CHANEL
CHANEL
CHANEL

H Lily-Rose Depp και η Lucia Pica δημιουργούν τα πιο κομψά λουκ μακιγιάζ με το νέο Rouge Coco Lip Blush της Chanel


Τα Chanel Beauty Talks είναι μια σειρά από βίντεο στα οποία μαθαίνουμε τα πάντα για το μακιγιάζ και όλα τα νέα προϊόντα του κορυφαίου οίκου Chanel.

Εκεί ανακαλύπτουμε τα πιο πλούσια και εντυπωσιακά χρώματα της άνοιξης, τις πιο απαλές και εκλεπτυσμένες υφές και μαθαίνουμε πώς χρησιμοποιούνται.

Φυσικά με την βοήθεια της μοναδικής Lucia Pica που χαρίζει απλόχερα τις πολύτιμες συμβουλές της και άλλων εξαιρετικών γυναικών.

Στο τελευταίο επεισόδιο της Chanel Beauty Talks, η Lucia Pica, Global Creative Makeup and Colour Designer και η Lily-Rose Depp, η πρέσβειρα της Chanel, μοιράζονται την έμπνευσή τους και τις συμβουλές τους για το νέο Rouge Coco Lip Blush.

Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη ματ φόρμουλα 2 σε 1 που απλώνεται και χαρίζει τέλειο χρώμα σε χείλη, αλλά και σε μάγουλα.

Οι δύο τους δημιουργούν μια σειρά από Colorful Characters, δηλαδή χαρακτήρες του οποίους καλείται να υποδυθεί η Lily-Rose Depp. Η Lucia Pica θα την βοηθήσει να το πετύχει με το ιδανικό μακιγιάζ για τον κάθε ρόλο. Πάντα όμως με πολύ χρώμα.

Σύγχρονες ηρωίδες, όπως μικρή κατάσκοπος, συγγραφέας, μια Αμερικανίδα στο Παρίσι.

H Lucia Pica απλώνει μόνο το ολοκαίνουριο προϊόν της Chanel,  Rouge Coco Lip Blush και «χτίζει» τα πιο δροσερά και νεανικά λουκ με λάμψη.

Όλα τους ιδιαίτερα, πανέμορφα, φυσικά και όλα μόνο με ένα πολυχρηστικό προϊόν το Rouge Coco Lip Blush.

Το Rouge Coco Lip Blush είναι το κομμάτι που έλειπε από το νεσεσέρ μας, αυτό που όλες χρειαζόμαστε αυτή την άνοιξη και όχι μόνο, για τα πιο chic λουκ που μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα και μόνες μας εύκολα και γρήγορα.

Ευχαριστούμε Chanel.