La Prairie
La Prairie
16|02|2018 13:41
SHARE
LA PRAIRIE

H Έλλη Στάη δοκίμασε την φροντίδα Skin Caviar Absolute Filler από την La Prairie


H πάντα λαμπερή Έλλη Στάη μυείται στον κόσμο της La Prairie.

Γιατί όμως επέλεξε το νέο πολύτιμο προϊόν;

Όλες γνωρίζουμε τι γίνεται με τα καλλυντικά και γιατί η σχέση μας μαζί τους είναι ουσιαστική, πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν ένα από τα πιο ευχάριστα και ενίοτε απαραίτητα διαλείμματα της καθημερινότητας. Η μόδα, ο άλλος μεγάλος πόθος, εστιάζει στην εικόνα, τα προϊόντα ομορφιάς, όμως, δουλεύουν πιο υπόγεια, πιο βαθιά. Φροντίζουν το «φως» μας. Αυτό που εκπέμπουμε.

Μια λαμπερή επιδερμίδα αγκαζέ με ένα ακονισμένο πνεύμα είναι αχτύπητος συνδυασμός.

Συχνά μπαίνουμε στη διαδικασία να ανακαλύψουμε νέα καλλυντικά, να δοκιμάσουμε τις υφές τους, να μυρίσουμε το άρωμά τους. Το προϊόν που τελικά θα επιλέξουμε για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας πρέπει να μας πείσει για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Εάν στην πορεία δούμε άμεσα διαφορά και θελήσουμε να το μοιραστούμε σαν μαγική συμβουλή, τότε αυτό λέγεται ολοκληρωμένη «καλλυντική εμπειρία».

La Prairie
La Prairie

Η La Prairie, ένα brand που βάζει τον πήχη ψηλά, επενδύοντας στην επιστημονική έρευνα, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και επιλέγοντας τα πιο σπάνια, πολυτελή αλλά και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά, στοχεύει σε αυτό.

Ένα brand που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική των προϊόντων του, αλλά και για την τόσο ξεχωριστή φροντίδα και εξυπηρέτηση που προσφέρει. Μια ενημερωτική βόλτα στο stand της La Prairie μοιάζει με χάδι στην επιδερμίδα. Ένα τέτοιο χάδι μοιάζει να απόλαυσε και η Έλλη Στάη, όταν θέλησε να μάθει περισσότερα για το Skin Caviar Absolute Filler, το νέο προϊόν που προστέθηκε στην πιο διάσημη συλλογή της μάρκας.

Όπως της εξήγησε η αισθητικός της La Prairie, το Skin Caviar Absolute Filler καλύπτει διαφορετικές ανάγκες.

Στοχεύει στην απώλεια όγκου και πυκνότητας, στα «βυθίσματα» δηλαδή, που βλέπουμε με το πέρασμα του χρόνου σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, ιδίως στην περιοχή των ζυγωματικών.

La Prairie
La Prairie

Βάση της προηγμένης «μεθόδου φυγοκέντρισης», τις πρωτεΐνες χαβιαριού, τη διαδικασία απόσταξης, την «αιχμαλώτιση» των πτητικών δραστικών ουσιών, το υπερσυμπυκνωμένο αυτό κοκτέιλ αποτελεί μια θαυματουργή φόρμουλα, η οποία φλερτάρει με τις αισθήσεις σε ένα προσωπικό τετ-α-τετ.

Το κυλινδρικό μπλε βαζάκι κρύβει μία ακόμα έκπληξη: Ανοίγοντας το καπάκι με τον ενσωματωμένο καθρέφτη μια ειδικά κατασκευασμένη αντλία, χωρίς αέρα, απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα κρέμας, με ένα απλό πάτημα του κουμπιού.

Βελούδινη υφή, ανάλαφρη αίσθηση, άμεση απορρόφηση, διακριτικό άρωμα.

Το ολόφρεσκο Skin Caviar Absolute Filler έχει έρθει για να «αγκαλιάσει» τις γυναίκες που η λάμψη τους είναι το δυνατό τους χαρτί.

La Prairie
La Prairie