα οποία χαρίζουν ακτινοβολία και λάμψη στην επιδερμίδα.

Η αίσθηση τόνωσης και ελαστικότητας είναι έντονη από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Κοιτάζοντας το πρόσωπο σου στον καθρέφτη καταλαβαίνεις την διαφορά. Νεανική λάμψη, λιγότερες ρυτίδες, πιο σφριγηλό περίγραμμα. Ο χρόνος σβήνεται και νιώθεις πως μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις χωρίς να σε φοβίζουν πια οι ρυτίδες έκφρασης.

γ
γ

Είναι αυτό που ζητούσε η επιδερμίδα σου. Ιατρικά καλλυντικά που απευθύνονται σε εξειδικευμένες ανάγκες και προσφέρουν υγιή, λαμπερή και νεανική όψη. Όλα αυτά χάρη στο προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα “Youthgene ProC” το οποίο παρέχει προστασία ενάντια στη γήρανση και προάγει την υγεία της επιδερμίδας, μέσω καινοτόμων και πρωτοποριακών συστατικών. 

Χαμογελάς περισσότερο, γιατί γνωρίζεις πως η Beatific είναι δίπλα σου.

γ
γ