Dolge & Gabbana
Dolge & Gabbana
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Διαφάνεια η σαγηνευτική -Όποιο κι αν είναι το στιλ σου υπάρχει μία για σένα


Η διαφάνεια είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις τις τελευταίες σεζόν.

Την αγαπάμε ιδιαιτέρως τον χειμώνα που ντύνεται στα μαύρα και αποπνέει αισθησιασμό και άρωμα γυναίκας. Έχει κάτι το μυστηριώδες και σαγηνευτικό που την κάνει ιδανική για formal looks και βραδινές εμφανίσεις. Εκλεπτυσμένη και κομψή σε προκαλεί να τη φορέσεις στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Επίλεξε ένα sheer dress για μια εμφάνιση που θα σε χρίσει αληθινή βασίλισσα του στυλ.

Ένα διάφανο τοπ πάνω από το bralette σου αν θες να υιοθετήσεις την τάση από τα 90s ενώ ένα ντελικάτο πουκάμισο με δέσιμο στο λαιμό, δημιουργεί το ίδιο εφέ αλλά μπορεί εύκολα να φορεθεί και σε casual σύνολα με το τζιν σου. Καταφέρνει με έναν τρόπο να είναι σέξι χωρίς να το παρακάνει και αν την φορέσεις σωστά, θα εντυπωσιάσεις.

Τόλμησε να την υιοθετήσεις όπως οι μεγαλύτερες από τις fashionistas. Στην αρχή σε μικρές επιφάνειες και λεπτομέρειες όπως μανίκια με έντονους όγκους, καλτσάκια ή ένα ζευγάρι γόβες (ναι θα την βρεις ακόμη και σε γόβες) και αργότερα θα το πετύχεις σαν style expert!

Aν σου αρέσει ο ρομαντικό στυλ αλλά και το πιο edgy, goth η διαφάνεια φτιάχτηκε για σένα!

Φωτογραφία: Getty Images
Φωτογραφία: Getty Images

Με full skirts θα αναδείξει την preppy πλευρά σου.

Είναι ιδανική επιλογή και για τις γιορτές αφού αποκαλύπτει όσο δέρμα χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα έχει luxurious χαρακτήρα.

Τόλμησε την! Πάρε ιδέες και ένταξε την ακόμα και σε καθημερινά σύνολα. Θα είναι μια ξεχωριστή πινελιά που θα χαρίσει πόντους στυλ!