Erre Due
Erre Due
ΕRRE DUE

Η νέα ολοκληρωμένη συλλογή της Εrre Due θα αναδείξει την μοναδικότητα σου


Η ομορφιά έχει ένα πρόσωπο το δικό σου.

Ήρθε η στιγμή να αναδείξεις την μοναδικότητα σου, πόσταρε την, μοιράσου την. Με αυτοπεποίθηση με τρέλα, με αγάπη η Erre Due είναι μαζί σου .Έχουμε τα εργαλεία, τα χρώματα και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να κάνεις την διαφορά.

Η νέα συλλογή μακιγιάζ F/W 17 της Erre Due κάνει flashback στην εποχή των 80-90s και εμπνέεται από αγαπημένα beauty looks και make up trends των κορυφαίων μοντέλων της εποχής αλλά και των σταρ του παλιού Hollywood.

Η ένταση στο χρώμα αυξάνει την αδρεναλίνη και το πρόσωπο αποκτά ζωντάνια και λάμψη. Όλα όσα λατρέψαμε την εποχή εκείνη επιστρέφουν με τον αέρα της Disco και της Χολυγουντιανής μαγείας και εισβάλλουν στο μπουντουάρ σου.

Περπάτησε μια νύχτα στη πόλη, ζήσε την μαγεία της λάμψε στα φώτα της. Εκθαμβωτικές μεταλλικές υφές με παλέτες πολλαπλών χρήσεων, το ρούζ και όσα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος τον χειμώνα και να αναδείξεις την μοναδικότητα σου είναι εδώ.

Η συλλογή περιλαμβάνει φανταστικά νέα προϊόντα που αναλαμβάνουν το μακιγιάζ του προσώπου σας αλλά και το μανικιούρ σας και σας λύνουν τα χέρια.

Η καινοτομία Private Collection Color Palette

Πρόκειται για το απόλυτο gadget του φετινού μακιγιάζ. Η παλέτα συνδυάζει σκιές, ρουζ, contouring ή highlighter. Ανατρεπτικοί συνδυασμοί 8 σκιών με σατινέ και ματ υφές συνοδεύουν τις πιο hot αποχρώσεις ρουζ. Το highlighter ή cotouring συμπληρώνει συμπληρώνει την παλέτα χαρίζοντας μοναδικό φως και σχήμα στο πρόσωπο. Αυτή είναι η παλέτα που σίγουρα θα προστεθεί σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ, ιδανική για τα πιο κομψά και εντυπωσιακά λουκ.

Erre Due
Erre Due

Το Βest Seller: Full Color Metallic Lipstick

Η σειρά κραγιόν που αποθεώνεται από τις γυναίκες, η Full Color Lipstick της ERRE DUE, αποκτά το πιο μοντέρνο μεταλλικό φινίρισμα. Το Full Color Metallic Lipstick έχει πλούσιο γεμάτο χρώμα και θηλυκό καμπυλωτό σχήμα που αγκαλιάζει τα χείλη δίνοντας

μαγεία στο φιλί με 5 μεταλλικές αποχρώσεις. Και για τις πιο τολμηρές, η πιο fancy πολυσυζητημένη μπλε απόχρωση είναι πλέον πραγματικότητα. Φοριέται σαν πρωταγωνιστής σε ένα ουδέτερο χρωματικά λουκ!

To πολύτιμο μέταλλο: Liquid Metallic Eye Shadow

Αυτό το χειμώνα οι Liquid Metallic Eye Shadows μαγνητίζουν τα βλέμματα και ξεχωρίζουν για το εντυπωσιακά έντονο μεταλλικό τους αποτέλεσμα. Λίγες σταγόνες υγρής μεταλλικής λάμψης αρκούν για να δώσουν φως και χρώμα στις χειμερινές σας εμφανίσεις. Απλώνονται εύκολα, στεγνώνουν γρήγορα και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Erre Due
Erre Due

To απόλυτο trend: Draping Color Palette

Το Draping, η τεχνική να φωτίζεις το πρόσωπο με πινελιές ρουζ στους κροτάφους, έρχεται από τα 80s για να αλλάξει το μακιγιάζ του χειμώνα. Η Erre Due πρωτοστατεί λανσάροντας την Draping Color Palette με επαγγελματικές προδιαγραφές. Το Draping

επιτυγχάνεται χάρη σε μία μοναδική παλέτα που δίνει σχήμα και ένταση με χρώμα αναδεικνύοντας συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μέσα από ένα παιχνίδι φωτοσκιάσεων με ρουζ.

To ημιμόνιμο μανικιούρ: Pro Gel Nail Lacquer

Χρώμα και διάρκεια επιτέλους μαζί! Το ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Pro Gel για επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι χωρίς τη χρήση λάμπας, που διαρκεί έως και 10 ημέρες, αποκτά 6 καινούριες αποχρώσεις. Η μοναδική σύνθεση gel προσφέρει πλούσιο χρώμα

και εξαιρετική λάμψη που θα κάνει τη διαφορά αυτό το φθινόπωρο. 

Erre Due
Erre Due

Oι νέες αποχρώσεις: Exclusive Nail Lacquer

Βερνίκι νυχιών με μοναδική λάμψη και πλούσιο χρώμα. Σύνθεση υψηλής τεχνολογίας με νανοσφαιρίδια που προστατεύει και φροντίζει τα νύχια. Οι 6 νέες hot αποχρώσεις της σεζόν έρχονται να συμπληρώσουν τη σειρά που καλύπτει όλες τις χρωματικές απαιτήσεις.

To βερνίκι που στεγνώνει αμέσως: Last Minute Nail Lacquer

Το βερνίκι νυχιών της ERRE DUE που όπως δηλώνει και το όνομά του στεγνώνει σε μόλις 1 λεπτό αποκτά 5 νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις. Το ειδικό του πινέλο εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με δύο μόνο κινήσεις, ενώ η σύνθεσή του προσφέρει

διάρκεια και ζωντάνια στο χρώμα.

Η συσκευασία

Η συλλογή μακιγιάζ Fall-Winter 2017 της ERRE DUE κυκλοφορεί σε ειδική συλλεκτική συσκευασία που αποτυπώνει τη λάμψη και τη μαγεία μιας χειμωνιάτικης νύχτας στην πόλη, μιας νύχτας απόλυτα εναρμονισμένης με τη διάθεση των προϊόντων της μάρκας.

Η νέα καμπάνια

Αυτό το χειμώνα η ERRE DUE έχει μία καινούργια ιστορία να διηγηθεί: είναι η ιστορία της γυναίκας που τολμάει, δοκιμάζει, πειραματίζεται,φοράει τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας και αποκαλύπτει την αληθινή γοητεία της. Γιατί η ομορφιά είναι η ζωή, η τρέλα, η μοναδικότητα, η αυτοπεποίθηση που δείχνει κάθε γυναίκα με την εμφάνισή της.

Erre Due
Erre Due