Το θρυλικό κραγιόν L’Absolu Lacquer της Lancôme πυροδοτεί την ευτυχία | 0 bovary.gr
Το θρυλικό κραγιόν L’Absolu Lacquer της Lancôme πυροδοτεί την ευτυχία | 0 bovary.gr
LANCOME

Το θρυλικό κραγιόν L’Absolu Lacquer της Lancôme πυροδοτεί την ευτυχία


Δημιουργικότητα και ατομικότητα. Αυτές οι δύο λέξεις-κλειδί είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δυναμικής και εκφραστικής γυναίκας.

Σημάδι της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησής της είναι το νέο L’Absolu Lacquer, ένα υγρό κραγιόν με όση χρωματική ένταση επιθυμείτε και εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα.

Εκφράστε τον πραγματικό σας εαυτό με λάμψη 

25 χρόνια μετά το πρώτο του λανσάρισμα, το L’Absolu Rouge εξακολουθεί να επανεφευρίσκει τον εαυτό του. Το θρυλικό κραγιόν, σήμα κατατεθέν της Lancôme και σύμβολο της απελευθερωτικής, δυναμικής ομορφιάς, είναι πάντα εκεί, για να αναδείξει τη θηλυκότητα και να πυροδοτήσει τη σπίθα της ευτυχίας.

Είναι μια γυναίκα δυνατή, αποφασιστική, ασυμβίβαστη και, χωρίς αμφιβολία, μοναδική. Είναι πηγή έμπνευσης. Και είναι πάντα πρωτοπόρος... Είναι η γυναίκα Absolu, και σήμερα ανακαλύπτει από την αρχή τον εαυτό της, για να εκφράσει την προσωπικότητά της, νοιώθοντας πιο ελεύθερη από ποτέ. Ελεύθερη να χαράξει το δικό της μονοπάτι, να ακολουθήσει την καρδιά της, και να ζήσει με τους δικούς της κανόνες... Και, φυσικά, όλα αυτά ισχύουν και για το μακιγιάζ της. Δημιουργικότητα και ατομικότητα. Αυτές είναι για εκείνη οι λέξεις-κλειδί. Γιατί είναι πάντοτε έτοιμη να πάρει ρίσκα, είναι δεξιοτέχνης στο χρώμα. Κάθε μέρα έχει τη δική της, ξεχωριστή απόχρωση. Κάθε μέρα έχει τη δική της, ξεχωριστή αισθητική –πάντα όμως με

απόλυτη κομψότητα.

Σημάδι της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησής της είναι το νέο L’Absolu Lacquer, ένα υγρό κραγιόν με προσαρμόσιμη χρωματική ένταση, και εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα... Ακριβώς σαν κι εκείνη.

I. Σούπερ λαμπερά χείλη και προσαρμόσιμο αποτέλεσμα. Μακράς διάρκειας λάμψη και χρώμα, με προσαρμόσιμη ένταση –χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την άνεση: αυτό είναι το L’Absolu Lacquer, το εκπληκτικό υγρό κραγιόν που κάνει τα πάντα.

Ας δούμε τις λεπτομέρειες: Ακριβώς το χρώμα και η λάμψη που θέλετε. Το L’Absolu Lacquer, μια μεταξένια, κρεμώδης σύνθεση με νερό και έλαια, ντύνει τα χείλη με ένα πέπλο χρώματος απίστευτα λαμπερό παρά την λεπτόρρευστη υφή του. Γι’ αυτό και είναι τόσο εύκολο να προσαρμόσετε την ένταση και να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε: μία

στρώση, και τα χείλη καλύπτονται με λαμπερό χρώμα, ιδανικό για κάθε μέρα· δύο στρώσεις εξασφαλίζουν πιο ζωηρό, πιο έντονο αποτέλεσμα· και τρεις στρώσεις ανεβάζουν την ένταση στο κόκκινο, για χείλη που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Το L’Absolu Lacquer είναι διαθέσιμο σε 18 αποχρώσεις και οι οποίες καλύπτουν όλο το χρωματικό φάσμα –από το nude ροζ και το εκρηκτικό φούξια μέχρι το φλογερό κόκκινο και το βαθύ μπορντό. Μια συλλογή χρωμάτων που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία και να κάνει πραγματικότητα κάθε όνειρο.

 

Μακρά διάρκεια

Το L’Absolu Lacquer προσφέρει διάρκεια 6 ωρών, υπέροχη αίσθηση, ανάλαφρη και χωρίς να κολλάει, η σύνθεσή του εξασφαλίζει αίσθηση πραγματικής φρεσκάδας. Και μετά, υπόσχεται στα χείλη σας 8 ολόκληρες ώρες ενυδάτωσης.

Νέα συσκευασία, απλικατέρ ακριβείας, εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Μοντέρνα και πολυτελής, η ανανεωμένη συσκευασία του L’Absolu Lacquer κινείται στα βήματα της αισθητικής της σειράς L’Absolu Rouge, με τις καθαρές γραμμές, την αντίθεση του μαύρου με το χρυσό, και την ανάγλυφη σφραγίδα του τριαντάφυλλου της Lancôme. Η διάφανη βάση του δοχείου με το ντεγκραντέ εφέ αφήνει να φανεί μια αχτίδα του χρώματος του προϊόντος.

Και το ολοκαίνουριο απλικατέρ ακριβείας όχι μόνο σχεδιάζει τέλεια το περίγραμμα των χειλιών, αλλά επίσης εναποθέτει το προϊόν σε εξαιρετικά λεπτές στρώσεις, ώστε να προσαρμόζετε την ένταση του φινιρίσματος σύμφωνα με την προτίμησή σας.

Μούσες που εμπνέουν και δείχνουν το δρόμο...με λάμψη 

Το χρώμα είναι δήλωση...

Στη διαφημιστική καμπάνια των Mert Alas και Marcus Pigott, βλέπουμε την Taylor Hill να ανεμίζει μια φούξια σημαία με το τριαντάφυλλο της Lancôme, σαν επιβεβαίωση της ανεξαρτησίας και της θηλυκότητας, της δύναμης να δημιουργεί το δικό της στιλ και να θέτει τους δικούς της κανόνες.

Φοράει ένα δερμάτινο τζάκετ και το μακιγιάζ της είναι η πεμπτουσία του ροζ: ρουζ στα μάγουλα, υπέροχα ρόδινα βλέφαρα, και έντονο ροζ στα χείλη με μια πορτοκαλί πινελιά. Στο ίδιο πνεύμα, η Penelope Cruz, επιβλητική, κάνει τη δική της δήλωση με ένα φλογερό κόκκινο και το L’Absolu Lacquer σημαία της αληθινής προσωπικότητάς της...