Shutterstock
Shutterstock
BLACK DENIM

Οι πιο stylish ιδέες για να συνδυάσεις το μαύρο τζιν παντελόνι σου


To διαχρονικό, μαύρο τζιν είναι από τα must have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και πραγματικά ευέλικτο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα σχεδόν και να δώσει ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις να το φορέσεις αποτελεί την τέλεια βάση για πολλά διαφορετικά looks, άλλοτε με μίνιμαλ, ροκ, αλλά και elegant χαρακτήρα. Σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου και το πιθανότερο είναι πως είναι το πρώτο που πιάνεις κάθε πρωί όταν την ανοίγεις για να ντυθείς.

Θέλουμε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, ένα λουκ που έχει αυτό το κάτι, αυτό που θα απογειώσει το στυλ μας και που μαρτυράει πως όχι απλά είμαστε ενημερωμένες αλλά παίζουμε το styling στα δάχτυλα. Συχνά όμως, ξεμένουμε από ιδέες και εκείνες οι στιγμές που στέκεσαι αμήχανα μπροστά από τα κατά τα άλλα γεμάτα ράφια της ντουλάπας σου αλλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις είναι πραγματικός εφιάλτης.

Αν νομίζεις πως έχεις κάνει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το μαύρο τζιν παντελόνι σου κάνεις λάθος. Σου βρήκαμε ιδέες για να το φορέσεις με νέους διαφορετικούς τρόπους με μια φρέσκια ματιά και να ξεχωρίσεις πολλή προσπάθεια.

1 Tο μαύρο τζιν σου επιτρέπει να κάνεις τολμηρούς πειραματισμούς στο επάνω μέρος του outfit. Συνδύασε με ένα εντυπωσιακό πανωφόρι που θα κάνει το statement και κράτα τους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο χαμηλούς.

2 Επίλεξε ένα έντονο χρώμα για το πάνω μέρος του συνόλου. Είτε αυτό είναι ένα σακάκι, ένα puffer jacket ή ένα oversized πουλόβερ, το τζιν σου αγαπάει το χρώμα και το αποτέλεσμα είναι χαρούμενο και pop.

3 Mέ ένα κλασικό παλτό αλλά ανατρεπτικά booties με animal prints που θα προσελκύσουν τα βλέμματα.

4 Aν έψαχνες ένα τρόπο να φορέσεις το καρό blazer και να φαίνεται λιγότερο αυστηρό και επίσημο, δοκίμασε το με το μαύρο τζιν σου. Με ανοιχτά τα κουμπιά και cool λεπτομέρειες για ένα ισορροπημένο σύνολο.

5 Με βινύλ. Οι fashion editors το συνδυάζουν με κομμάτια από βινύλ και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

6 Φόρεσε το με τις μπότες σου. Κλασικές ή over the knee αποπνέουν δυναμισμό και δείχνουν σέξι.

7 DIY. Αν το έχεις βαρεθεί, διακόσμησε το με πέρλες, κέντήματα, αστραφτερές πέτρες και τρουκ που θα βρεις στο εμπόριο και είναι τάση!