Υsl Beauty Hotel – Το πιο εντυπωσιακό pop-up store της ομορφιάς | 0 bovary.gr
Υsl Beauty Hotel – Το πιο εντυπωσιακό pop-up store της ομορφιάς | 0 bovary.gr
28|01|2018 11:17
SHARE
ΥSL BEAUTY HOTEL

Υsl Beauty Hotel – Το πιο εντυπωσιακό pop-up store της ομορφιάς


Παρίσι, Πέμπτη 18 Ιανουάριου,

Στην καρδιά του Παρισιού, η YSL Beauté άνοιξε το πρώτο Ysl Beauty Hotel – το επόμενο κεφάλαιο του ήδη γνωστού Ysl Beauty Club - μια εμπειρία εμπνευσμένη από την ομορφιά και τη μουσική.

Με το Ysl Beauty Hotel, η μάρκα δημιούργησε την ατμόσφαιρα ενός ξενοδοχείου και άνοιξε ένα ευρύχωρο pop-up store το οποίο παρέμεινε ανοιχτό από τις 17 έως τις 20 Ιανουαρίου. Ένα beauty hotel με είσοδο, μπαρ ομορφιάς, Drive-in, Powder δωμάτιο και στον 2ο όροφο τα διαφορετικά δωμάτια φιλοξένησαν τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα μακιγιάζ.

Τέλος οι καλεσμένοιείχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανές εμφανίσεις.

Στα εγκαίνια του Ysl Beauty Hotel παραβρέθηκε η Zoe Kravitz - η πρέσβειρα της μάρκας. Το private club BLACK OPIUM του ξενοδοχείου, ξεσήκωσαν οι γνωστοί DJs Simi & Haze και ο Sebastian, καθώς δημιουργήθηκε και μια ζωντανή βιτρίνα από την electro-pop μπάντα Hyphen Hyphen.

Η λίστα προσκεκλημένων περιλάμβανε τους πολλούς VIP προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων οι Diane Kruger, Presley Gerber, Courtney Love, Kristina Bazan, Tom Pecheux και πολλοί ακόμα.

Το Ysl Beauty Hotel παρέμεινε ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, για 4 ημέρες και 3 νύκτες με μια αποκλειστική βραδιά αφιερωμένη στους πελάτες, οι οποίοι μπόρεσαν να ανακαλύψουν τα τελευταία λανσαρίσματα και να απολαύσουν το χώρο.

Η εκδήλωση γέμισε με μουσικές από 14 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Hollysiz, Address Hymen, Keep Dancing Inc, Soleil Bleu, Dampa, Hollydays, Oscar Anton, Lucien & The Kimono Orchestra, The SugaZz, Alexandre Jonette, Antoine Elie, Rudy Kobain.