Lancome
Lancome
LANCOME

Η Lancome γιορτάζει την παγκόσμια μέρα ευτυχίας με το νέο L’Éclat Eau de Toilette και πολλά δώρα


Tί είναι η ευτυχία που όλοι τόσο ψάχνουμε; Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας η Lancome έρχεται να απαντήσει.

Ευτυχία: Ουσιαστικό (θηλυκό) [1]. Κατάσταση ευφορίας και ψυχοσωματικής ικανοποίησης που πηγάζει από την επίτευξη κάποιων στόχων.

[2]. Κατάσταση βαθιάς και με διάρκεια ευχαρίστησης και ικανοποίησης, που δημιουργείται από την εκπλήρωση των ψυχικών και υλικών αναγκών και επιθυμιών αλλά και την επιτυχία των σκοπών του.

[3]. Η Αναζήτηση της Lancôme που από το 1935, οικοδομεί μια φιλοσοφία ευτυχίας και ομορφιάς.

H Lancome με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ευτυχίας έρχεται να μας θυμίσει που μπορούμε να την βρούμε. La vie est belle Γαλλική έκφραση («η ζωή είναι ωραία») [1]. Φιλοσοφία ζωής και ευτυχίας, μια παγκόσμια διακήρυξη για την ομορφιά της ζωής.

[2]. Το νέο L’Éclat Eau de Toilette αποτελείται από μια λαμπερή καρδιά φυσικών συστατικών [Αιθέριο Έλαιο Άνθους Πορτοκαλιάς, Αιθέριο Έλαιο Αραβικού Γιασεμιού, Αιθέριο Έλαιο Νερολί και Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου], που φωτίζεται μέσα από το αστραφτερό χαμόγελο των λαχταριστών μόσχων. [3]. Το πρώτο Ηλιόλουστο Νερολί, που δυο κορυφαίοι Γάλλοι αρωματοποιοί δημιουργούν αποκλειστικά για τη Lancôme.

 

Lancome
Lancome

Η ευτυχία του La vie est belle εξαπλώνεται ακόμα περισσότερο...Μετά το L’Éclat Eau de Parfum, η Lancôme γράφει το δεύτερο κεφάλαιο στη μαγευτική ιστορία της αναζήτησης του joie de vivre, με το νέο L’Éclat Eau de Toilette, μια νέα οσφρητική διάσταση.

Όλοι κρύβουμε, βαθιά μέσα μας, μια ακαταμάχητη πηγή ευτυχίας που λαχταρά να απελευθερωθεί. Η Lancôme αιχμαλώτισε μέσα σε ένα μπουκάλι εκείνη ακριβώς τη σπίθα, που ωθεί κάθε γυναίκα σ’ αυτή την πηγή ευτυχίας και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ άλλοτε.

Οι δύο επιφανείς αρωματοποιοί που βρίσκονται πίσω από τις διαφορετικές όψεις του La vie est belle, ο Dominique Ropion και η Anne Flipo, ενορχηστρώνουν και τον πιο πρόσφατο αυτόν ορισμό του joie de vivre και της ευτυχίας.

Το νέο L’Éclat Eau de Toilette δεν ανοίγει μόνο ένα νέο κεφάλαιο στην ευτυχία, αλλά επίσης εξερευνά και μια διαφορετική πτυχή της πορτοκαλιάς, το νερολί.

Ηλιόλουστο και ζεστό, αυτό το Eau de Toilette γοητεύει με την ανεξάντλητη λεπτότητα και τον αφοπλιστικό αυθορμητισμό του. Είναι μάλιστα, το πρώτο στην οικογένεια La vie est belle που ακολουθεί το μονοπάτι του ξυλώδους, κεχριμπαρένιου εθισμού μόσχων με μια πινελιά βανίλιας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι είναι εξίσου εξαίσιο και σαγηνευτικό όσο και οι προκάτοχοί του.

Ένα εκθαμβωτικό ξεκίνημα

Το Eau de Toilette ανοίγει με μια έκρηξη ζωηρών και αστραφτερών νοτών εσπεριδοειδών –μανταρίνι, γκρέιπφρουτ και περγαμόντο–, που εντείνονται μέσα από το γεμάτο ένταση και ζωντάνια ροζ πιπέρι, για να αναμειχθούν κομψά, τελικά, με τη συμφωνία τσαγιού.

Μια ηλιόλουστη καρδιά

Το αρχικό μπουκέτο του L'Éclat, ένας συνδυασμός ίριδας και άνθους πορτοκαλιάς, πασπαλίζεται χαρούμενα με τις λαμπερές νότες του αιθέριου ελαίου νερολί. Έτσι, αναδεικνύονται οι πιο υπέροχες, οι πιο δροσερές πτυχές του άνθους πορτοκαλιάς.

Ένα καθηλωτικό sillage

Τις νότες βάσης, την ίριδα και το πατσουλί, φωτίζει το νέο ξυλώδες κεχριμπάρι μέσα από την απαλή, αισθησιακή ανάσα του μόσχου και της άμβρας. Η ένωση είναι αμετάκλητη, τόσο αυτονόητη σαν μια δεύτερη επιδερμίδα.

Το αρχικό μπουκάλι του L'Éclat Eau de Parfum, το “κρυστάλλινο χαμόγελο”, –λαξευμένο με μυριάδες πτυχές και σχεδιασμένο από την Catherine Krunas– αναδιπλώνεται για να αντικατοπτρίσει όλη τη λάμψη της νέας αυτής αρωματικής έκφρασης.

Τα ντελικάτα φτερά πορτοκαλί οργάντζας, που στολίζουν τον λαιμό του, θυμίζουν το ίδιο το άρωμα, αντανακλώντας όλη του τη ζεστασιά και την ηλιόλουστη γοητεία.

Στην καμπάνια η Julia Roberts, με το απέραντο, εκθαμβωτικό χαμόγελό της, και στολισμένη με πανέμορφα απαλά φτερά, λούζεται στο φως και τη ζεστασιά. Η μοναδική αυτή στιγμή, που απαθανατίζεται από τον φακό του Alexi Lubomirski, είναι η επιτομή του φωτεινού, αναζωογονητικού, αυθόρμητου joie de vivre που ενσαρκώνεται απόλυτα από το La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette.

Με κάθε επίσκεψή της στο κατάστημα, την Τρίτη 20 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, κάθε γυναίκα της Lancôme που έχει πάθος με την ομορφιά μπορεί να αποκτήσει ένα Δώρο Ευτυχίας και ταυτόχρονα να ανακαλύψει το νέο La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette. Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο στη μαγευτική ιστορία της αναζήτησης του joie de vivre. Γιατί, όλοι κρύβουμε, βαθιά μέσα μας, μια ακαταμάχητη πηγή ευτυχίας που λαχταρά να απελευθερωθεί. Η Lancôme αιχμαλώτισε μέσα σε ένα μπουκάλι εκείνη ακριβώς τη σπίθα, που ωθεί κάθε γυναίκα σ’ αυτή την πηγή ευτυχίας, και είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ άλλοτε.

Με λίγη βοήθεια από το Τριαντάφυλλο της Lancôme, το απόλυτο σύμβολο ευτυχίας και γενναιοδωρίας, θα ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο La Vie est Belle. Προσφέροντας αυτό το Τριαντάφυλλο σε μια φίλη σας, θα της δώσετε την ευκαιρία να αποκτήσει κι εκείνη τη δική της στιγμή ευφορίας κι έτσι θα δημιουργηθεί μια πραγματική αλυσίδα ευτυχίας!