H νέα σειρά Bath Therapy της Βiotherm σας καλεί να νιώσετε την ευεξία της φύσης | 0 bovary.gr
H νέα σειρά Bath Therapy της Βiotherm σας καλεί να νιώσετε την ευεξία της φύσης | 0 bovary.gr
ΒΙΟΤΗΕRM

H νέα σειρά Bath Therapy της Βiotherm σας καλεί να νιώσετε την ευεξία της φύσης


Ανανεώστε την επιδερμίδα σας καθημερινά, και δείτε την να γίνεται πιο απαλή, πιο λεία και πιο φωτεινή με τις νέες αρωματικές τελετουργίες σώματος της σειράς Bath Therapy.

Επιλέξτε τη δική σας αρωματική τελετουργία:

Το Invigorating Blend με Πιπερόριζα & Μέντα, το Relaxing Blend με Γκότζι Μπέρι & Δεντρολίβανο ή το Delighting Blend με Γκρέιπφρουτ & Φασκόμηλο. Οι τελετουργίες τριών βημάτων, με τις άκρως αισθησιακές υφές, προσφέρουν στιγμές γνήσιας θεραπείας:

ξεκινούν από ένα Scrub Λείανσης, συνεχίζουν με έναν Αφρό Καθαρισμού και ολοκληρώνονται με μια Ενυδατική Κρέμα. Χάρη στο θαυματουργό θεραπευτικό Life Plankton της Biotherm, που επίσης εμπλουτίζει κάθε σύνθεση, η επιδερμίδα ανανεώνεται κάθε φορά που κάνετε μπάνιο ή ντους.

Κάθε εκχύλισμα επιδρά ευεργετικά και στο πνεύμα, μετατρέποντας ξανά το καθημερινό ντους σε θεραπευτική τελετουργία. Ένας τρόπος να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα: να μεταφέρετε το πνεύμα σε κατάσταση αναζωογόνησης, χαλάρωσης ή απόλαυσης, και να συνδέεστε ξανά με τον εαυτό σας.Πιστή στο πρόγραμμα Water Lovers της μάρκας και στη δέσμευση να διαφυλάσσει τη γαλάζια καρδιά του πλανήτη μας –τους ωκεανούς– η Biotherm ανέπτυξε 90% οικολογικά ελεγμένες συνθέσεις με φυσικά συστατικά και ελαφρύτερες συσκευασίες, για να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Σε όλη την ιστορία των μεγάλων αυτοκρατοριών, τα λουτράκατείχαν εξέχουσα θέση στην τελετουργία ομορφιάς των γυναικών. Στο πλαίσιο της αναζήτησης των πλέον θεραπευτικών τελετουργιών, από τους αρχαίους Αιγύπτιους μέχρι τους Έλληνες και τους Ρωμαίους, τα λουτρά προσέφεραν οφέλη πέραν του καθαρισμού.

Οι πρώτοι που ανακάλυψαν τα θεραπευτικά οφέλη του ιαματικού νερού, οι Ρωμαίοι, άρχισαν να προσθέτουν πολύτιμα συστατικά, όπως σπάνια λουλούδια ή εξωτικά φρούτα , για να το αρωματίσουν και να διεγείρουν τις αισθήσεις τους. Αυτά τα φυσικά εκχυλίσματα ηρεμούσαν το πνεύμα και αναζωογονούσαν την επιδερμίδα.

Εμπνευσμένη από αυτά τα λουτρά ομορφιάς,η Biotherm αναβιώνει αυτή τη θεραπευτική παράδοση και μετατρέπει το καθημερινό ντους ή μπάνιο σε μια αισθητηριακή στιγμή με πολλά θεραπευτικά οφέλη.

