CHANEL
CHANEL
CHANEL HYDRA BEAUTY

Δέρμα που ακτινοβολεί με τη νέα σειρά περιποίησης Chanel Hydra Beauty με βάση την καμέλια


Η σειρά Chanel Hydra Beauty είναι γεγονός.

Με συνδυασμό δραστικών συστατικών με εντυπωσιακές δυνατότητες και εξαιρετικές υφές, τα προϊόντα skin care Hydra Beauty του οίκου Chanel προσφέρουν κάτι παραπάνω από απλή ενυδάτωση, προστασία και λάμψη: βοηθούν το δέρμα να αντέξει τις μεγάλες ημέρες και τις σύντομες νύχτες, να μπορεί προστατεύεται από τη ρύπανση και να αντιστέκεται στην ξηρότητα του κλιματισμού. Επίσης καταπολεμά την κόπωση και βοηθά την επιδερμίδα να κερδίσει ξανά την χαμένη της ενέργεια... Αλλά ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν καθημερινά με τον ίδιο ζήλο και την ίδια μεγάλη επιθυμία, είναι οι υφές που μεταμορφώνονται και λιώνουν αμέσως στο δέρμα απελευθερώνοντας ένα κύμα αισθήσεων. Σήμερα, η Chanel Research παρουσιάζει δύο νέα booster ενυδάτωσης, προστασίας και ζωτικότητας: Την Hydra Beauty Micro Liquid Essence και Hydra Beauty Masque de Nuit au Camélia.

Hydra Beauty Micro Liquid Essence Εξισορρόπηση Ενεργειακής Ενυδάτωσης

Το 2015, η Chanel Research εγκαινίασε μια νέα οικογένεια προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με μικρο-σταγονίδια καμέλιας. Χιλιάδες μικροσφαιρίδια, προστατεύουν τα αγνά, ενεργά συστατικά προσφέροντας στο δέρμα έντονες αισθήσεις. Το 2018, η Chanel συνεχίζει τις καινοτομίες μικρορευστολογίας και επαναστατεί ξανά στον τομέα των καλλυντικών με το νέο υγρό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας. 

CHANEL
CHANEL

Μικρορευστολογία νέας γενιάς

Το Hydra Beauty Micro Liquid Essence συνδυάζει τις ενυδατικές ιδιότητες ενός νερού περιποίησης της επιδερμίδας με τα μικρο-σταγονίδια που εγκλείουν ένα νέο ενεργό συστατικό που προέρχεται από την καμέλια και ξεχειλίζει από θρεπτικά λιπίδια. Η μοναδική υφή του γίνεται ένα με το δέρμα και το εμποτίζει με ένα κύμα φρεσκάδας. 

Ξεπερνά κάθε πρόκληση!

Κάθε φιάλη περιέχει περίπου 3.000 μικρο-σταγονίδια, το καθένα γεμάτο με 50% συστατικά ενεργών κυττάρων καμέλιας! Λεπτό και ντελικάτο, με τα μικρο-σταγονίδια να προστατεύουν και να διατηρούν το δραστικό συστατικό στην καθαρότερη μορφή του μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής του στο δέρμα. Με αυτήν την πρωτοποριακή φόρμουλα, το Hydra Beauty Micro Liquid Essence, μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μινιμαλιστική του σύνθεση. Μια πεμπτουσία περιποίησης της επιδερμίδας, χωρίς οινόπνευμα και τασιενεργά, κατάλληλη ακόμη και για το πιο απαιτητικό δέρμα. Σχεδόν μαγικό, αλλά ασφαλώς επιστημονικό, με πέντε πατέντες.

Μια διαχρονική υπογραφή: η καμέλια

Το αγαπημένο λουλούδι της Mademoiselle Chanel, η καμέλια ξεδιπλώνει την εκπληκτική της δύναμη φροντίδας του δέρματος στην καρδιά της σειράς Hydra Beauty. Το πιο διάσημο συστατικό της σειράς, η ποικιλία Alba Plena καλλιεργείται στο Gaujacq στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, από τον οίκο Chanel, ακολουθώντας ένα μοναδικό μοντέλο καλλιέργειας.

Θερμότητα, υγρασία, σκιά, προστασία από τον άνεμο: Κάθε συνθήκη έχει υπολογιστεί ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη άνθηση της καμέλιας, φτάνοντας τα λουλούδια στην υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Αμέσως μετά την άνθηση, τα πολύτιμα πέταλα συλλέγονται με το χέρι και αποστέλλονται γρήγορα για εκχύληση.

Η Camellia Alba Plena αποκαλύπτει τώρα ένα νέο εξαιρετικά ενεργό εκχύλισμα.

Ένα νέο δραστικό συστατικό από την Chanel Research, τα φρέσκα κύτταρα της καμέλιας, εκχυλίζονται από τα πέταλα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η δράση τους. Διασκορπίζονται στο λάδι της καμέλιας και δείχνουν να έχουν «συγγένεια» με το δέρμα λόγω της μεμβράνης τους, της οποίας η σύνθεση είναι παρόμοια με εκείνη των κυττάρων του δέρματος.

