ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ TOP ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

Τ-shirt με στάμπες ροκ συγκροτημάτων -Το τελευταίο τρεντ


Αν έχεις καταχωνιάσει κάπου το αγαπημένο μπλουζάκι που φορούσες πριν περίπου 10 χρόνια και το είχες πάρει από ένα μαγαζί με ροκ δίσκους και ρούχα, τότε πρέπει να ψάξεις να το βρεις ή να το αντικαταστήσεις με ένα καινούργιο.

Ήδη τα περισσότερα brands έχουν ενσωματώσει στις συλλογές τους μπλουζάκια με στάμπες των θρυλικών συγκροτημάτων που όλοι ακούγαμε και αγαπήσαμε.

Η παντού γνωστή «έξω γλώσσα» των Rolling Stones, το τριγωνικό σχήμα των Pink Floyd και το κυκλικό logo των Ramones γίνονται η αγαπημένη στάμπα των διασήμων, αποδεικνύοντας πως το ροκ στιλ δεν πεθαίνει ποτέ.

Πως να τα συνδυάσεις:

  • Η safe επιλογή: Μαύρο παντελόνι

Το μαύρο παντελόνι ταιριάζει με τα πάντα... πόσο μάλλον με ένα «band-shirt». Μην ξεχάσεις τα μαύρα σου γυαλιά (ακόμη και αν δεν έχει ήλιο).

  • Η chic επιλογή: Pencil φούστα

Αν θέλεις να σπάσεις την «αυστηρότητα» που έχει μία pencil φούστα, συνδύασέ την με το ροκ αγαπημένο σου μπλουζάκι. Ένα ζευγάρι απλές μαύρες γόβες και είσαι έτοιμη για την βραδινή σου έξοδο.

  • Η sporty επιλογή: Με τα αθλητικά σου

Πλέον τα αθλητικά παπούτσια (και τα snickers) μπορούν να φορεθούν παντού. Το ιδανικό στιλ είναι το boyfriend τζιν, τα αθλητικά και ένα backpack για street style εμφανίσεις.

  • H (πιο) ροκ επιλογή: Με κάτι δερμάτινο

Αν θέλεις να κάνεις αυτή τη ροκ εμφάνιση που βλέπεις στα περιοδικά, τότε δύο πράγματα είναι απαραίτητα. Τo band-shirt και ένα δερμάτινο jacket. Ακόμη εναλλακτική λύση είναι μία δερμάτινη φούστα και φυσικά τα snickers σου.