Τα ιαματικά λουτρά των αρχαίων πολιτισμών

3 αρωματικές τελετουργίες για το ντους & το μπάνιο αναδημιουργούν τα θεραπευτικά οφέλη των αρχαίων ιαματικών λουτρών. Όταν ακόμα και ένα συστατικό μόνο του έχει θεραπευτικά οφέλη, ένα μίγμα δύο συστατικών αποτελεί μια θεραπευτική αλχημεία που σας χαρίζει ευεξία.

Τα πιο εξισορροπητικά συστατικά της φύσης ενσωματώνονται στις πιο σύγχρονες υφές περιποίησης της επιδερμίδας και εμπλουτίζονται με ένα μοναδικό άρωμα, φτιαγμένο από αρωματοποιούς.

Invigorating Blend: Πιπερόριζα & Μέντα

Relaxing Blend: Γκότζι Μπέρι & Δεντρολίβανο

Delighting Blend: Γκρέιπφρουτ & Φασκόμηλο

Εμπλουτισμένα με την θεραπευτική δύναμη του Life Plankton

Η ιστορία του ξεκινά σε ένα από τα πιο προστατευόμενα μέρη της Ευρώπης, στα γαλλικά Πυρηναία, ένα θαυματουργό σημείο όπου κατέφευγαν οι Ρωμαίοι πολεμιστές, για να γιατρέψουν τις πληγές τους μετά τις μάχες. Το 1952, ένας στρατιωτικός γιατρός, ο Δρ. Jos Jullien, που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση της ιδανικής θεραπείας, έλυσε το μυστήριο που έκρυβε η θαυματουργή πηγή. Ήταν ένα εκπληκτικό και μοναδικό ζωντανό συστατικό: το Life Plankton. Για να αναδημιουργήσει τις εκπληκτικές φυσικές συνθήκες της ιαματικής πηγής, η Biotherm ανέπτυξε μια υπερσύγχρονη διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που ονομάζεται Fermogenesis και εξασφαλίζει έως και 400.000 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση Life Plankton απ' ό,τι στο φυσικό περιβάλλον του συστατικού.

Σήμερα, το Life Plankton βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων Biotherm, για να βελτιώνει την επιδερμίδα σε όποια κατάσταση και σε όποια ηλικία κι αν είναι. Από τον έλεγχο του σμήγματος μέχρι την ενυδάτωση και τη σύσφιξη των πόρων, κάθε τύπος επιδερμίδας βρίσκει τη λύση που χρειάζεται. Μείωση των ρυτίδων και βελτίωση της φωτεινότητας της επιδερμίδας, καταπολέμηση της απώλειας ελαστικότητας ή των στιγμάτων, κάθε ανάγκη αντιμετωπίζεται.

Invigorating Blend: Ευεξία, Πιπερόριζα & Μέντα

Η πιπερόριζα, ένα δημοφιλές μεσογειακό μπαχαρικό, χρησιμοποιείται σε παραδοσιακά θεραπευτικά σκευάσματα εδώ και αιώνες, για πρόληψη των δερματικών διαταραχών και παθήσεων. Λειτουργώντας σαν τονωτικό, η πιπερόριζα αναζωογονεί και διεγείρει την επιδερμίδα, ενώ διαθέτει επίσης ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες.

Η μέντα είναι ένα μεσογειακό θεραπευτικό βότανο που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις αναζωογονητικές ιδιότητες και το τονωτικό της άρωμα. Σύμφωνα με τον αρχαίο Ρωμαίο φιλόσοφο Πλίνιο, ένα στεφάνι από μέντα φορεμένο στο κεφάλι διέγειρε το πνεύμα.

Εμπλουτισμένο με πιπερόριζα και φύλλα μέντας, το Invigorating Blend της Biotherm αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και τονωμένη.

Μια τελετουργία αναζωογόνησης:

 Μια πνοή μέντας και φύλλων λάιμ σας καλεί να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία. Ακολουθεί μια νότα καρδιάς με άρωμα πιπερόριζας, γιασεμιού & κορίανδρου. Οι νότες κέδρου και μόσχου στηβάση δίνουν βάθος στην αρωματική σύνθεση.

