Τα 3 essentials για το καλοκαίρι από την ελληνική εταιρεία καλλυντικών Cura Naturale | 0 bovary.gr
Τα 3 essentials για το καλοκαίρι από την ελληνική εταιρεία καλλυντικών Cura Naturale | 0 bovary.gr
CURA NATURALE

Τα 3 essentials για το καλοκαίρι από την ελληνική εταιρεία καλλυντικών Cura Naturale


Υπάρχει μια ελληνική εταιρεία καλλυντικών που δημιουργεί skin care προϊόντα που αξίζουν πραγματικά.

Απόλυτα φυσικά και αγνά, με την βέλτιστη ποιότητα και σύνθεση βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και ενεργά συστατικά που συναντάμε μόνο στην φύση.

Υπάρχει μια εταιρεία που πρέπει να γνωρίσεις γιατί μπορεί και καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, ενώ προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Cura Naturale είναι μια εταιρεία της οποίας τα skincare προϊόντα αγαπήσαμε από την πρώτη δοκιμή.
Όλα τους δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν έκδοχα, χρωστικές, parabens, minerals και άλλα χημικά πρόσθετα επιβλαβή για την υγεία.
Χάρη στην αποτελεσματική τους δράση, τα καλλυντικά ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών κερδίζοντας όλο και περισσότερες οπαδούς. Από την άλλη, αποτελούν μία οικονομική εναλλακτική πρόταση που κάνει την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα προσιτή σε όλους.

Οι δύο απόφοιτες του τμήματος χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Βασιλική και Μαρία Κωστάκη με πολλή αγάπη και μότο «Pure And Fresh One By One» δημιούργησαν χειροποίητα προϊόντα από αγνά υλικά, με μοναδικά ευεργετικές ιδιότητες.

Ιδιότητες που χρειαζόμαστε όσο τίποτα το καλοκαίρι που ο ήλιος, η ζέστη,ο ιδρώτας, το life style ταλαιπωρούν το δέρμα μας.

Έτσι, κάνοντας μια έρευνα ανάμεσα στα αμέτρητα διαφορετικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα και τις στοχευμένες σειρές με λατινικές ονομασίες, βρήκαμε τα τρία άκρως απαραίτητα προϊόντα για το νεσεσέρ μας φέτος το καλοκαίρι.

Και μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και σύντομα θα φορέσουμε τις κοντές φούστες και τα σορτσάκια μας, δεν θέλουμε να μας βρει λευκές σαν το γάλα.

Και τι δεν θα δίναμε λοιπόν για λίγο ηλιοκαμένο χρώμα και sun kissed επιδερμίδα από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού. Θέλουμε όμως να το πετύχουμε με φυσικό τρόπο, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε σε θεραπείες τεχνητού μαυρίσματος.

Το λάδι μαυρίσματος για το σώμα PER SOLE Premium φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Και πριν σας πούμε οτιδήποτε άλλο, μυρίζει συγκλονιστικά.

Μπορεί το άρωμα βανίλια- καρύδα να κλέβει την παράσταση, όμως η σύνθεση του με καροτέλαιο και λάδι καρύδας είναι ιδανική για να αποκτήσετε γρήγορο και βαθύ μαύρισμα φυσικά, αλλά και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη.

Βοvary Tip: Ξεκινήστε να το απλώνετε από τώρα στο γυμνό δέρμα για ενυδάτωση και διακριτική λάμψη.

Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο ωστόσο, ενέχει κινδύνους για την επιδερμίδα του προσώπου μας και όσο κι αν φοράμε αντηλιακό ή ακόμα και καπέλο, το δέρμα χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση και τόνωση.

Για αυτό στην καθημερινή μας περιποίηση εντάσσουμε την τονωτική λοσιόν DELIZIA Premium.

H δροσιστική λοσιόν με βάμμα λεβάντας και εκχύλισμα αγγουριού, τονώνει την επιδερμίδα και συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους του δέρματος.

Το εκχύλισμα αγγουριού (παρεμπιπτόντως μυρίζει και αυτό υπέροχα) βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, ενώ η μεγάλη περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά και Βιταμίνη Ε χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη. Μπορει να χρησιμοποιηθεί για το καθημερινό ντεμακιγιάζ και είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, σαν τόνερ ή σαν ενυδατικό προϊόν τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, που δε θέλουμε βαριά και λιπαρά προϊόντα. Εχει βραβευτεί στην 2nd GOURMET Οlive & Delicacies Exhibition 2017, ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία καλλυντικής περιποίησης. 

Αφήνει μία αίσθηση ανανέωσης, φρεσκάδας και καθαριότητας. Χρησιμοποιείται σε καθαρή επιδερμίδα πριν την κρέμα προσώπου ή και μόνη της.

Πολύ σωστά, το καλοκαίρι και η επιδερμίδα χρειάζεται διακοπές και ξεκούραση για να δείχνει όμορφη και νεανική. Και επειδή το πρώτο σημείο που «χτυπά» και γίνεται ορατή η κούραση, είναι τα μάτια μας, θα τα φροντίσουμε με το κατάλληλο Cura Νaturale προϊόν.

Ο ορός ματιών Fresco έχει λεπτή μορφή τζελ, με έλαιο argan και αιθέρια έλαια δενρολίβανου, κέδρου και μανταρινιού.

Απορροφάται γρήγορα, ανακουφίζει από πρηξίματα (αυτό σημαίνει αντίο σακούλες κάτω απ΄τα μάτια), ενώ παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις γραμμές έκφρασης.

Για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα, διατηρήστε τον ορό στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε απευθείας στην περιοχή των ματιών με ταμποναριστές κινήσεις. Η ευεργετική δράση της αλόης και του ελαίου argan χαρίζουν ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα, ενώ το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, με σύμμαχο το μανταρίνι που αποχρωματίζει τους μαύρους κύκλους.

Και τα τρία αυτά προϊόντα είναι εύκολα στη χρήση.

Έρχονται σε πρακτική συσκευασία και μέγεθος για να μπορείτε να τα έχετε στην τσάντα σας από τώρα και όλο το καλοκαίρι.

Η δύναμη και η αποτελεσματικότητα τους έγκεινται στα φυσικά συστατικά τους, που αναζωογονούν το πρόσωπο και το σώμα άμεσα, και προσφέρουν μια εμπειρία καλύτερη και από εκείνη ενός spa.

Κάντε το δικό σας home spa. Tα PER SOLE Premium, DELIZIA Premium και Fresco είναι προϊόντα που δοκιμάσαμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Είναι απαραίτητα στον νεσεσέρ του καλοκαιριού και αργότερα στο τσαντάκι των διακοπών σας.

Για μια επιδερμίδα απαλή, λαμπερή και ενυδατωμένη, προστατευμένη από τον ήλιο και απαλλαγμένη από τα σημάδια της κούρασης.

Θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές online και σε επιλεγμένα φαρμακεία.