Δώστε ξανά λάμψη στην επιδερμίδα σας με την ανανεωμένη σειρά Aquasource της Biotherm | 0 bovary.gr
Δώστε ξανά λάμψη στην επιδερμίδα σας με την ανανεωμένη σειρά Aquasource της Biotherm | 0 bovary.gr
BIOTHERM

Δώστε ξανά λάμψη στην επιδερμίδα σας με την ανανεωμένη σειρά Aquasource της Biotherm


Μετά από 20 χρόνια πρωτοποριακής φροντίδας που προσφέρει περισσότερα από μία απλή ενυδάτωση, το 2018 η Biotherm σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής.

H Aquasource προσφέρει τόσο εντατική και τόσο αναζωογονητική ενυδάτωση που χαρίζει άμεσα φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. Το μυστικό πίσω από τα δύο νέα προϊόντα: το Medicinal Aura Leaf ενισχυμένο με την επανορθωτική δύναμη του Life PlanktonTM, ένα μοναδικό συστατικό στην καλλυντική βιομηχανία – κοσμετολογία.

Νέα Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel: Το θρυλικό ενυδατικό προϊόν της Biotherm εδώ και 20 χρόνια. Η νέα σύνθεση και η μοναδική υφή gel προσφέρουν αναζωογονητική δράση και ισχυρότερη, ορατή αποτελεσματικότητα στη λάμψη.

Νέο Aquasource Aura Concentrate: Διφασική σύνθεση για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα που αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Περιέχει 10 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Medicinal Aura Leaf για γρήγορη, εντατική δράση στην ενυδάτωση και τη λάμψη.

Μέρα με την ημέρα, η επιδερμίδα αναπληρώνεται, ενυδατώνεται εντατικά και φωτίζεται. Σε 10 ημέρες, ακόμα και η πιο θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα δείχνει βελτιωμένη

Η εντατική ενυδάτωση είναι η πηγή της λαμπερής όψης. Όταν αφυδατώνεται, η επιδερμίδα χάνει τη δύναμή της να αναπλάθεται αποτελεσματικά. H επιβράδυνση της ανανέωσής της πλήττει ορατά την επιδερμίδα που γίνεται ξηρή, θαμπή και ανομοιόμορφη, εμφανίζει ορατούς πόρους, τραχύτητα και μεγαλύτερη ευαισθησία.

Για να αποκαθιστά τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, η Aquasource κάνει σήμερα ένα παραπάνω βήμα, ώστε να προσφέρει αναζωογονητική ενυδάτωση σε μέγιστη συνάφεια με την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στη φωτεινή και υγιή όψη της. Εντατικά ενυδατωμένη,η επιδερμίδα δείχνει πιο πυκνή και πιο λαμπερή. 

Medicinal Aura Leaf To μυστικό της επιδερμίδας με φυσική λάμψη

Σύμφωνα με ιστορικές αναφορές, το Aura Leaf, γνωστό και ως νεροκάρδαμο, ευδοκιμεί μόνο στις όχθες των απόλυτα καθαρών ποταμών και πηγών με νερό χωρίς καμία ρύπανση και πλούσια σε ιχνοστοιχεία. Το Aura Leaf χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Μάλιστα, ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της δυτικής ιατρικής, έχτισε το νοσοκομείο του κοντά σε ένα ποτάμι, ώστε να έχει πάντα διαθέσιμο φρέσκο νεροκάρδαμο για τους ασθενείς του.

Το φυτό έχει την εξαιρετική ικανότητα να αναδομεί το δίκτυο υδάτωσης της επιδερμίδας, το οποίο αποτελεί το πρώτο βήμα για την επανόρθωσή της. Επιπλέον, πρόσφατες ανακαλύψεις τονίζουν την ικανότητα του Aura Leaf να μειώνει την απώλεια νερού στα κερατινοκύτταρα: το εκχύλισμα επάγει την έκφραση της υδατοπορίνης 3 (AQP3), του ισχυρότερου διαύλου νερού στην επιδερμίδα και βασικού παράγοντα για την ενυδάτωση.

Για να μεταμορφώνει ορατά την επιδερμίδα, το 2018 η Biotherm ενισχύει τις ενυδατικές ικανότητες του Medicinal Aura Leaf με την επανορθωτική δύναμη του βασικού της συστατικού, του Life PlanktonTM, που βρίσκεται στην καρδιά όλων των συνθέσεων Biotherm. Η ιστορία του ξεκινά σε ένα από τα πιο προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης: στα γαλλικά Πυρηναία. Για να αναδημιουργήσει τις εκπληκτικές φυσικές συνθήκες της ιαματικής πηγής, η Biotherm ανέπτυξε μια υπερσύγχρονη διαδικασία βιολογικής

ζύμωσης που ονομάζεται FermogenesisTM και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life PlanktonTM απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον του συστατικού.

Εδώ και 20 χρόνια, η Biotherm πρωτοπορεί συνεχώς στην ενυδάτωση! Σήμερα, η Aquasource με Medicinal Aura Leaf επιτυγχάνει απόλυτα το στόχο αυτό, χαρίζοντας επιπλέον λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ το άρωμά της έχει ανανεωθεί με υδάτινες πράσινες νότες, για να προσφέρει μια νέα πνοή φρεσκάδας.

