Even Better Glow -Το make up της Clinique για τέλειο δέρμα και λάμψη χωρίς μακιγιάζ | 0 bovary.gr
Even Better Glow -Το make up της Clinique για τέλειο δέρμα και λάμψη χωρίς μακιγιάζ | 0 bovary.gr
16|02|2017 14:57
SHARE
CLINIQUE

Even Better Glow -Το make up της Clinique για τέλειο δέρμα και λάμψη χωρίς μακιγιάζ


Aν υπάρχει ένα πράγμα που επιτάσσει η εποχή, αυτό είναι το απλό ανεπιτήδευτο look. Τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ μας. 

Αν θεωρείς ότι δεν μπορείς να πετύχεις το Natural make up, να φαίνεσαι δηλαδή φυσική, αλλά να λάμπεις, χωρίς τις ατέλειες της επιδερμίδας σου, σου έχουμε καταπληκτικά νέα. Το  Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15, προσφέρει την τέλεια λάμψη, για να μην έχουμε την ανάγκη του μακιγιάζ. Το απόλυτο foundation για εσένα και τις φίλες σου! Επειδή θέλεις να ακτινοβολείς αλλά ξέρεις ότι πρέπει να φροντίσεις και την επιδερμίδα σου. 

Με το Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15, οι φωτεινές χρωστικές που αντανακλούν το φως βοηθούν στην άμεση απόκρυψη ατελειών και δίνουν στην επιδερμίδα μια υγιή, φωτεινή λάμψη. Όσο περνά ο χρόνος, τα συστατικά απολέπισης και φωτεινότητας μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το χρωματικό τόνο και την υφή της επιδερμίδας, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

Η ελαφριά, ενυδατική σύνθεση του «χτίζεται» και αναμειγνύεται εύκολα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά είναι ιδανική για μικτές-ξηρές και μικτές-λιπαρές επιδερμίδες.

Τι πετυχαίνεις δηλαδή; Οφέλη όπως η φωτεινότητα και η υφή της επιδερμίδας φαίνονται την ίδια στιγμή αλλά και μακροχρόνια. Το δέρμα έχει ομοιόμορφο τόνο και οι κηλίδες αλλά και δυσχρωμίες βελτιώνονται αισθητά. Επίσης έχει τη σύνθεση που όλες ονειρευόμαστε, οπότε δεν ξηραίνει, δεν σπάει και κανείς δεν θα μας κατηγορήσει ότι «φοράμε μάσκα». Στα συν, η μεγάλη διάρκεια και το γεγονός ότι παραμένει πιστός μας σύμμαχος στις δύσκολες συνθήκες, όπως είναι ο ιδρώτας, η υγρασία και το νερό! Και μη φοβάσαι, δεν έχει καθόλου λιπαρή σύνθεση. 

Δες τη σύνθεση Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15, που δεν θα λείπει (από εδώ και πέρα) από το νεσεσέρ σου.

-Ένα εξαιρετικά δραστικό παράγωγο της Βιταμίνης C βοηθά στη φωτεινότητα, την αύξηση της διαύγειας και την ορατή μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και τις ουλές από σπυράκια.
-Η Βιταμίνη Ε λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό για να προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη και να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. 
-Ένα μείγμα φυσικών και χημικών αντιηλιακών βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από μελλοντικούς αποχρωματισμούς και σημάδια πρόωρης γήρανσης που προκαλούνται από τις ακτίνες UVB και UVA. 
-Το σαλικυλικό οξύ βοηθά στην ήπια απολέπιση, βελτιώνει το χρωματικό τόνο, την υφή και τη διαύγεια της επιδερμίδας, διατηρώντας την όψη της όσο το δυνατόν καλύτερη με συνεχή χρήση.

Τα μυστικά των κορυφαίων δερματολόγων, κατευθείαν στην επιδερμίδα, με το foundation Even Better™ Glow Light Reflecting Makeup SPF 15. Θα το λατρέψεις!