ΜΙΑ AESTHETICS
ΜΙΑ AESTHETICS
07|02|2018 16:00
SHARE
ΜΙΑ AESTHETICS

Η Mia Aesthetics παρουσιάζει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής και κοσμετελογίας


Οι υπηρεσίες ομορφιάς της MIA Aesthetics παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου σε beauty editors, bloggers & youtubers στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Ιατρικής Κοσμετολογίας της στο κέντρο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live εφαρμογές τοποθέτησης βλεφαρίδων, μόνιμου μακιγιάζ καθώς και την καινοτόμα υπηρεσία αναίμακτης βλεφαροπλαστικής με τη χρήση του πρωτοποριακού μηχανήματος PlasM που η MIA Aesthetics χρησιμοποιεί κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη Μία Χραμά και τις υπηρεσίες του Ινστιτούτου διαπιστώνοντας δια ζώσης ότι η MIA Aesthetics ξεχωρίζει στον κλάδο καθώς εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation, βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι.

Με συνεχή εκπαίδευση και συνεργασίες με Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Ομορφιάς και ειδικούς προμηθευτές καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας φέρνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα Ινστιτούτα της.

Ξεχωρίζει για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον κλάδο της διορθωτικής, μη επεμβατικής αισθητικής, όπως η αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αφαίρεση ρυτίδων και ουλών χωρίς νυστέρι μέσω της τεχνολογίας Plasma.

H Plasma είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος lifting χωρίς νυστέρι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η MΙΑ Aesthetics είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM στην Ελλάδα.

Η MIA Aesthetics αποτελεί από το 2012, κορυφαία, ανεξάρτητη εταιρεία στην Αισθητική και Ιατρική Κοσμετολογία με στοχευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα.

Η βασική αξία της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με γνώμονα την υπευθυνότητα, το σεβασμό και την ειλικρίνεια.