Το νέο Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel προσφέρει τόσο εντατική υγρασία και αναζωογόνηση, που η ενυδάτωση μετατρέπεται σε καθημερινή μεταμόρφωση της επιδερμίδας. Η θαμπή όψη διορθώνεται και η λάμψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται. Σε 10 ημέρες, η επιδερμίδα δείχνει μεταμορφωμένη: μέρα με την ημέρα ενυδατώνεται εντατικά και γίνεται πιο λεία, πιο ομοιόμορφη και λαμπερή.

Για μέγιστη ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας, η Biotherm δεν ανανέωσε μόνο την αγαπημένη σύνθεση των γυναικών, αλλά πρόσθεσε άλλο ένα νέο προϊόν στη σειρά: το Aquasource Aura Concentrate έναν διφασικό ορό, για εντατική ενυδάτωση.

Σύνθεση φυσικής προέλευσης

Ο καινοτόμος διφασικός ορός, κάτι ανάμεσα σε ορό και συμπύκνωμα, αποτελείται από δύο φάσεις. Ορατές και οι δύο μέσα στο ανοιχτό πράσινο μίγμα, περιέχουν εκατομμύρια μικροσταγονίδια που αιωρούνται μέσα στο υγρό. Όταν ανακινείται το προϊόν,οι δύο φάσεις ενώνονται και απελευθερώνουν την αποτελεσματικότητά τους.

• 15% Ελαιώδης φάση: Έλαια φυσικής προέλευσης: έλαιο macadamia και σκουαλένιο

• 85% Υδάτινη φάση: Συστατικά 100% φυσικής προέλευσης: Ιαματικό νερό Life PlanktonTM & Medicinal Aura Leaf

Aquasource Aura Concentrate Για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες

Ένας μοναδικός διφασικός ορός

Άμεση ενυδάτωση, άμεση λάμψη: το πρόσωπό σας φωτίζεται. Σχεδιασμένη για να δρα σε συνάφεια με την επιδερμίδα και να προκαλεί επανάσταση στην κατηγορία των ορών, η καινοτόμος σύνθεση προσφέρει ενισχυμένη δράση στη λάμψη της επιδερμίδας, εντατική ενυδάτωση και ταχύτερα αποτελέσματα,χάρη:

1. στη μεγαλύτερη συνάφεια με την επιδερμίδα

2. στην καλύτερη απορρόφηση

3. στην άμεση δράση των ενεργών συστατικών

Σε 10 ημέρες, βελτιώνονται οι παράγοντες που ευθύνονται για τη λάμψη της επιδερμίδας: ολοκληρωμένη ενυδάτωση, ανανεωμένη επιδερμίδα για βελτιωμένη υφή, πιο ομοιόμορφη όψη και πιο λεία επιφάνεια που αντανακλά καλύτερα το φως.

Καινοτομία δεν αποτελεί μόνο η ίδια η διφασική σύνθεση του Aquasource Aura Concentrate, αλλά και η δυνατότητα πολλαπλής χρήσης της - ανάλογα με το πώς και το πού θέλετε να χαρίσετε λάμψη στην επιδερμίδα σας:

1η ΕΠΙΛΟΓΗ: Δύο φορές την ημέρα σαν ορό: Χρησιμοποιήστε 4 σταγόνες κάθε πρωί και βράδυ.

2η ΕΠΙΛΟΓΗ: Mix & match: Αναμίξτε 1-2 σταγόνες του ορού με το Aquasource Gel για σύνθεση με ακόμα μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Medicinal Aura Leaf.

3η ΕΠΙΛΟΓΗ: Εντατική περιποίηση: εφαρμόστε το ενισχυμένο με ορό Aquasource Gel σε πιο παχιά στρώση.

4η ΕΠΙΛΟΓΗ: Ως highlighter: Εφαρμόστε 1-2 σταγόνες ορού σε συγκεκριμένα σημεία όπου πέφτει το φως, πριν ή και μετά το μακιγιάζ.

1ο ΒΗΜΑ: Aquasource Aura Concentrate

•Ανακινήστε, για να αναμιχθούν οι 2 φάσεις

•Εφαρμόστε 4 σταγόνες στην επιδερμίδα

•Απλώστε το προϊόν με ελαφριές κινήσεις

•Κάντε απαλές ταμποναριστές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο με τα άκρα των δαχτύλων σας. Οι κινήσεις αυτέςδιεγείρουν τον ιστό της επιδερμίδας, προσελκύοντας ενυδάτωση από τις βαθιές στιβάδες της επιδερμίδας.

2ο ΒΗΜΑ: Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel

•Απλώστε το προϊόν με απαλές κινήσεις

•Ασκώντας ελαφριά πίεση, κάντε κυματιστές κινήσεις με όλα τα δάχτυλά σας από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου και από το πηγούνι μέχρι το μέτωπο. Οι κινήσεις αυτές βελτιώνουν την εσωτερική κυκλοφορία των στάσιμων υγρών, χαρίζοντας λάμψη

υγείας.