Tα νέα αντηλιακά προϊόντα της Shiseido θα είναι ο σύμμαχός σου στην παραλία αυτό το καλοκαίρι | 0 bovary.gr
Tα νέα αντηλιακά προϊόντα της Shiseido θα είναι ο σύμμαχός σου στην παραλία αυτό το καλοκαίρι | 0 bovary.gr
SHISEIDO

Tα νέα αντηλιακά προϊόντα της Shiseido θα είναι ο σύμμαχός σου στην παραλία αυτό το καλοκαίρι


Κάνε το νερό σύμμαχό σου.

Το 2018 ο οίκος Shiseido παρουσιάζει πέντε νέα αντηλιακά προϊόντα, που συνδυάζουν την εξειδίκευση κατά της ηλιακής ακτινοβολίας με το “Athleisure Attitude”.

1 stick και 2 lotion που ενσωματώνουν την τεχνολογία WetForce TechnologyTM. 2 υπέροχα προϊόντα με υψηλή προστασία για τα χείλη.

Τώρα η έκθεση στον ήλιο γίνεται απόλαυση ... με απόλυτη ασφάλεια.

Clear Stick UV Protector SPF 50+

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ακτίνες του ήλιου. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό κάθε προϊόν αντηλιακής προστασίας να χρησιμοποιείται και να ανανεώνεται συχνά. Ο οίκος Shiseido δημιουργεί μια νέα καινοτομία, ιδανική για όσους θέλουν να ανανεώνουν το αντηλιακό τους συχνά, εύκολα και γρήγορα.Clear Stick UV Protector. Ένα διάφανο αντηλιακό σε μορφή stick με ιδιαίτερα πρακτική συσκευασία για εύκολη εφαρμογή.

Εφαρμόστε το προϊόν τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αποκτώντας παράλληλα προστασία από τον ήλιο με SPF 50+ UV protection. Χρησιμοποιήστε το ακόμη και πάνω από το make – up. Η νέα WetForce τεχνολογίαTM*

Η WetForce τεχνολογία, όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, ενισχύει την αντηλιακή προστασία. 

Η τεχνολογία SuperVeil-UV 360TM

Η αποκλειστική τεχνολογία SuperVeil-UV 360TM ενεργοποιεί τη UV προστασία ενισχύοντας την επιδερμίδα με ένα πέπλο προστασίας.

Ένα «λειτουργικό» άρωμα

Το μοναδικό άρωμα του stick συγχρονίζεται με τη μυρωδιά της εφίδρωσης, αντί να την καλύπτει, μεταμορφώνοντας το σε ένα ευχάριστο άρωμα. Τα συστατικά που περιέχει το προϊόν αυτό, βοηθούν στην αποτροπή της φθοράς του δέρματος, όπως στο σχηματισμό ρυτίδων και ανομοιομορφίας της επιδερμίδας.

• Αφαιρείται εύκολα με ένα απλό προϊόν καθαρισμού

• Ιδιαίτερα άνετο με απαλή υφή και πολύ υψηλή προστασία

• Με SPF 50+/UVA

• Εξαιρετικά ανθεκτική σύνθεση στο νερό

• Non-comedogenic

• Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο

• Ιδιαίτερα ανθεκτικό στον ιδρώτα

Τεχνολογία WetForce.

Η τεχνολογία WetForce αλληλοεπιδρά με το νερό και το κάνει σύμμαχό σας. Η καινοτόμος τεχνολογία WetForce,ενισχύει τη προστασία UV όταν έρχεται σε  επαφή με το νερό ή τον ιδρώτα, δημιουργώντας ένα ισχυρό πέπλοπροστασίας. Η νέα τεχνολογία WetForce διακρίνει τα μεταλλικά στοιχεία τόσο στο νερό όσο και στον ιδρώτα, ενώνοντας τα με αρνητικά ιόντα. Αυτή η σύνθεση απωθεί το νερό δημιουργώντας ένα προστατευτικό πέπλο.

Το SuperVeil-UV 360TM ενισχύει την αντηλιακή προστασία. 

Όλα τα αντηλιακά προϊόντα ενσωματώνουν στη σύνθεσή τους την τεχνολογία Superveil-UV 360TM Technology, μια καινοτομία του οίκου που δημιουργεί ένα ισχυρό πέπλο προστασίας από τις ακτίνες UV και παράλληλα βοηθάει στην ομαλή και εύκολη εφαρμογή του προϊόντος.

2.Expert Sun Aging Protection Lotion/ Lotion Plus SPF 30 / SPF 50+.

Αόρατο και παράλληλα ισχυρό.

Τις ηλιόλουστες μέρες είναι καλύτερο να τις απολαμβάνετε έξω, κάνοντας sports και χαλαρές βόλτες. Είναι πολύ βασικό όμως να φοράτε ένα ισχυρό προϊόν αντηλιακής προστασίας, αν σκεφτείτε τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα σας (καρκίνος τους δέρματος, μαύρα στίγματα, σημάδια γήρανσης). Η Shiseido Suncare δίνει λύση σε αυτά τα προβλήματα. Η διαφανής και ελαφριά σύνθεση των αντηλιακών προϊόντων με φυσικά αντηλιακά φίλτρα, δημιουργεί το απαραίτητο και συγχρόνως άνετο πέπλο προστασίας σε κάθε τύπο δέρματος.

