Καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας, όποιες και αν είναι οι ανάγκες της με το νέο Life Plankton της Biotherm | 0 bovary.gr
Καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας, όποιες και αν είναι οι ανάγκες της με το νέο Life Plankton της Biotherm | 0 bovary.gr
BIOTHERM

Καταπραΰνετε την επιδερμίδα σας, όποιες και αν είναι οι ανάγκες της με το νέο Life Plankton της Biotherm


Πολλές γυναίκες δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι ασταθής, ό,τι προϊόντα κι αν χρησιμοποιήσουν.

Αυτή η κατάσταση ενεργοποιείται από εκατοντάδες λόγους: από τους φαινομενικά αθώους -όπως η αλλαγή του καιρού ή της εποχής- μέχρι τους πιο προφανείς, όπως το στρες.

Μια ξαφνική, συχνά αδικαιολόγητη αντίδραση της επιδερμίδας, ακολουθείται από ξεφλούδισμα. Η επιδερμίδα γίνεται ασταθής και εξαντλείται. Ο αποδυναμωμένος επιδερμιδικός φραγμός δεν καταφέρνει πια να συγκρατεί την υγρασία.

Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα χρειάζεται περισσότερα από στιγμιαία καταπράυνση:

Η Biotherm σχεδίασε μια ενεργή φροντίδα για όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας, όπως μεταξύ άλλων η ευαισθησία και η ξηρότητα.

Η δύναμη που καταπραΰνει την επιδερμίδα, όποια κι αν είναι η κατάστασή της: Life Plankton 

Το Life Plankton βρίσκεται στην καρδιά όλων των προϊόντων Biotherm. Η ιστορία του ξεκινά σε ένα από τα πιο προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης: στα Γαλλικά Πυρηναία. Σε ένα θαυματουργό σημείο, όπου κατέφευγαν οι Ρωμαίοι πολεμιστές, για να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τις μάχες. Το 1952, ένας στρατιωτικός γιατρός, ο Δρ. Jos Jullien που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση της ιδανικής θεραπείας, έλυσε το μυστήριο που έκρυβε η θαυματουργή πηγή.

Ήταν ένα εκπληκτικό και μοναδικό ζωντανό συστατικό: Life Plankton . Για να αναδημιουργήσει τις εκπληκτικές φυσικές συνθήκες της θαυματουργής πηγής, η Biotherm ανέπτυξε μια υπερσύγχρονη διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται  dermogenesisTM και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life Plankton απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον του συστατικού.

Στην υψηλότερη συγκέντρωση του 5%, το Life Plankton στοχεύει τους παράγοντες που ενεργοποιούν την ευαισθησία και βελτιστοποιεί την ανάπλαση της επιδερμίδας, ό,τι πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει. Το Life Plankton , που έχει μελετηθεί από το Stanford και άλλα διάσημα ερευνητικά κέντρα, αποκαλύπτει ένα φάσμα ιδιοτήτων για διάφορες καταστάσεις της επιδερμίδας.

Στην ιδανική συγκέντρωση του 5%, έχει αποδειχθεί κλινικά ότι το Life Plankton καταπραύνει ορατά την επιδερμίδα και δημιουργέι πιο δυνατή, πιο ανθεκτική επιδερμίδα.

Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται λιγότερο αντιδραστική και πιο όμορφη.

Το Life Plankton Essence αποτελεί για την Biotherm, το βήμα «0» της καθημερινής σας περιποίησης. Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό και την τόνωση ως το πρώτο βήμα περιποίησης της επιδερμίδας και διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος ομορφιάς. Τα προϊόντα που εφαρμόζονται στην συνέχεια γίνονται πιο αποτελεσματικά (για το 95% των γυναικών). Είναι το προϊόν που μεταμορφώνει μέσα σε μόλις 8 δευτερόλεπτα την επιδερμίδα σας, η οποία αποκτά όψη :

1. Πιο λαμπερή

2. Πιο ενυδατωμένη

3. Πιο ομοιόμορφη

4. Πιο ανακουφισμένη

5. Πιο λεία

6. Πιο απαλή

7. Μεγαλύτερη ελαστικότητα

8. Μείωση γραμμών

Καταπραϋντική δράση χάρη στην ευεργετική δύναμη του Life Plankton. Τώρα η ευαισθησία έχει τον λεπτόρρευστο σύμμαχο της. Μια ολιστική προσέγγιση για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Το νέο Life Plankton Sensitive Emulation, είναι η πρώτη σου επιλογή για την φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος εμπλουτισμένο με υψηλή συγκέντρωση σε Life Plankton καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα ενώ αυξάνει την αντοχή του.

