Νέα συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler | 0 bovary.gr
Νέα συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler | 0 bovary.gr
14|05|2018 17:58
SHARE
LANCÔME

Νέα συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler


Η Lancôme είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη φετινή χρονιά θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους Jack McCollough και Lazaro Hernandez, του οίκου Proenza Schouler. 

Αυτή η limited edition συλλογή μακιγιάζ, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018, θα αποτελέσει μια ωδή στην τόλμη και το μοντέρνο πνεύμα –τα δύο στοιχεία που είναι η κινητήριος δύναμη των δύο δημιουργών. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, κατάφεραν να καθιερωθούν μεταξύ των πλέον ταλαντούχων της γενιάς τους, αντλώντας έμπνευση από τα έργα ζωγράφων με μια μοναδική προσέγγιση σε ό,τι αφορά το χρώμα, όπως αυτά του Ellsworth Kelly και της Carmen Herrera. 

Καλώντας τον οίκο Proenza Schouler να εξερευνήσει το δικό του όραμα ομορφιάς, η Lancôme επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά, τους άρρηκτους δεσμούς της με τον κόσμο της μόδας. Έχοντας δώσει στο παρελθόν, πλήρη ελευθερία στους Alber Elbaz, Yiqing Yin, Alexandre Vauthier, Jacquemus, Anthony Vaccarello, Sonia Rykiel και πιο πρόσφατα στην Olympia Le-Tan, η Lancôme συνεχίζει τη μακρά παράδοση της συνεργασίας της με διάσημους σχεδιαστές.

«Μέσα από τη ριζοσπαστική προσέγγιση των Jack McCollough και Lazaro Hernandez, οι δημιουργίες του οίκου Proenza Schouler είναι ένα μανιφέστο στην ισχυρή, αδάμαστη θηλυκότητα. Αυτή η ιδέα της δυναμικής θηλυκότητας βρίσκεται στην καρδιά των αξιών του οίκου Proenza Schouler, όπως ακριβώς αποτελεί ανέκαθεν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Lancôme», τονίζει η Françoise Lehmann, General Manager Lancôme International. 

«Η Lancôme ενσαρκώνει την επιτομή των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς. Το να έχουμε τη δυνατότητα, σήμερα, να συνεργαστούμε με μια τέτοια εμβληματική, ιστορική μάρκα μοιάζει με όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», προσθέτουν οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez, συνιδρυτές και σχεδιαστές του οίκου Proenza Schouler.

Η συλλεκτική συλλογή Lancôme x Proenza Schouler θα είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης της Lancôme από τον Σεπτέμβριο του 2018.