shutterstock
shutterstock
30|11|2017 09:18
SHARE
ΘΗΛΥΚΟ CARDIGAN

30.000 γυναίκες μπήκαν σε λίστα αναμονής για να αποκτήσουν αυτό το άκρως θηλυκό cardigan


Ανεπιτήδευτο, χαλαρό, αέρινο και ταυτόχρονα αξεπέραστα σικ, το στιλ των Γαλλίδων που αποθεώνει αυτή τη je ne sais quoi λογική τους, συνεχίζει να αποτελεί απύθμενη πηγή έμπνευσης και για τις χειμερινές μας εμφανίσεις. 

Μας αρέσει ο χειμώνας, αλλά θα ήταν ψέμα αν λέγαμε ότι υπάρχουν φορές που δεν μας έχει προβληματίσει πως γίνεται να μείνεις ζεστή στο κρύο χωρίς να χάσεις πόντους κομψότητας. Γιατί ναι, προφανώς, αν φορέσουμε 2 μπλούζες και ένα πουλόβερ δε θα κρυώνουμε, αλλά με αυτό τον τρόπο, κάθε πιθανότητα για ένα elegant look πάει περίπατο. 

Ενα γαλλικό brand ονόματι Sezane έχει την απάντηση με ένα κάρντιγκαν που έχει γίνει εμμονή. Ενδεικτικά θα σας πούμε πως η λίστα αναμονής των ατόμων που επιθυμούν να το κάνουν κομμάτι του καθημερινού τους στιλ ξεπερνάει τους 30.000, πράγμα που σημαίνει πως αν θέλετε να το αποκτήσετε θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή. 

Δεν είναι άδικα τόσο δημοφιλές. 

Instagram/Sezane
Instagram/Sezane

Οι γαλλίδες, θεματοφύλακες της αυθεντικής κομψότητας, έχουν λατρέψει αυτό το κομμάτι που συνδυάζει την υφή ενός ζεστού μάλλινου με τη γραμμή μιας ζακέτας. Το δημοφιλές κάρντιγκαν από μοχέρ, ακούει στο όνομα Barry, έχει βαθύ ντεκολτέ, off shoulder κόψιμο και διακριτικά κουμπάκια που του δίνουν μια αίσθηση απλότητας και πολυτέλειας μαζί.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του καταλόγου μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους και σε κάθε περίπτωση, να αναδείξει τόσο το λαιμό, όσο και το στέρνο. Φορώντας το ανάποδα (δηλαδή με τα κουμπιά να είναι στην πλάτη), σχηματίζει ένα V στην πλάτη, ενώ παράλληλα «πέφτει» στον ώμο δίνοντας ένα πολύ θηλυκό στιλιστικό αποτέλεσμα. 
Προφανώς, συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο σας skinny τζιν και μποτάκια ή και με ψηλόμεση φούστα. 

sezane.com
sezane.com

Το κλάσικό και διαχρονικό κομμάτι θα το βρείτε στα βασικά χρώματα της nude παλέτας (λευκό, μπεζ, γκρι και μαύρο ή με άλλα λόγια τα αγαπημένα χρώματα των γάλλιδων) και η τιμή του δεν ξεπερνά τα 120 δολάρια.  

Εκτός όμως από τη διαχρονικότητα και την προσιτή του τιμή, κάτι που, εν μέρει, δικαιολογεί την εντυπωσιακή ζήτηση του συγκεκριμένου κομματιού που αποτυπώνει άψογα το french-girl στιλ είναι και το γεγονός ότι οι ζακέτες επιστρέφουν σαν τάση.  

Μπορείτε να το βρείτε εδώ