Το Life Plankton Sensitive Emulation με τη λεπτόρρευστη υφή του προσφέρει άνεση στην επιδερμίδα, μειώνει το αίσθημα τραβήγματος και κνησμού μέσα σε 1 λεπτό, ενώ η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής μόνο μία εβδομάδα μετά την χρήση. Μέρα με τη

μέρα η επιδερμίδα καταπραΰνεται, ενισχύεται, γίνεται λιγότερο ευαίσθητη και πιο προστατευμένη από όλες τις εξωτερικές επιθέσεις, ακόμα και από τη ρύπανση. Πιο υγιές και πιο όμορφο δέρμα.

Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες του Life Plankton Sensitive Balm για αναγεννημένη επιδερμίδα, όποια και αν είναι η κατάστασή της, ακόμα κι αν είναι υπερευαίσθητη και πολύ ξηρή.

Υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για τους οποίους μπορεί να αλλάξει η κατάσταση της επιδερμίδας: από τις αλλαγές του καιρού και τις αλλαγές της εποχής μέχρι τον πιο προφανή λόγο, το στρες.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο αντιδραστική. Η νεότερη καινοτομία της Biotherm είναι το πρωτοποριακή πρόϊόν Life Plankton Sensitive Balm, που περιέχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα στο θαυματουργό αυτό συστατικό: πιο συμπυκνωμένη με 5% L Life Plankton.

Έχει επίσης πλούσια υφή βάλσαμου, για να καταπραύνει με μεγάλη διάρκεια δύο βασικά προβλήματα της επιδερμίδας, όπως είναι μεταξύ άλλων η ξηρότητα, το τσούξιμο, η αίσθηση καύσου, ο ερεθισμός, η φαγούρα, η αίσθηση τραβήγματος και η έλλειψη άνεσης. Δοκιμασμένη σε 100% ευαίσθητη επιδερμίδα: μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα θρέφεται, αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και γίνεται εντυπωσιακά λαμπερή.

Πρωτοποριακή σύνθεση με υφή βαλσάμου

5% Life Plankton σε ένα πλούσιο βάλσαμοπου περιβάλλει την επιδερμίδα και περιέχεται σε ένα πρωτοποριακό στεγανό βάζο για να διαφυλάσσεται η ενεργή σύνθεση του . Η πρωτοποριακή υφή είναι εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά των επουλωτικών

προϊόντων: πιο ασφαλής προσέγγιση και ήπια σύνθεση με ιδιότητες ανάπλασης της επιδερμίδας. Θρέφει εντατικά τις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και αποκαθιστά τον προστατευτικό φραγμό της, βοηθώντας την επιδερμίδα να γίνει σταδιακά πιο δυνατή και λιγότερο αντιδραστική.

Χάρη στην πρωτοποριακή υφή βαλσάμου,το Life Plankton Sensitive Balm είναι η σύνθεση της Biotherm που σέβεται περισσότερο την επιδερμίδα. 

Προφυλάσσει τη σύνθεση. Απελευθερώνει την ιδανική καταπραϋντική δόση

 

Το Life Plankton Sensitive Balm περιέχεται σε αεροστεγές βάζο, μια καινοτομία στην σχεδίαση των συσκευασιών που διαφυλάσσει την απόλυτη αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Συνδυάζει την πολυτελή σχεδίαση ενός βάζου με την ασφάλεια και τη φιλικότητα προς το χρήστη μιας αεροστεγούς συσκευασίας. Η ερμητικά κλειστή συσκευασία εξασφαλίζει πλεονεκτήματα. Κατά της οξείδωσης, της απώλειας προιόντος και υπερ της μακροπρόθεσμης διατήρησης της αποτελεσματικότητας, της σύνθεσης με υψηλή συγκέντρωση Life Plankton . Ο ακριβής μηχανισμός απελευθέρωσης του αεροστεγούς βάζου παρέχει την ιδανική δόση βαλσάμου, για να καταπραΰνει απόλυτα την επιδερμίδα του προσώπου.

Οδηγίες χρήσης

Ανοίξτε το βάζο. Μη βγάλετε τη μεμβράνη όπως κάνετε στα συνηθισμένα βάζα. Για να πάρετε προϊόν, πιέστε και γλιστρήστε τη μεμβράνη προς τη γαλάζια σταγόνα. Ένα πάτημα της μαλακής μεμβράνης απελευθερώνει την ιδανική ποσότητα σύνθεσης για μία δόση.

Μασάζ με το Life PlanktonTM Sensitive Balm για επαναφορά:

– Πιέστε και γλιστρήστε την εύκαμπτη μεμβράνη προς τη γαλάζια σταγόνα, για να απελευθερώσετε μία δόση.

– Απλώστε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο. Εάν χρειάζεται, πιέστε ξανά για να εφαρμόσετε μια συμπληρωματική δόση στα μάγουλα και στο πηγούνι που είναι συνήθως οι πιο ξηρές ζώνες.

– Απλώστε απαλά την υφή κάνοντας κυκλικές μαλάξεις με τα δάχτυλά σας.

– Περιμένετε ένα λεπτό, για να απορροφηθεί το balm. Στη συνέχεια, απλώστε τυχόν υπολείμματα προϊόντος από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου.