Erre Due: Γλυκιά αναρχία στα χρώματα της Άνοιξης | 0 bovary.gr
Erre Due: Γλυκιά αναρχία στα χρώματα της Άνοιξης | 0 bovary.gr
16|03|2018 18:19
SHARE
ERRE DUE

Erre Due: Γλυκιά αναρχία στα χρώματα της Άνοιξης


Το ανοιξιάτικο πρόσωπο της ERRE DUE βλέπει τον κόσμο αλλιώς!

Η δίψα για πάθος, η ανάγκη για παιχνίδι και η τόλμη για ομορφιά και χρώμα επιβεβαιώνουν την εκρηκτική διάθεση της ERRE DUE. Η μοναδικότητα και η καινοτομία χαρακτηρίζουν για άλλη μία φορά το νέο της εγχείρημα.
Η ERRE DUE επιλέγει στοιχεία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και κάνει την ανατροπή με μια Pre-Spring συλλογή μακιγιάζ που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και φωνάζει δυνατά το όνομά της, Miss Polished Punk!

Edgy παστέλ αποχρώσεις κίτρινου, πράσινου, ροζ, μωβ και φούξια προκαλούν τις αισθήσεις και δημιουργούν μια γλυκιά αναρχία στα χρώματα της Άνοιξης.

Δημιούργησε το δικό σου girly-punk look, απελευθερώσου, στροβιλίσου στην ένωση της κομψότητας και του μοντέρνου, παίξε και κέρδισε τον τίτλο της ζωής σου, ζήσε, είσαι η Miss Polished Punk! Άλλωστε, η ομορφιά βρίσκεται στις αντιθέσεις!
Αυτό το παιχνίδι, κάνει τη διαφορά!

 

H ΣΥΛΛΟΓΗ
MAKE UP COLOR PALETTE

Η ERRE DUE λανσάρει μία multi-use παλέτα με girly - punk διάθεση. Τέσσερις αποχρώσεις σκιών σε παστέλ κίτρινο, πράσινο, λιλά, φούξια συνωμοτούν παιχνιδιάρικα με ένα απαλό ροζ highlighter για πρόσωπο και ζυγωματικά. Λεπτή, βελούδινη σύνθεση, εύκολη εφαρμογή και έντονο, ομοιόμορφο χρώμα με μεγάλη διάρκεια.
-Punk-Chic Lover No.62

EYE SHADOW GLOSS

Νέο limited edition επαναστατικό προϊόν που προσφέρει μία νέα glossy διάσταση στα eye make-up looks. Με μοναδική σύνθεση που δεν κολλάει, εφαρμόζεται ως σκιά ματιών μόνο του ή πάνω από οποιαδήποτε σκιά, αλλά και ως gloss στα χείλη.
-Break The Rules No.130

 

PUNKY EYE PENCIL

Μολύβι ματιών που υπογραμμίζει την πιο punky φούξια διάθεση. Προσφέρει έντονη απόδοση χρώματος, είναι σταθερό, έχει απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο εσωτερικό του ματιού.
-Tough Romance No.100

 

PERFECT BROW LIFTER

Highlighter για τα φρύδια σε μορφή μολυβιού για μοναδική ευκολία στη χρήση. Τονίζει και ανυψώνει το σχήμα τους  προσφέροντας ξεκούραστο “ανοιχτό” βλέμμα.
-Girl-Like Shoes No.100

 

LIP SHINE GLOSS

Η ERRE DUE δίνει λάμψη και χρώμα στα χείλη με τις δύο νέες αποχρώσεις LIP SHINE GLOSS. Με μοναδική σύνθεση που περιποιείται και ενυδατώνει τα χείλη και ευχάριστη εφαρμογή που δεν κολλάει.
-Skinny Oink Pants Νο.210, Dare To Be Band No.211

 

FULL COLOR LIPSTICK

Η best seller σειρά κραγιόν Full Color Lipstick της ERRE DUE υπόσχεται πλούσιο, γεμάτο  χρώμα, ενώ ενυδατώνει και χαρίζει όγκο στα χείλη χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Οι δύο νέες punky αποχρώσεις καταγράφουν καρέ-καρέ  τα φιλιά που θα κλέψουν καρδιές αυτή την εποχή.
-Edgy Life No.431, R.I.P Miss Pink No.432

 

EXCLUSIVE NAIL LACQUER

Βερνίκι νυχιών με μοναδική λάμψη και πλούσιο χρώμα. Σύνθεση υψηλής τεχνολογίας με νανοσφαιρίδια που προστατεύει και φροντίζει τα νύχια.
-Punky Ballerina No.283

 

NAIL TREND

Λευκό βερνίκι με crazy dots σε αποχρώσεις ροζ παστέλ και γαλάζιο που φτάνει την παιχνιδιάρικη διάθεση στα άκρα.
-Sugar Drops

 

ACCESSORIES

Η ERRE DUE πρωτοστατεί και στο χώρο των make up accessories λανσάροντας το 2 Way Sponge. Ένα καινοτόμο σφουγγάρι διπλής όψης και χρήσης, ειδικά σχεδιασμένο για την τέλεια εφαρμογή του υγρού foundation, highlighter και concealer. Η μη απορροφητική πλευρά σιλικόνης είναι ιδανική για την εφαρμογή των υγρών προϊόντων ενώ η ελαστική πλευρά χρησιμοποιείται για λείο, ομοιόμορφο άπλωμα και blending. Η ειδική του σύνθεση  κρατάει την ιδανική ποσότητα προϊόντος ενώ μπορεί να πλυθεί ύστερα από κάθε χρήση αποτρέποντας την ανάπτυξη μικροβίων.
-Διατίθεται σε δύο χρώματα


H ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Όλη η συλλογή μακιγιάζ Pre-Spring 2018 της ERRE DUE κυκλοφορεί σε ειδική συλλεκτική συσκευασία με παιχνιδιάρικα patterns που αποπνέουν την πιο girly-punk διάθεση.