H Fresh Line φέρνει την άνοιξη με τα πιο εξωτικά σετ περιποίησης | 0 bovary.gr
H Fresh Line φέρνει την άνοιξη με τα πιο εξωτικά σετ περιποίησης | 0 bovary.gr
FRESH LINE

H Fresh Line φέρνει την άνοιξη με τα πιο εξωτικά σετ περιποίησης


Η Fresh Line γιορτάζει και φέτος τον ερχομό της άνοιξης.

Δημιουργεί 7 συλλεκτικά, εξωτικά σετ περιποίησης σώματος και μαλλιών με best seller αρώματα της συλλογής του Fresh Bar. Ανάμεσά τους και η νέα, δροσερή σειρά Καρπούζι & Φραγκόσυκο. Τα σετ δώρου περιλαμβάνουν μια επιλογή από αναζωογονητικά αφρόλουτρα, γαλακτώματα σώματος, χειροποίητα σαπούνια, αρωματικά body waters καθώς και ενυδατικά προϊόντα χεριών και χειλιών με βιολογικό βούτυρο καριτέ και ελαιόλαδο.

Περιποίηση Σώματος με Σταφύλι & Νεκταρίνι

Τροπικά πουλιά και πολύχρωμοι παπαγάλοι ντύνουν ένα μεταλλικό κύλινδρο που φιλοξενεί την πολυαγαπημένη συλλογή Σταφύλι & Νεκταρίνι. Το σταφύλι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες & βιταμίνες, που προσφέρουν πολύτιμη αντιοξειδωτική δράση. Συμπληρώστε την βασική περιποίηση με το Bοdy Water που θα αφήσει την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη & αναζωογονημένη.

Νέα Σύλλογή Καρπούζι & Φραγκόσυκο

Μια νέα άφιξη στη συλλογή του Fresh Bar! Για τους λάτρεις των φρουτένιων και γλυκώναρωμάτων, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος με εκχυλίσματα από Καρπούζι και Φραγκόσυκο, σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα χεριών Βανίλια και τη θεραπεία

χειλιών Ρόδι, θα σας χαρίσουν θρέψη, αίσθηση καθαριότητας και πολύ καλοκαιρινή διάθεση!

Περιποίηση Σώματος με Πεπόνι & Μέντα

Ήπιο αφρόλουτρο και γαλάκτωμα με εκχύλισμα από Πεπόνι, μια φυσική πηγή βιταμίνης C, και δυόσμο που προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας. Το χειροποίητο σαπούνι περιέχει ήπιους αφριστικούς παράγοντες που σέβονται τα φυσιολογικά επίπεδα

υγρασίας της επιδερμίδας, αφήνοντας την απαλή και τονωμένη. Ιδανικό για τις πρώτες ζεστές ανοιξιάτικες μέρες!

Μοχίτο & Lime Τριπλό Σετ

Με έμπνευση από το παραδοσιακό, δροσιστικό κοκτέιλ της Κούβας, το αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος περιέχουν εκχυλίσματα από μοσχολέμονο και δυόσμο που ανακουφίζουν από την πνευματική κόπωση και προσφέρουν στυπτική δράση.

Η συλλογή εμπλουτίζεται φέτος με το ταιριαστό χειροποίητο σαπούνι σώματος.

Αύρα Αιγαίου Τριπλό Σετ

Καλοκαιρινή φροντίδα σώματος με τονωτικές ιδιότητες που προέρχονται από το θαλάσσιο φύκι και το εκχύλισμα περγαμόντο. Το θαλάσσιο φύκι περιέχει βιταμίνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ενώ αποτοξινώνει το δέρμα.

Το εκχύλισμα περγαμόντο προσφέρει αντιβακτηριδιακή και στυπτική δράση. Το φρέσκο θαλασσινό άρωμα ταιριάζει σε γυναίκες και άντρες και αναζωογονεί τις αισθήσεις!

Τετραπλή Περιποίηση Σώματος & Μαλλιών

Με Φράουλα & Λευκό Τσάι

Εάν αναζητάτε να συνδυάσετε απαλή περιποίηση μαλλιών με φρουτένια και ενυδατική περιποίηση σώματος… τότε αυτό το σετ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Η περιποιητική και μαλακτική δράση του εκχυλίσματος φράουλας και του γάλακτος

αφήνουν το δέρμα απαλό και γλυκά αρωματισμένο. Η σειρά μαλλιών βασίζεται στο εκχύλισμα από βαμβάκι και λευκό τσάι, γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Το εκχύλισμα βαμβακιού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και μεταλλικά στοιχεία, που προλαμβάνουν την αφυδάτωση και τις ενοχλήσεις στο τριχωτό της κεφαλής. Ενισχύει τη σύνθεση κερατίνης, αυξάνει την ελαστικότητα και δυναμώνει τα μαλλιά ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες.

Το εκχύλισμα λευκού τσαγιού περιέχει τανίνες και φλαβονοειδή, ρυθμίζει την λιπαρότητα, διατηρώντας παράλληλα την φυσική ενυδάτωση των μαλλιών, αφήνοντας τα λαμπερά και υγιή.