Mon Paris Couture: Αυτό είναι το δικό μου Παρίσι, ακολουθήστε με | 0 bovary.gr
Mon Paris Couture: Αυτό είναι το δικό μου Παρίσι, ακολουθήστε με | 0 bovary.gr
27|03|2018 14:10
SHARE
YVES SAINT LAURENT

Mon Paris Couture: Αυτό είναι το δικό μου Παρίσι, ακολουθήστε με


Το 2018, η YSL Beauté μας συνεπαίρνει σε ένα ξέφρενο ταξίδι του έρωτα και παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του Mon Paris, το Mon Paris Couture Eau de Parfum, το οποίο καταφτάνει για να διηγηθεί μια Παριζιάνικη ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές την Crista Cober και τον Jérémie Laheurte πιο ανατρεπτικούς από ποτέ.

Εμπλουτισμένο με λαμπερές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών, αυτό το ακαταμάχητο chypre eau de parfum, εξυμνεί τον εκστατικό έρωτα και αποτελεί το τρίτο μέλος της οικογένειας του Mon Paris, στο πλευρό των Eau de Toilette και Eau de Parfum - που έχει όμως μια διαφορετική πτυχή.

Το μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό μπουκάλι του Mon Paris παρουσιάζεται για άλλη μία φορά με τις διακριτικά στρογγυλεμένες γωνίες και το πολύεδρο γυαλί, αυτή τη φορά όμως το lavallière έχει πιο couture χαρακτήρα. Τα παιχνιδιάρικα ασημένια πουά πάνω στο μαύρο σατέν δημιουργούν μια πιο επίσημη και, ταυτόχρονα, απελευθερωμένη αίσθηση υψηλής ραπτικής.

Ετοιμαστείτε να το ερωτευτείτε. 

MON PARIS COUTURE… ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Η YSL Beauté παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια του Mon Paris -το Mon Paris Couture Eau de Parfum. Εμπλουτισμένο με λαμπερές νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών, αυτό το ακαταμάχητο chypre eau de parfum, εξυμνεί τον εκστατικό έρωτα και αποτελεί το τρίτο μέλος της οικογένειας του Mon Paris, στο πλευρό των Eau de Toilette και Eau de Parfum - που έχει όμως μια διαφορετική πτυχή. Αυτό το eau de parfum ξέρει ότι όλα είναι εφικτά. Σας συνοδεύει σε μια κατάδυση στο Παρίσι των εραστών. Και ανοίγει ένα νέο couture κεφάλαιο στον παράφορο έρωτα, στο οποίο δεν υπάρχουν κανόνες και ο έρωτας είναι πραγματικά ατελείωτος.

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙ 2018.

Ζήστε στο έπακρο. Βρείτε το εξαιρετικό που κρύβει η κάθε μέρα. Γιορτάστε το μοναδικό. Η πόλη στην οποία γεννήθηκε η υψηλή ραπτική. Το τρίτο πρόσωπο σε ένα ιλιγγιώδες ερωτικό τρίγωνο.

Το Παρίσι εξωθεί τον έρωτα - τον παράφορο, τολμηρό, σπινθηροβόλο έρωτα - στα όριά του. Κάντε μια βόλτα και νιώστε την ανάσα σας να κόβεται αντικρίζοντας την Αψίδα του Θριάμβου, την ψυχή σας να ριγεί στη θέα από τις στέγες και την καρδιά σας να χτυπά δυνατά αντικρίζοντας τον Πύργο του Άιφελ. Πέρα από απλή συνωνυμία, η υψηλή ραπτική βρίσκεται στην καρδιά του Mon Paris Couture, εξυμνώντας τη ζωηρή καρδιά και την αστραφτερή ψυχή του. Συμβολίζοντας μια στάση ζωής, μια διάθεση, κάνει κάθε στιγμή λαμπερή και προσδίδει νέα αισθησιακή ένταση στην ερωτική περιπέτεια.

