La Roche-Posay
La Roche-Posay
LA ROCHE POSAY

Η σειρά Lipikar της La Roche Posay είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα μικρών και μεγάλων


H La Roche Posay, η εταιρία που εμπιστευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, ξέρει καλά -καλύτερα από όλους- πως να φροντίζει και να περιποιείται τις ευαίσθητες επιδερμίδες των παιδιών αλλά και ενηλίκων. Ένα από τα πιο δυνατά όπλα της, η ολοκληρωμένη σειρά Lipikar!

Αν αντιμετώπιζες πρόβλημα ξηρότητας ή έχεις δέρμα με τάση ατοπίας, αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις τίποτα από αυτά αλλά το αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου ερεθισμένη και νιώθεις φαγούρα αυτά είναι τα ιδανικά προϊόντα για εσένα και φυσικά το μωρό σου, που έχει πολύ ευαίσθητο δερματάκι.

Η La Roche Posay έχει δημιουργήσει την ολοκληρωμένη φροντίδα για το δέρμα με τάση ατοπίας που αραιώνει τις εξάρσεις έντονης ξηρότητας ξεκινώντας από τον καθαρισμό του δέρματος με το Lipikar Sydnet Ap + και συμπληρώνοντας με την μαλακτική φροντίδα Lipikar Baume Ap +. Με ενεργά συστατικά που δρουν στο μικροβίωμα του δέρματος και στον επιδερμικό φραγμό,το δέρμα επανορθώνεται.

Lipikar Sydnet Ap+

Αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς και τον κνησμό ήδη από το ντους. Αποτελεί μια καινοτόμα σύνθεση καθαρισμού για το σώμα, ικανή να αποκαταστήσει την ισορροπία του μικροβιώματος του δέρματος και να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της εξαιρετικά έντονης ξηρότητας, καταπραΰνοντας άμεσα και μειώνοντας τον κνησμό.

Lipikar Baume Ap+

Πρόκειται για ένα μαλακτικό βάλσαμο αναπλήρωσης λιπιδίων, κατά των ερεθισμών και του κνησμού. Είναι το επόμενο βήμα μετά το ντους, δηλαδή η σωστή και βαθιά ενυδάτωση! Το ήδη γνωστό Lipikar Baume που αποτελεί την 1η αγωγή για το δέρμα με τάση ατοπίας και έντονη ξηρότητα, με δράση στο φραγμό και μικροβιώμα είναι απαραίτητο για την ανακούφιση του ατοπικού δέρματος. Με το συστατικό Aqua Posae Filiformis και συνδυασμό συστατικών αναπλήρωσης των λιπιδίων, ανακουφίζει το δέρμα και αντιμετωπίζει τις εξάρσεις. Η πλούσια υφή του, σαν βάλσαμο αλλά και ελαφριά σαν γαλάκτωμα, διευκολύνει την εφαρμογή χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Το Lipikar Stick Ap+

Eφαρμόζεται στην περιοχή του δέρματοςπου υποφέρει από την ενοχλητική φαγούρα, και ανακουφίζιε την ίδια στιγμή. Σε μορφή roll on, σχεδιασμένο για να υποκαθιστά το αντανακλαστικό ξύσιμο, σπάζοντας τον κύκλο φαγούρας-ξυσίματος. Με την προηγμένη σύνθεση που καταπραΰνει αμέσως τη φαγούρα (κνησμός) και με αντιφλεγμονώδες Madecassoside που ενισχύει την επούλωση, βούτυρο καριτέ για αναπλήρωση των λιπιδίων, και αντιβακτηριακό γλυκονικό ψευδάργυρο είναι απολύτως κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους. Ένα εργαλείο ειδικό για τα παιδιά που υποφέρουναπό ερεθισμούς (έκζεμα), αντικαθιστά την κίνηση του ξυσίματος, το οποίο επιδεινώνει το πρόβλημα. Τα παιδιά το γνωρίσουν τώρα με την βοήθεια του Δρ. Κροκοδειλάκη και μια σειρά από βίντεο που τους μαθαίνει να το χρησιμοποιούν.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οπουδήποτε από οποιονδήποτε -με διεγνωσμένη ατοπική δερματίτιδα ή χωρίς- με την ασφάλεια της La Roche Posay.