Βio Oil
Βio Oil
BIO OIL

Πιο λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές και όχι μόνο με Bio-Oil!


To προιόν που έχουν αγαπήσει χιλιάδες γυναίκες, το Bio Oil ξέρει καλά πως να φροντίζει το δέρμα μας.

Το μαγικό λαδάκι περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο εξειδικεύεται στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων, της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς και των σημαδιών γήρανσης. Αυτήν την φορά έρχεται για να μας δείξει τον ακαταμάχητο τρόπο να κλέψουμε την παράσταση σε αυτές τις γιορτές με την όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα μας.

Ναι ξέρουμε πως στις γιορτές η λάμψη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ, όμως δεν φτάνουν οι παγιέτες και το αστραφτερό γκλίτερ στο φόρεμα σου για το πάρτι. Σίγουρα το στυλ σου είναι φανταστικό, όμως με το Bio Oil έχεις κάτι παραπάνω!

Τί είναι αυτό που το κάνει ακόμα πιο απαραίτητο στις γιορτές; η βελούδινη επιδερμίδα που σας χαρίζει!

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η λέξη των φετινών γιορτών, έχουμε την απάντηση: Λάμψη. Και πιο συγκεκριμένα, λάμψη με Bio-Oil. Ρεβεγιόν, πάρτι, ραντεβού, το αγαπημένο έλαιο όλων των γυναικών είναι στο πλάι σας για να σας κάνει να μαγνητίσετε τους πάντες με τη λαμπερή σας επιδερμίδα.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελείτε την προετοιμασία! Κάντε σύντομα ντους και αμέσως μετά απλώστε Bio-Oil σε όλο σας το σώμα. Με τον τρόπο αυτό η επιδερμίδα σας θα διατηρήσει τη σφριγηλότητά της και θα είναι πιο λεία και απαλή από ποτέ.

Κι όχι μόνο αυτό. Η ξηροδερμία που προκαλείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες τώρα τον χειμώνα, ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς το δέρμα σας θα έχει την ασπίδα της βαθιάς ενυδάτωσης που προσφέρει το Bio-Oil.

Bio Oil
Bio Oil

Και φτάνουμε στις βραδινές σας εμφανίσεις! Η πόλη, τα στολίδια, η γιορτινή ατμόσφαιρα, τα πάντα απαιτούν από εσάς να αναδείξετε τον πιο glamorous εαυτό σας! Το έντυπωσιακό μακιγιάζ είναι must.

Και φυσικά το Bio Oil σας δίνει τα δικά του make up tips! Μια σταγόνα Bio-Oil στη σκιά σας θα αναδείξει το βλέμμα σας, ενώ ελάχιστη ποσότητα στο κραγιόν σας θα δώσει εκθαμβωτική, glossy εμφάνιση στα χείλη σας. Ολοκληρώστε με τις τελικές πινελιές χρησιμοποιώντας το Bio-Oil ως highlighter και τονίστε τα ζυγωματικά και τα φρύδια σας.

Το Bio-Oil με σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας και το συστατικό Purcellin oil, δεν σταματά στο πρόσωπό σας, φροντίζει να είστε τέλειες από την κορφή ως τα νύχια. Ζεστάνετε λίγες σταγόνες στα χέρια σας και περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα από τα μαλλιά σας για να τους δώσετε μεταξένια υφή και λάμψη, όποιο χτένισμα κι αν διαλέξετε να κάνετε!

Βio Oil
Βio Oil

Αν πάλι είστε από τις τολμηρές που θα αναδείξουν το ντύσιμό τους με πέδιλα εν μέσω Χριστουγέννων, απλώς εφαρμόστε μικρή ποσότητα Bio-Oil στα πέλματα και τις φτέρνες σας αρκετή ώρα πριν την έξοδο σας, για να τα διατηρήσετε μαλακά.

Λίγες σταγόνες Bio-Oil θα δώσουν λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση, όπως και αν επιλέξετε να περάσετε τις γιορτές. Κάθε σταγόνα του και ένα μοναδικό μυστικό περιποίησης που μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς να ανακαλύψεις! Συνδυάστε το με το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και υποδεχτείτε το 2018 με χαρά!

 

Bi Oil
Bi Oil