Σε αυτή την πόλη, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και πράγματι συμβαίνουν. Βασισμένο στην ιλιγγιώδη αίσθηση που αποτυπώνουν οι δύο προηγούμενες εκδόσεις του Mon Paris, το νέο άρωμα Mon Paris Couture αποπνέει σπινθηροβόλα έξαψη… την πεμπτουσία του παράφορου έρωτα.


Ο ΧΥΜΟΣ – ΕΝΑΣ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Το Mon Paris Couture είναι μια νέα οσφρητική εξερεύνηση του ιλιγγιώδους έρωτα από τους δημιουργούς της τριλογίας του Mon Paris: της Dora Baghriche, του Olivier Cresp και του Harry Fremont. Με κοινό στοιχείο την αγάπη τους για το Παρίσι, οι τρεις ταλαντούχοι αρωματοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια νέα αρωματική έκφραση, δημιουργώντας ένα άρωμα που εξελίσσει και απογειώνει το αρχικό Mon Paris. 

Σαν βαθιά ανάσα, το Mon Paris Couture ξεκινά με τις γνώριμες έντονες νότες περγαμόντου, γκρέιπφρουτ και σμέουρου αλλά αποκαλύπτει άμεσα τη διαφορετικότητά του – μια απαλή, υδάτινη φρεσκάδα που αποπνέουν οι νότες από λίτσι και μανταρίνι. Ελαφρώς γλυκές, αλλά ταυτόχρονα με μια ζωηρή πικράδα που εξάπτει την περιέργεια, σαγηνεύουν και δελεάζουν. Ακολουθεί η καρδιά που έχει από μόνη της μια σπινθηροβόλα λάμψη.

Οι βασικές νότες της μεθυστικής δατούρας, της λευκής παιώνιας και του άνθους πορτοκαλιάς εμποτίζονται αυτή τη φορά με ένα πανέμορφο εκχύλισμα από μπουμπούκια τριαντάφυλλου. Απαλό, αλλά με ξεχωριστή θέρμη και αισθαντικότητα, χαρίζει στο άρωμα ρομαντισμό και σαγήνη. Το αρωματικό ίχνος είναι ένα μεθυστικό μίγμα από ξυλώδεις και αισθησιακές νότες. Το πατσουλί Γουατεμάλας συνδυάζεται με τη θέρμη του ambrox και την ακτινοβολία του λευκού μόσχου. Οι πολυτελείς νότες του cashmeran σε συνδυασμό με μια μοναδική κρεμώδη συμφωνία ενισχύουν την αίσθηση της υψηλής απτικής στο άρωμα. Αποτέλεσμα: ένα νέο chypre floral citrus άρωμα, που αποτελεί από μόνο του μια κατηγορία και δίνει την αίσθηση ότι έχει φτιαχτεί για εραστές και υπαινίσσεται τις απεριόριστες δυνατότητες απόλαυσης.

Ετοιμαστείτε να το ερωτευτείτε.


ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Το μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό μπουκάλι του Mon Paris παρουσιάζεται για άλλη μία φορά με τις διακριτικά στρογγυλεμένες γωνίες και το πολύεδρο γυαλί που περικλείει το πολύτιμο άρωμα με το αχνό βιολετί χρώμα, σαν τον ουρανό πριν την τρικυμία.  Αυτή τη φορά όμως, το lavallière έχει πιο couture χαρακτήρα. Τα παιχνιδιάρικα ασημένια πουά πάνω στο μαύρο σατέν δημιουργούν μια πιο επίσημη και, ταυτόχρονα, απελευθερωμένη αίσθηση υψηλής ραπτικής. 

Το γυάλινο μπουκάλι είναι ικανοποιητικά βαρύ στην παλάμη. Σε συνδυασμό με την αιθέρια ελαφρότητα του έγχρωμου χυμού και το κομψό ύφασμα του lavallière, το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια μεταφορά της τέλειας ερωτικής ιστορίας – αισθησιακό, τολμηρό και, ταυτόχρονα, διακριτικό και παιχνιδιάρικο.

