Η «girl squad» είναι η πιο μοδάτη και πρακτική συλλογή πινέλων μακιγιάζ | 0 bovary.gr
Η «girl squad» είναι η πιο μοδάτη και πρακτική συλλογή πινέλων μακιγιάζ | 0 bovary.gr
ESSENCE

Η «girl squad» είναι η πιο μοδάτη και πρακτική συλλογή πινέλων μακιγιάζ


Από τα μέσα Απριλίου 2018, η essence προσφέρει τη νέα trend edition «girl squad». 

Μία μοναδική συλλογή με τα πιο πρακτικά πινέλα και σφουγγαράκια για την άψογη εφαρμογή του κονσίλερ, του foundation και όλων των άλλων προϊόντων μακιγιάζ.

Όλα τα πινέλα έχουν απαλές συνθετικές τρίχες και μοιάζουν με μία πραγματική παρέα κοριτσιών με διαφορετικά, δυναμικά look. Το κάθε εργαλείο έχει ζωγραφισμένη την μορφή ενός κοριτσιού.

Ξεχωριστά και με έντονη προσωπικότητα, όπως όλα τα κορίτσια εκεί έξω!

Το καθένα έχει την δική του χρήση και είναι μοντέρνο και girly όπως όλη φιλοσοφία του brand που λατρεύει τα χρώματα και την νεανική διάθεση.

1) Βlending Βrush

Οι στρογγυλεμένες τρίχες αναμιγνύουν απαλά τα διαφορετικά χρώματα σκιών για τέλεια στιλ μακιγιάζ στα μάτια.

 

2) Αngled Smokey Eye Brush

Το πινέλο αυτό είναι ιδανικό για smokey eyes με απόλυτη ακρίβεια. Χάρη στις λοξές τρίχες, το σχήμα των smokey eyes μπορεί να διαμορφωθεί πανεύκολα, για ένα άκρως εκφραστικό look.

 

3) Eyeshadow Brush

Το τέλειο πινέλο για την εφαρμογή της σκιάς ματιών σε μεγαλύτερες επιφάνειες – είναι απίστευτα γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

4) Brow and Liner Brush

Οι λεπτές, σφιχτοδεμένες τρίχες είναι ιδανικές για τον σχεδιασμό λεπτών, εκφραστικών στιλ eyeliner και για τη δημιουργία καλοσχηματισμένων φρυδιών.

5) Define & Fade Lip Brush

Δημιουργεί ένα ακριβές περίγραμμα στα χείλη και μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και για το γέμισμά τους. Συμβουλή: το ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσετε ombré χείλη σαν επαγγελματίες.

6) Face Perfector Brush

Οι κωνικές, εξαιρετικά μαλακές τρίχες αιχμαλωτίζουν και αναμιγνύουν όλες τις πουδρένιες υφές για πανεύκολη εφαρμογή. Πραγματικά αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

 

7) Highlighting and Contouring Brush

Το μεγάλο αυτό πινέλο προσαρμόζεται στο σχήμα του προσώπου και είναι πραγματικά πολυτάλαντο – κατάλληλο για contouring, αλλά και για την εφαρμογή του ρουζ, του μπρόνζερ ή του highlighter στα ζυγωματικά.

8) Concealer Βrush

Οι σφιχτοδεμένες τρίχες είναι κατάλληλες για κάθε υφή κονσίλερ – κρεμώδες, υγρό ή πουδρένιο. Εφαρμόζουν το κονσίλερ απαλά και διακριτικά στο δέρμα, και μπορούν να φτάσουν κάθε περιοχή του προσώπου.

9) All-rounder Cream Brush

Αυτό το πινέλο «δουλεύει» εξαιρετικά κάθε είδους κρεμώδεις υφές, χωρίς να απορροφά μεγάλη ποσότητα προϊόντος, για μία ομοιόμορφη και φυσική επιδερμίδα.

 

Make-up Bag

Ένα κομψό νεσεσέρ καλλυντικών για να παίρνετε όλη την παρέα των πινέλων μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είναι διαφανές για να μπορείτε να ρίχνετε κλεφτές ματιές στα πινέλα σας!

 

Nail & Styling Stickers

Κάθε στιλ μανικιούρ ή ακόμη και το αγαπημένο σας προϊόν ομορφιάς μπορεί να γίνει μοναδικό και να διακοσμηθεί με αυτά τα υπέροχα αυτοκόλλητα.