Relaxing Blend: Χαλάρωση, Γκότζι Μπέρι & Δεντρολίβανο

Οι ρίζες του γκότζι μπέρι, μια δημοφιλής υπερτροφή με αντιγηραντικά οφέλη, έχει ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες γνωστές από την Αρχαία Κίνα. Τότε τις χρησιμοποιούσαν για να κατευνάζουν το πνεύμα και να αναζωογονούν την επιδερμίδα. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, περιέχουν β-καροτίνη, βιταμίνες C, B1, B2, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα. Το δεντρολίβανο, ένα αρωματικό βότανο που φύεται στη Μεσόγειο, είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και εξυγιαντικές του ιδιότητες. Μάλιστα, οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι θεωρούσαν το δεντρολίβανο σαγηνευτικό για τις μυστικιστικές και θεραπευτικές του δυνάμεις: πίστευαν ότι είχε την ιδιότητα να εξαλείφει τον αρνητισμό. Στη σύγχρονη αρωματοποιία, το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται για τη μείωση του άγχους. Εμπλουτισμένο με γκότζι μπέρι και δεντρολίβανο, το Relaxing Blend της Biotherm αφήνει την επιδερμίδα ανακουφισμένη και ήρεμη.

Μια τελετουργία χαλάρωσης:

Η οσφρητική εμπειρία ξεκινά με ανακουφιστικές νότες βατόμουρου & μαύρου φραγκοστάφυλου στην κορυφή. Τα πέταλα γιασεμιού και το τριαντάφυλλο στην καρδιά του αρώματος συνθέτουν μια διακριτική νότα, ενώ οι αρωματικές συμφωνίες πραλίνας και βρύων κάνουν το άρωμα πιο διακριτικό.

Delighting Blend:Αναζωογόνηση, Γκρέιπφρουτ & Φασκόμηλο

Το Γκρέιπφρουτ, ένα μυστηριώδες υβριδικό φρούτο, προέρχεται από τη διασταύρωση δύο εσπεριδοειδών, του πορτοκαλιού και της φράπας. Αποτελεί πλούσια πηγή Βιταμίνης C και είναι διάσημο για την ιδιότητά του να αναζωογονεί και να συσφίγγει την επιδερμίδα.

Το Φασκόμηλο ήταν το βασικό βότανο της φαρμακοποιίας των Ρωμαίων. Το όνομά του προέρχεται από το λατινικό ‘salvare’ που σημαίνει ‘θεραπεύω’. Ένας αειθαλής θάμνος με γκριζωπά φύλλα και μπλε-μωβ λουλούδια, το Φασκόμηλο είναι διάσημο για τις εξυγιαντικές, συσφικτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Εμπλουτισμένο με γκρέιπφρουτ και φύλλα φασκόμηλου, το delighthting blend της Biotherm αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και καθαρή.

Μια τελετουργία απόλαυσης:

Το ζωηρό, τονωτικό άρωμα γκρέιπφρουτ, βερβένας & yuzu στην κορυφή ακολουθείται από νότες φασκόμηλου και τριαντάφυλλου και ολοκληρώνεται με μια ζεστή νότα βετιβέρ, πατσουλί και μόσχου στη βάση, κάνοντας την τελετουργία Bath Therapy πραγματικά απολαυστική.

 

 

3 από τι πιο ευεργετικές υφές για μια απολαυστική τελετουργία μπάνιου, μια απολαυστική εμπειρία για τις αισθήσεις

Στη Bath Therapy, η παράδοση στα φυσικά θεραπευτικά συστατικά συναντά τις πιο καινοτόμες υφές των προϊόντων περιποίησης και των καλλυντικών. Περιποιηθείτε την επιδερμίδα με το αισθησιακό άγγιγμα τριών υφών για λείανση. Ξεκινήστε κάνοντας απαλή απολέπιση με ένα scrub λείανσης, συνεχίστε με έναν αέρινο αφρό καθαρισμού και ολοκληρώστε την τελετουργία με μια κρέμα για βαθιά ενυδάτωση. Ανακαλύψτε την τελετουργία  3βημάτων για καθημερινή ανανέωση της επιδερμίδας. Απολαύστε τη φύση κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο.

