essence
essence
ESSENCE

Η ανοιξιάτικη συλλογή Essence έχει όλα τα απαραίτητα για ανεπανάληπτα λουκ


Μοναδικά, trendy και υψηλής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς - αυτό σημαίνει essence!

Από τον Μάρτιο 2018, η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή σειρά έρχεται στα καταστήματα και προσφέρει πολλά προϊόντα που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Πέρα από τα ιριδίζοντα εφέ, η essence προσθέτει νέα επαγγελματικά εργαλεία στη βασική της σειρά. Κι αυτή τη σεζόν είναι ο τέλειος σύμμαχος για δυναμικά και απίθανα στιλ μακιγιάζ.

Get your glitter on! loose glitters & pigments

Νιφάδες glitter, πολύχρωμα κονφετί ή σκόνη με glitter – οι διάφορες χρωστικές με glitter προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για ένα μοναδικό look που θα κόψει την ανάσα! Κάθε glitter, εάν εφαρμοστεί μόνο του, δημιουργεί ένα απίθανο, εντυπωσιακό look, ενώ εάν συνδυαστεί με τις υπόλοιπες αποχρώσεις και σχέδια glitter, θα κάνει τη διαφορά! Είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα, φορέστε τα glitter σας!

3D dewy look stick

Αυτό το πρακτικό στικ εξασφαλίζει την απόλυτη “dewy” καλοκαιρινή λάμψη, δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά, χωρίς κάποιο glitter ή shimmer. Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ, χαρίζει ένα ελαφρώς wet-look χωρίς όμως να αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.

Holo wow! sparkle stick

Το πρακτικό στικ με τις ολογραφικές χρωστικές σε ροζ και χρυσό, δίνει εξαιρετική λάμψη στα ζυγωματικά.

Glow to go illuminating setting spray

Το σπρέι αυτό σταθεροποιεί το μακιγιάζ και δημιουργεί στη στιγμή μία λαμπερή όψη, χάρη στις χρωστικές του που αντανακλούν το φως. Το ειδικό εφέ soft-focus εξομαλύνει τυχόν ατέλειες του δέρματος.

Eyeshadow boxes

Κάθε μία από τις τέσσερις αυτές εντυπωσιακές παλέτες προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων με υψηλή κάλυψη και ταυτόχρονα τονίζει τη δική σας μοναδική προσωπικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα στις nude αποχρώσεις της παλέτας “million nude faces”, στις ποικίλες ροζ αποχρώσεις της παλέτας “in love with rose” ή στα ακαταμάχητα “mermaid” look με ολογραφικά εφέ της παλέτας “to the moon and back” – όλες οι παλέτες περιέχουν δέκα σκιές με ματ και περλέ εφέ που διαρκούν.

I love effects eyeshadow base

Η βάση κάνει πιο έντονο το εφέ της σκιάς που θα εφαρμοστεί από πάνω και ταυτόχρονα εμποδίζει τη συγκέντρωσή της στην άκρη του βλεφάρου.

Volume booster lash primer

Το primer αυτό είναι εμπλουτισμένο με έλαιο acai και βούτυρο μάνγκο και εφαρμόζεται κάτω από τη μάσκαρα για να δώσει στις βλεφαρίδες έναν ακόμη μεγαλύτερο όγκο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μάσκαρα.

Volume hero mascara power black

Η νέα μάσκαρα εξασφαλίζει επιπλέον όγκο και τεράστιες βλεφαρίδες. Το μεγάλο, ελαστομερές βουρτσάκι για όγκο «αιχμαλωτίζει» μεγάλη ποσότητα προϊόντος και την εφαρμόζει σε κάθε βλεφαρίδα σας ξεχωριστά.

Super curl volume mascara eye-opening

Η μάσκαρα με το καμπυλωτό ελαστομερές βουρτσάκι εξασφαλίζει ατελείωτο όγκο, εντυπωσιακή καμπύλη και κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά.

My must haves eyebrow powder

Πέρα από τις σκιές ματιών, τα προϊόντα για τα χείλη και το πρόσωπο, τώρα δύο νέες πούδρες φρυδιών προστίθενται στη σειρά “my must haves” χαρίζοντας ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στις προσωπικές παλέτες “my must haves”. Απλώς προσθέστε τις πούδρες φρυδιών στις πολύ-χρηστικές παλέτες χρησιμοποιώντας τον ειδικό μηχανισμό που κουμπώνει με κλικ.

Eyeliner pen longlasting

Το μακράς διάρκειας eyeliner εξασφαλίζει απόλυτα ακριβή στιλ eyeliner σε τέσσερα νέα, φωτεινά και trendy χρώματα.

You better work! Gym-proof primer

Για να δείχνετε όμορφες ακόμη και όταν ασκείστε: αυτό το primer έχει ειδική σύσταση που αντέχει στον ιδρώτα, ώστε να διαρκεί στις αθλητικές δραστηριότητες, και παράλληλα έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 20. Μειώνει εμφανώς τους πόρους, καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος και εξαφανίζει τυχόν ανομοιομορφίες – η ιδανική προετοιμασία για ένα άψογο μακιγιάζ.

Brighten up! banana powder

Η διάφανη, ματ πούδρα σε απαλή κίτρινη απόχρωση είναι ιδανική για την τεχνική “concealer baking” ή για να σταθεροποιεί τα ματ highlights στο πρόσωπο.

Βrighten up! peach powder

Η ματ πούδρα σε απαλή ροδακινί απόχρωση εγγυάται ένα μεταξένιο φινίρισμα και είναι ιδανική για την τεχνική “baking”.

Colour up! shine on lipstick

Το κραγιόν αυτό με την απαλή σύσταση γίνεται όλο και πιο έντονο με κάθε επιπλέον πέρασμα, επιτρέποντας τόσο διακριτικά όσο και δραματικά αποτελέσματα. Δώδεκα χρώματα με εκθαμβωτική λάμψη μετατρέπουν αυτό το κραγιόν στον τέλειο, καθημερινό μας σύντροφο.

Colour boost vinylicious liquid lipstick

Αυτά τα υγρά κραγιόν προσφέρουν έντονο χρώμα, υψηλή κάλυψη και ένα γυαλιστερό φινίρισμα που θα κόψει την ανάσα. Διαθέσιμο σε ένα cool σωληνάριο και σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Draw the line! instant colour lipliner

Τα ευλύγιστα αυτά μολύβια χειλιών συνδυάζονται εξαιρετικά με τα κραγιόν ultra last instant colour και «γράφουν» εύκολα στα χείλη, χαρίζοντας τους ένα άψογο περίγραμμα. Με ενσωματωμένη ξύστρα.