Οι άσχημες περιβαλλοντικές συνθήκες και η ξηρή ατμόσφαιρα δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα. Το καινοτόμο άρωμα του προϊόντος εξαφανίζει τη δυσάρεστη αίσθηση της εφίδρωσης. Με τη βελτιωμένη τεχνολογία WetForce, η προστασία ενισχύεται όλο και περισσότερο όταν έρχεται σε επαφή με το νερό ή τον ιδρώτα, προσφέροντας ένα ακόμη πιο ισχυρό αποτέλεσμα.

Τεχνολογία WetForce

Η αποκλειστική τεχνολογία WetForce TechnologyTM συνδυάζεται με τα μεταλλικά στοιχεία του νερού ή του ιδρώτα, ενισχύοντας το πέπλο προστασίας του προϊόντος. Το αποτέλεσμα είναι διάφανο, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια στην επιδερμίδα.

Τεχνολογία SuperVeil-UV 360TM

Δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας κατά της ηλιακής ακτινοβολίας που γίνεται ομοιόμορφα ένα με το δέρμα, κρατώντας μακριά τις ακτίνες του ήλιου χωρίς να επιτρέπουν να πλησιάσουν το δέρμα.

Profense CELTM

Ένα σύμπλεγμα συστατικών που βοηθούν τη φθορά της επιδερμίδας και τη δημιουργία ρυτίδων και μαύρων στιγμάτων. «Λειτουργικό» άρωμα Συγχρονίζεται αυτόματα μετατρέποντας την οσμή του ιδρώτα σε ένα ευχάριστο άρωμα, χωρίς να την καλύπτει.

Άνετη, ελαφριά υφή

Το αντηλιακό αυτό προϊόν είναι σα να χρησιμοποιείτε ένα οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Βοηθά το foundation να απλώνεται καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο, ενισχύοντας ακόμα

περισσότερο την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

• Πολύ ανθεκτικό στο νερό

• Αφαιρείται εύκολα με ένα απλό σαπούνι

• Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα

• Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα

• Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο

Η διαφορά στη νέα τεχνολογία:

Με τη νέα ιοντική μεταλλική πούδρα, το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο ομοιόμορφο από ότι πριν. Η νέα αυτή καινοτομία δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στο προϊόν. Οι ιοντικοί μεταλλικοί αισθητήρες και η νέα ιοντική μεταλλική πούδρα, ενσωματώνονται με

τα μεταλλικά στοιχεία του νερού και δίνουν ένα πολύ ισχυρό αποτέλεσμα.

Η προστασία που δημιουργεί αυτή η τεχνολογία, γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική όταν έρχεται σε επαφή με το νερό καθώς μετατρέπεται σε μια επιφάνεια προστασίας.

Με ιδιαίτερη έμφαση στο άρωμα του προϊόντος

Η μυρωδιά που δημιουργεί η εφίδρωση, συγχρονίζεται με τα συστατικά του αρώματος του προϊόντος, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο άρωμα που μυρίζει υπέροχα. Ενώ τα περισσότερα προϊόντα απλώς καλύπτουν τη μυρωδιά της εφίδρωσης, το συγκεκριμένο αντηλιακό προϊόν, χάρη στη νέα καινοτόμα τεχνολογία του οίκου, ενσωματώνει το άρωμα του προϊόντος με τη μυρωδιά της εφίδρωσης, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο οσφρητικό αποτέλεσμα.

 

3 UV LIP COLOR SPLASH SPF 30

Το UV Lip Color Splash SPF 30 είναι: Ένα ενυδατικό κύμα φρεσκάδας, με διάφανο χρώμα και ισχύρή UV προστασία. Ενσωματώνοντας την Clear Defense Technology* προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή. Υψηλός δείκτης SPF σε μια ελαφριά σύνθεση. Καθαρό, glossy αποτέλεσμα, με μεγάλη προστασία από τον ήλιο. Χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια στο δέρμα ή στα χείλη.

Ελαφρύ και διάφανο

Η εφαρμογή του προϊόντος γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το Lip Color Splash εφαρμόζεται εύκολα στα χείλη χωρίς να τα βαραίνει. Καταπραΰνει τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη, προστατεύοντας τα από τη ξηρότητα. Ενυδατωμένα και παράλληλα προστατευμένα χείλη. Η υψηλή σε SPF σύνθεση του προϊόντος, οφείλεται στο έλαιο safflower που εξασφαλίζει την ενυδάτωση. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο πιο πολύ προστατεύετε τα χείλη σας από τη φθορά που τους προκαλεί ο ήλιος και η αφυδάτωση.

Διάφανα χρώματα εμπνευσμένα από τα χρώματα του καλοκαιριού

Ακριβώς όπως και μια καλοκαιρινή απόδραση, κάθε ένα από τα Lip Color Splash αποτελεί μια αναζωογονητική απόδραση από την καθημερινότητα.

Uluru Red

Ένα έντονο κόκκινο, εμπνευσμένο από το μονόλιθο Ayres Rock του Ουλουρού της Αυστραλίας

Tahiti Blue

Ένα κρυστάλλινο turquoise, που θυμίζει καθαρά και διαυγή νερά.

Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή και κάτω από lipstick. Σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή. Η ιδιαίτερη σχεδίαση αυτού του νέου προϊόντος χειλιών, ταιριάζει σε όλες τις

αποχρώσεις χειλιών.