CHANEL
CHANEL
CHANEL MAKE UP

Collection Libre 2017- Το δικό σου κόκκινο από τον οίκο Chanel


«Θέλω να έχω το κόκκινο κραγιόν που ο οίκος Chanel επέλεξε για εμένα»

Δήλωση η οποία ανήκει στην Lucia Pica επίσημη και πολύ επιτυχημένη make up artist του κορυφαίου οίκου.

Το iconic κόκκινο κραγιόν είναι ειδικά σχεδιασμένο με διαφορετικούς τόνους για την κάθε γυναίκα στην νέα Collection Libre. Το κραγιόν με το εκτυφλωτικά φλογερό κόκκινο χρώμα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές και αριθμημένες αποχρώσεις. Είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει και να αναδεικνύει κάθε επιδερμίδα. Πρόκειται για την επιστροφή του οίκου Chanel στο κλασσικό και διαχρονικό στυλ. Η ίδια η Gabrielle Chanel άλλωστε, δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το κραγιόν της, αυτό το κραγιόν με το οποίο ταυτίστηκε και αποτέλεσε το signature στοιχείο της.

Και είναι αυτή ακριβώς η ιδέα του εικονικού και προσωπικού της στοιχείου που επιδιώκει να μεταδώσει η Ιταλίδα καλλιτέχνις του μακιγιάζ και να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μέσω του κόκκινου κραγιόν του οίκου Chanel κάνοντας πραγματικότητα το «red for life» ή αλλιώς «rouge pour la vie»

CHANEL
CHANEL

Αυτό είναι ένα κόκκινο για την ζωή, πράγμα που φαίνεται τόσο στην έυκολη και ομοιόμορφη, καθημερινή του εφαρμογή, αλλά και την ελπίδα πως το εξατομικευμένο κραγιόν Chanel θα έχει ως αποτέλεσμα την διαχρονική πίστη των καταναλωτών σε αυτό. Η ίδια η συλλογή επιβεβαιώνει το κύρος της σαν ένα πολυτελές και κλασικό must-have. Ένα κραγιόν με υπέροχη υφή και χρώμα.

Παράλληλα το μακιγιάζ για τα μάτια, τα μάγουλα αλλά και τα νύχια λειτουργεί υποστηρικτικά μέσα στην συλλογή και περιλαμβάνει, σε πολλές περιπτώσεις, κόκκινους τόνους. Τα μάτια, όπως και τα χείλη, πρωταγωνιστούν και έρχονται σε πρώτο πλάνο, με σκούρες αποχρώσεις και έντονο το στοιχείο της λάμψης. Έτσι δημιουργούν look αντάξιο της μεγάλης οθόνης και των αστέρων του σινεμά. Μυστηριώδες, σαγηνευτικό, εντυπωιακό.

Η exclusive δημιουργία του οίκου, είναι μια ολοκληρωμένη παλέτα με σκιές ματιών σε γήινους τόνους, όπως καφε, πράσινο και χρυσό, χρώματα ιδανικά για να πετύχετε το smokey eye μακιγιάζ σας. Oι σκιές αναμιγνύονται τέλεια. Το προϊόν θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ένα από τα κλασσικά κομμάτια του οίκου, με την αρμονία των αποχρώσεων να ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Αυτό σημαίνει πως και το «eyes for life» γίνεται πράξη!

Τελευταία αλλά με τη μεγαλύτερη λάμψη, τα νύχια παίρνουν και αυτά αποχρώσεις Chanel με λαμπερό χρώμα και μεγάλη διάρκεια και αντοχή για όμορφα άκρα! 

#Collectionlibre #Numerowrouges #Chanelmakeup