Δύο νέοι τρόποι να φορέσεις το άρωμα L’Eau No 5 του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
Δύο νέοι τρόποι να φορέσεις το άρωμα L’Eau No 5 του οίκου Chanel | 0 bovary.gr
CHANEL

Δύο νέοι τρόποι να φορέσεις το άρωμα L’Eau No 5 του οίκου Chanel


Ο οίκος Chanel παρουσιάζει δύο νέους τρόπους να φορέσετε το άρωμα L’Eau No 5, με μια φρέσκια ερμηνεία του iconic αρώματος του οίκου από τον Olivier Polge σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δημιουργίας και Ανάπτυξης Αρώματος.

Πολλαπλών χρήσεων, ιδανικό για ταξίδια και elegant, το L’Eau No 5 All Over Spray και το L’Eau No 5 On hand Cream δίνει στις γυναίκες την ελευθερία να εκφραστούν, επιτρέποντας τους να διαμορφώσουν την δική τους ρουτίνα περιποίησης και να απολαύσουν μια διαφορετική αίσθηση και κίνηση με κάθε προϊόν.

Το L’Eau No 5 All Over Spray είναι ένα αναζωογονητικό mist, ένας δροσιστικός τρόπος να ξυπνάς, ή για να ανανεώνεσαι κατά τη διάρκειά της ημέρας με το άρωμα του.

Είναι ένα αρωματισμένο σπρέι για τα μαλλιά και το σώμα. Ένα γενναιόδωρο mist μέσα σε ένα λείο, κομψό και ιδανικό για ταξίδια μπουκαλάκι.

Το elegant και διακριτικό του design μας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Είναι το τέλειο αρωματικό προϊόν για το καλοκαίρι.

 

Για το λανσάρισμα των δύο αυτών προϊόντων, ο οίκος Chanel γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ψηφιακή καμπάνια You think you know me but you don’t, με ένα φιλμ που σκιαγραφεί έναν χορό από παράδοξες κινήσεις. Με τους δύο νέους τρόπους να φορεθεί, το Nº5 είναι διαρκώς σε κίνηση, που χαρακτηρίζεται από διαφορετικές κινήσεις, αισθήσεις και ένταση το καθένα.

Σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Jacob Sutton και ενορχήστρωση/χορογραφία του Dimitri Chamblas, το φιλμ παρουσιάζει κάθε λήψη σαν φωτογραφία, κρατώντας την κίνηση ζωντανή, απαθανατίζοντας την την ίδια στιγμή.

Απεικονίζει την δυαδικότητα της γυναίκας, που εκφράζει τις διαφορετικές διαθέσεις της μέσα από έναν εξαγνιστικό χορό. Έναν αισθησιακό και δυναμικό χορό που αντιπροσωπεύει την κρέμα, που αντιτίθεται με έναν απαλό και αιθέριο χορό για το mist. Η ένταση κλιμακώνεται μέχρι την στιγμή που οι δύο γυναίκες γίνονται ένα και μοναδικό άτομο. Δύο πτυχές της ίδιας προσωπικότητας.

Το φιλμ εκτυλίσσεται σε διπλανά κάδρα στην οθόνη, με τον ίδιο διάλογο και βραχείες συναντήσεις των δύο σκηνών, που εξυμνούν την δυαδικότητα των προϊόντων. Οι κινήσεις ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς, και εναλλάσσονται από την μια οθόνη στην άλλη. Δημιουργώντας μια αισθητική σύνθεση σε αρμονία με την κίνηση δημιουργούν αίσθημα προσδοκίας, αποπλάνησης με μια ένταση που αυξάνεται μέχρι που εκρηγνύεται με μια ελεύθερη, πληθωρική ενέργεια.

Το film είναι διαθέσιμο στο Chanel.com από τις 5 Μαϊού και στα social media από τις 10 Μαΐου.

 

 

O οίκος Chanel επεκτείνει αυτή την προσέγγιση στο ψηφιακό περιβάλλον με μια νέα διαδραστική εμπειρία «Which gesture will you choose?», δηλαδή «ποια κίνηση θα επιλέξετε»; Οι χρήστες καλούνται να συμμετέχουν ενεργά στην L’Eau No 5 αισθητική εμπειρία σχεδιάζοντας τις δικές τους κινήσεις στην οθόνη ή στο trackpad τους. Σε απάντηση η χορεύτρια ερμηνεύει τις κινήσεις μέσα από 15 διαφορετικές χειρονομίες που μένει να ανακαλυφθούν.

#YOUKNOWMEANDYOUDONT