ΘΑ ΓΙΝΕΙ TREND

Κάρα Ντελεβίν: Εκανε το πιο ιδιαίτερο τατουάζ -Την χωρίζει στα δύο


Η πρόσφατη εμφάνιση της Cara Delevingne στο show μόδας του οίκου Burberry κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο έδειξε ότι το μοντέλο και ηθοποιός θέλει πεισματικά να δείχνει ένα βήμα μπροστά.

Και τα καταφέρνει μιας και το τατουάζ της που έκανε την επίσημη πρώτη του στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, έχει ήδη συζητηθεί πολύ.

Η Cara Delevigne εμφανίστηκε με μια μαύρη κάθετη γραμμή, ζωγραφισμένη με ειδικό μαρκαδόρο σώματος με προσωρινό χρώμα διάρκειας κατά μήκος του στέρνου της και έφτανε μέχρι και το σαγόνι της. Η λεπτομέρεια στην εμφάνισή της δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου μιας και δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο να υιοθετείται από ένα fashion icon τέτοιου βελινεκούς. Η Cara Delevingne επέλεξε gothic οutfit, φορώντας Burberry φόρεμα με V-neck λαιμόκοψη ενώ η φούστα της μικροσκοπική. Το look της συμπλήρωσε με μαύρο καλσόν και σανδάλια με κορδόνια.

 

Όπως και να το κάνουμε όμως, τίποτα από αυτά που επέλεξε για την εμφάνισή της δεν είχε την δυναμική του τατουάζ της που φαίνεται ότι δεν θα αργήσει να γίνει επιλογή από τις beauty addicts!