3 ολοκληρωμένες τελετουργίες που μεγιστοποιούν τα οφέλη του καθημερινού σας ντους.

Το πιο φυσικό ταξίδι προς την πιο απαλή επιδερμίδα. Κάντε απολέπιση με ένα υδάτινο αφρώδες scrub απολέπισης, για να ενισχύσετε την κυτταρική ανανέωση. Ορατά στην υφή του προϊόντος, τα 100% φυσικά απολεπιστικά σωματίδια δρουν σε δύο διαφορετικά επίπεδα: η πούδρα argan απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ ο περλίτης λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας. Για φυσικό αποτέλεσμα πιο απαλής επιδερμίδας. Ο καθαρισμός στην πιο αέρινη και αισθησιακή μορφή του.

Ο πλούσιος αφρός αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή, χωρίς να την ξηραίνει. Η νέα τεχνολογία μας θα κάνει την επιδερμίδα σας να δείχνει ορατά πιο λεία και πιο απαλή απ' ό,τι με ένα συνηθισμένο gel ντους.

Ολοκληρώστε την τελετουργία σας με μια ενυδατική κρέμα. Η υφή αυτής της βελούδινης κρέμας θρέφει την επιδερμίδα μετά το μπάνιο. Απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Προσφέρει αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης που διαρκεί πολύ και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Nέα Συνείδηση

Ως μάρκα προϊόντων που περιέχουν συστατικά ιαματικού νερού, η Biotherm έχει δεσμευτεί να διαφυλάσσει την καθαρότητα του υδάτινου περιβάλλοντος από το οποίο προέρχονται τα προϊόντα φροντίδας μας. Η Biotherm πρωτοπορεί ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και του νερού κατά την παραγωγή των συλλογών μας. Από τη σύνθεση και τη συσκευασία μέχρι την τελική χρήση, η σειρά Bath Therapy σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου με γνώμονα τον αντίκτυπο στο υδάτινο περιβάλλον.

Σχεδίαση των συνθέσεων: 90% βιοδιασπώμενες & με φυσικά συστατικά

Πληρώντας τα αυστηρά πρότυπα σύνθεσης της Biotherm, η σειρά Bath Therapyκάνει ένα βήμα παραπάνω, για να διασφαλίζει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα βιοδιασπασιμότητας από τεχνικήςπλευράς.

Έτσι, οι υδατοδιαλυτές συνθέσεις, όπως τα Scrub και οι Αφροί της σειράς Bath Therapy, περιέχουν τουλάχιστον 90% βιοδιασπώμενα συστατικά, ώστε να διαλύονται όταν έρχονται σε επαφή με νερό. Τα απολεπιστικά σωματίδια σε κάθε Scrub Λείανσης είναι 100% φυσικά, ενώ 90% των συστατικών, όπως μεταξύ άλλων το Βούτυρο Karité & το Φυτικό Σύμπλεγμα Ελαίου Βερίκοκου στις Ενυδατικές Κρέμες, είναι φυσικά. Και, επίσης, όλα τα προϊόντα της σειράς Bath Therapy δεν περιέχουν paraben.

Συσκευασία: Ελαφρύτερες & ανακυκλώσιμες συσκευασίες

Ελαχιστοποιώντας τον αντίκτυπο των συσκευασιών, οι Αφροί Καθαρισμού Bath Therapy διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία από αλουμίνιο, ενώ οι Ενυδατικές Κρέμες Bath Therapy περιέχονται στο ελαφρύτερο πλαστικό βάζο της Biotherm.