MON PARIS: ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ

Ένα τυχαίο ραντεβού, ένα συνωμοτικό βλέμμα. Η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης, του κεραυνοβόλου έρωτα που δεν ξέρεις πού θα καταλήξει. Έχει βγάλει το κεφάλι της έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ελεύθερη σαν παιδί, τα μαλλιά της ανεμίζουν από τον αέρα.
Έρωτας το απόγευμα, πλεγμένα άκρα, χωρίς φραγμούς. Οι μακριές λευκές κουρτίνες ανεμίζουν από το αεράκι στο ανοιχτό παράθυρο με θέα στο Παρίσι. Μεταφερόμαστε σε ένα μυστικό after-party με έντονο ρυθμό και ξέφρενη ενέργεια. Ξημερώνει, η μέρα και η νύχτα μένουν χαραγμένες στο νου. Πάνω στη στέγη της Αψίδας του Θριάμβου -για πρώτη φορά σε γύρισμα- με το Παρίσι γύρω τους την ώρα που ξημερώνει με τον ουρανό να παίρνει ένα πανέμορφο ροζ χρώμα, της ανοίγει την καρδιά του, της δείχνει το δικό του Παρίσι,  μοιράζεται μαζί της το πάθος του και η ερωτική περιπέτεια εξελίσσεται… σε κάτι διαφορετικό.

Η Crista Cober συναντιέται ξανά με τον Jeremie Laheurte σε αυτό το νέο love story, δίνοντας για άλλη μία φορά μια αίσθηση κινδύνου, αγνότητας και πάθους στην τριλογία του Mon Paris. Το μοντέλο από τον Καναδά με τα έντονα ζυγωματικά, τα γαλάζια μάτια και τα σαρκώδη χείλη που αποπνέουν μια υπνωτική ομορφιά και ο γεννημένος στο Παρίσι πρωταγωνιστής της ταινίας του Abdellatif Kechiche "Η Ζωή της Αντέλ" βάζουν φωτιά στην οθόνη με τη χημεία τους.

Παράλληλα, το τοπίο της πιο ρομαντικής πόλης στον κόσμο μας συνεπαίρνει με την απίστευτη θέα από τη στέγη της Αψίδας του Θριάμβου. Το Παρίσι είναι περισσότερα από ένα απλό φόντο. Είναι το τρίτο πρόσωπο αυτού του ερωτικού τρίγωνου, ένας χαρακτήρας εξίσου σημαντικός με τους υπόλοιπους που παίζει βασικό ρόλο σε αυτή την ανυπέρβλητη ιστορία ιλιγγιώδους έρωτα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Υπό τους ήχους του πολυτάλαντου Γάλλου τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικού Sébastien Tellier, η ερωτική ιστορία του Mon Paris Couture ξεδιπλώνεται και μας παρασύρει.

 Ο σκηνοθέτης Ricky Saiz με καταγωγή από το Σαν Φρανσίσκο απαθανατίζει την ομορφιά του Παρισιού σε 360 μοίρες μέσα από μια ερωτική περιπέτεια που διαρκεί 24 ώρες. Ο Saiz, που έχει σκηνοθετήσει το διάσημο πλέον βίντεο "Yonce" της Beyonce, παρουσιάζει μια τολμηρή προσέγγιση της κλασικής ερωτικής ιστορίας στο Παρίσι, μεταφέροντας τους εραστές σε όλη την πόλη, σε μια συναισθηματική και φυσική εναλλαγή, από τη στέγη της Ασπίδας του Θριάμβου μέχρι την απόλυτη ηρεμία ενός διαμερίσματος στο Παρίσι.

Για τον YSL, ο συνεπικεφαλής designer της μάρκας ρούχων skate και μόδας, Supreme, αιχμαλωτίζει τον καυτό αισθησιασμό του παθιασμένου έρωτα στην πόλη όπου ο έρωτας δεν έχει τέλος, δίνοντάς του μια αίσθηση φωτός, ρομαντισμού και λάμψης, όπως αρμόζει στην Πόλη του Φωτός.