Όπως μια "ένεση" βασικών θρεπτικών συστατικών - βιταμίνες, υδατάνθρακες, αμινοξέα και λιπίδια - βελτιώνουν την υφή του δέρματος και δίνουν ασύγκριτη λάμψη.

Έγχυση της Camella Alba PFA

To signature συστατικό της σειράς Hydra Beauty, το εκχύλισμα Camella Alba PFA, ενώνει τις δυνάμεις του με το ευρέως φάσματος αντιοξειδωτικό ενεργό συστατικό Blue Ginger PFA στο Hydra Beauty Micro Liquid Essence. Αυτό το δραστικό συστατικό διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης για τη διατήρηση των επίπεδων υγρασίας του δέρματος. Ενεργοποιεί επίσης την παραγωγή λιπιδίων που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος. Σε συνδυασμό με γλυκερίνη και υαλουρονικό οξύ, εξασφαλίζει ενυδάτωση που διατηρείται σε κάθε εφαρμογή.

Αρχικά η υφή του διαχέεται στο δέρμα σαν ένα ζωογόνο κύμα, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ενυδάτωσης. Στη συνέχεια, τα συστατικά της καμέλιας εκρήγνυνται, προσφέροντας ένα τέλιο συναίσθημα άνεσης.

Μια βουτιά ενέργειας

Απλώστε πέντε σταγόνες Hydra Beauty Micro Liquid Essence και πιέστε απαλά πάνω τα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι. Tο δέρμα είναι άμεσα πιο ενυδατωμένο (+50%) φρέσκο, γεμάτο, φωτεινό και αναζωογονημένο. (+ 19%). Μέρα με την ημέρα η επιδερμίδα γίνεται όλο και πιο όμορφη.

Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia Ενυδατική οξυγόνωση

Νερό, οξυγόνο και ξεκούραση. Αυτά είναι τα βασικά για το δέρμα που έχει κουραστεί από ένα εξαιρετικά έντονο τρόπο ζωής και ασφυκτιά από την ζωή στην πόλη. Μόλις απαλλαχτεί από το άγχος της ημέρας, το δέρμα παίρνει το χρόνο του να αναγεννηθεί και να επανορθωθεί τη νύχτα. Αυτή η έντονη κυτταρική δραστηριότητα απαιτεί πολλή ενέργεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της καθημερινής φάσης ανοικοδόμησης, διαπερνάται εύκολα και είναι περισσότερο δεκτικό στα δραστικά συστατικά. Η τέλεια στιγμή να το βοηθήσετε αναγεννηθεί.

Η Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia αναλαμβάνει δράση όταν εσείς ονειρεύεστε. έτσι ώστε να ξυπνήσετε με πιο μαλακό, πιο φρέσκο και πιο λαμπερό δέρμα.

Η Camellia και οι σύμμαχοί της

Η Hydra Beauty Masque De Nuit Au Camélia είναι το προϊόν Chanel με την υψηλότερη συγκέντρωση καμέλιας. Είναι εμπνευσμένο από τις σταγόνες στα πέταλα της καμέλια την αυγή που αποτοξινώνουν και επιστρέφουν το οξυγόνο του λουλουδιού. Με τον συνδυασμό Camellia Alba PFA και Blue Ginger PFA, και ενός προηγμένου σύνθετου ιχνοστοιχείου, αυτή η μάσκα νέας γενιάς μεταφέρει αυτή την εκπληκτική στιγμή του λουλουδιού στο δέρμα. Εμπλουτισμενη με ψευδάργυρο, χαλκό και μαγνήσιο, αυτό το σύμπλεγμα ενεργοποιεί ξανά τους κυτταρικούς μηχανισμούς οξυγόνωσης με τη δέσμευση του οξυγόνου στα αιμοφόρα αγγεία, ενώ διεγείρει τη σύνθεση του ΑΤΡ, του καυσίμου των κυττάρων.

Μια εξαιρετική υφή

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο και το λαιμό με το καμπύλο τμήμα του applicator που έχει σχήμα πετάλου. Ο εργονομικός σχεδιασμός ακολουθεί κάθε καμπύλη του προσώπου. Κάνει την εφαρμογή εύκολη, απαλή και λεπτή.

Εxtra tip: Γυρίστε το applicator και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στα χείλη. Αφήστε τα για δύο λεπτά, στη συνέχεια, κάνετε απαλό μασάζ, ενώ η υφή γίνεται πιο ρευστή. Σε δευτερόλεπτα, τα λεπτά σταγονίδια εμφανίζονται στα χείλη. Ένα σημάδι ότι τα ενεργά συστατικά είναι διάχυτα στο δέρμα. Αφήστε το όλη τη νύχτα. Το δέρμα σβήνει τη δίψα του για το νερό, οξυγόνο και ανάπαυση. Το πρωί, είναι φρέσκο, εύπλαστο και ροζ. Με μια λέξη: ακτινοβολεί!