H νέα παλέτα σκιών Distortion της Urban Decay δεν είναι μια συνηθισμένη παλέτα | 0 bovary.gr
H νέα παλέτα σκιών Distortion της Urban Decay δεν είναι μια συνηθισμένη παλέτα | 0 bovary.gr
URBAN DECAY

H νέα παλέτα σκιών Distortion της Urban Decay δεν είναι μια συνηθισμένη παλέτα


Υποδεχθείτε την Distortion Eyeshadow Palette.

Η παλέτα σκιών της Urban Decay που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τα χρώματά της για να δημιουργήσετε υπέροχα, πολυδιάστατα eye makeup looks.

Απλά εφαρμόστε τις σκιές της πρώτης σειράς πάνω από οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες σκιές και δείτε τες να μεταμορφώνονται αμέσως σε πολυδιάστατες, πολυτονικές αποχρώσεις.

Τα χρώματα της παλέτας είναι τοποθετημένα σε κάθετες τριάδες· χρησιμοποιήστε τα είτε συνδυαστικά είτε αναμείξτε τα όπως εσείς επιθυμείτε, για να δημιουργήσετε το look που θέλετε.

Με 10 χρώματα σκιών, από τα οποία τα 9 είναι ολοκαίνουρια UD χρώματα, αλλά και 5 μετασχηματιστικές αποχρώσεις, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από ιδέες και επιλογές!

Βλέποντας την τεράστια τάση του ...cocktailing να επικρατεί, η ιδρύτρια της Urban Decay Wende, θέλοντας να εξελίξει το trend και στο μακιγιάζ, είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια παλέτα που θα έδινε τη δυνατότητα σε όλες τις λάτρεις του μακιγιάζ να δημιουργήσουν τις δικές τους σκιές, κάνοντας ατέλειωτο mix & match και blending.

Δεν χρειάζεται να είστε αστέρι στα μαθηματικά για να καταλάβετε πόσο απίστευτα ευέλικτη είναι η παλέτα μας.

Γι’ αυτό, όταν αρχίσετε να πειραματίζεστε με τις αποχρώσεις της Distortion, δεν θα θέλετε να σταματήσετε.

 Ξεχωρίζει η Shifty (ένα πολυδιάστατο πράσινο με τέλειo εφέ), η First Offence (ένα εντυπωσιακό μεταλλιζέ πορτοκαλί) και η Blackout (το πιο μαύροματ μαύρο). Η Blackout είναι η μόνη σκιά που δεν είναι καινούρια—γιατί είναι η καλύτερη μαύρη matte απόχρωση ever!

 

Στην πρώτη σειρά, βρίσκονται 5 μετασχηματιστικές σκιές, με χρώματα που αντανακλούν το φως και δημιουργούν ένα πολυδιάστατο αποτέλεσμα.

Στη μεσαία σειρά, υπάρχουν 10 σκιές ματιών για κάθε χρήση, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε μόνες τους είτε μαζί με τις μετασχηματιστικές σκιές.

Oι θήκες ενώνονται με γραμμές που αλληλοσυνδέονται, για να πάρετε ιδέες πιθανών συνδυασμών.

Η θήκη αποτελείται από ένα πολύπλευρο καπάκι με τέλειο τρισδιάστατο εφέ (δίνοντας σας ένα μικρό hint για τις σκιές που κρύβονται μέσα) και μια διάφανη μωβ βάση.

Κάθε απόχρωση εφαρμόζεται εύκολα και απλώνεται βελούδινα, εξασφαλίζοντας απίστευτη χρωματική απόδοση.