Shutterstock
Shutterstock
06|04|2018 16:55
SHARE
ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ

Αυτό που συνέβη σε αυτή τη γυναίκα είναι η απόδειξη πως πρέπει να σταματήσεις να βάζεις συνέχεια ακρυλικά νύχια


Οι τάσεις στην ομορφιά είναι πολλές και δελεαστικές συχνά όμως ενέχουν κινδύνους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που κάνουμε εν ονόματι του beauty κάποιες φορές είναι όχι απλά υπερβολικά αλλά και παράλογα μέχρι και επικίνδυνα.

Πολλά από αυτά κάνουν κατά καιρούς τον γύρο του διαδικτύου. Αυτό συνέβη και πάλι.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι το ατύχημα της beauty blogger Amelia Perrin, της οποίας το tweet από το 2016 έγινε viral τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος τα κατεστραμμένα της νύχια. Υπεύθυνος; Η συχνή τοποθέτηση ακρυλικών νυχιών.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan UK, το οποίο μοιράστηκε αρχικά την ιστορία, τα νύχια της Perrin είναι σε αυτήν την κατάσταση μετά από λάθος και ακατάλληλη αφαίρεση των τεχνητών νυχιών.

Είναι δυνατό μια πολύ φθηνότερη κολλητική ουσία, που δεν προορίζεται για τα νύχια, να κάνει τις ψεύτικες άκρες να κολλήσουν τόσο δυνατά στην βάση του νυχιού που η αφαίρεση τους να είναι σχεδόν αδύνατη, ειδικά αν προσπαθήσει κάποια να το κάνει μόνη της στο σπίτι. Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε τα φυσικά σας νύχια.

 

 

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, φαίνεται πως η ζημιά στα νύχια της Perrin, σχετίζεται με αυτό. Μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες ότι τα νύχια της είναι ξεφλουδισμένα και κόκκινα.

Εκτός από τη σωστή αφαίρεση όμως τα νύχια της Perrin θα μπορούσαν να έχουν ήδη αποδυναμωθεί από τις συνεχείς, επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις ακρυλικών νυχιών στα δάχτυλα της.

 

 

Τελικά, το σωστό είναι να επιτρέπουμε στα νύχια να αναπνέουν, γιατί σε αντίθετη περίπτωση εξασθενούν και μένουν εξαιρετικά εύθραυστα.

Αν μπορείτε λοιπόν να τα αποφύγετε και να επιλέξετε πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις, σε αντίθετη περίπτωση ένα διάλειμμα από τα τεχνητά νύχια είναι απαραίτητο.