Ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο -Ο εύκολος τρόπος να τις αντιμετωπίσεις | 0 bovary.gr
Ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο -Ο εύκολος τρόπος να τις αντιμετωπίσεις | 0 bovary.gr
VICHY

Ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στο μέτωπο -Ο εύκολος τρόπος να τις αντιμετωπίσεις


Λένε ότι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λένε την ιστορία μας.

Λέμε ότι η ιστορία μας δεν χρειάζεται να ειπωθεί μέσα από το δέρμα μας.

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Ομορφιά και fitness παίζουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε, σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.

Είμαστε πλέον πιο δραστήριες και ακμαίες από ποτέ. Και σίγουρα δεν είναι καθόλου δίκαιο να υπάρχουν ορατά σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό μας. Γραμμές συνοφρυώματος και ρυτίδες ματιών, αλλά και στο μέτωπο, είναι οι πιο συνηθισμένοι μας εχθροί. Οι ατελείωτες ώρες στον υπολογιστή, τα χιλιάδες δυνατά γέλια, η προσπάθεια να εστιάσουμε το βλέμμα σε αυτό το πανέμορφο φόρεμα της απέναντι βιτρίνας... Εκφράσεις καθημερινές που αποτυπώνονται στο πρόσωπό μας. Εκφράσεις που μας«ανταμείβουν» με μια κουρασμένη όψη.

Όχι για εμάς! Τώρα πια μπορούμε να αγαπήσουμε λίγο παραπάνω το χρόνο, γιατί δεν μας αγγίζει.

Οι γραμμές συνοφρυώματος
Οι γραμμές συνοφρυώματος σχηματίζονται στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια, λόγω, μεταξύ άλλων παραγόντων, των μυϊκών συσπάσεων που μας επιτρέπουν να εκφραζόμαστε. Η δερματολόγος Dr Anny Cohen Letessier εξηγεί πως μετά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, αυτές είναι από τις πρώτες ρυτίδες που κάνουν την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα. Κάνουν το πρόσωπό να φαίνεται λυπημένο και προσθέτουν χρόνια στην όψη σας.

Αυτή η φαινομενικά λυπημένη έκφραση οφείλεται κυρίως στις κάθετες ρυτίδες, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος. Το φαινόμενο αυτό συχνά εντείνεται ακόμη περισσότερο από την ηλικία των 40 και μετά, όταν επιταχύνεται η διαδικασία της γήρανσης και οι γυναίκες καταβάλλουν μεγαλύτερες προσπάθειες να την καταπολεμήσουν.

Όπως γνωρίζουμε η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη σε κάθε ηλικία, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ελαστικότητα της και, να περιοριστεί η εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος.

Υπάρχει όμως τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε και ακούει στο όνομα Vichy.

Τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από έναν ορό εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ. Αυτό το πανίσχυρο συστατικό είναι διαθέσιμο σε δύο μορφές: κατακερματισμένο και υψηλού μοριακού βάρους. Το κατακερματισμένο Υαλουρονικό Οξύ έχει τη μορφή μικρότερων σωματιδίων, που διεισδύουν πιο εύκολα στην έμβια στοιβάδα της επιδερμίδας.

Εξίσου σημαντικό είναι και το Υαλουρονικό Οξύ υψηλού μοριακού βάρους, αφού έχει σαν αποτέλεσμα την ορατή σύσφιξη. Από την ηλικία των 30 και μετά, ένα τέτοιο πρόγραμμα περιποίησης βοηθά στην αποτροπή του σχηματισμού ρυτίδων στο μέτωπο. Πείτε αντίο σε αυτή τη μόνιμα κουρασμένη όψη του προσώπου σας, που στα 20 δεν είχατε καν ιδέα τι σημαίνει!

Τα 40 είναι εκείνη η εποχή που η επιδερμίδα, αναπόφευκτα έρχεται αντιμέτωπη με το χρόνο και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Ταυτόχρονα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να επανέλθει.

Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους: μια πιο ώριμη επιδερμίδα χρειάζεται 5 φορές περισσότερο χρόνο για να αναπλαστεί σε σχέση με τη νεότερη επιδερμίδα.

Τα σημάδια της γήρανσης είναι πιο έντονα στην επιδερμίδα σας το βράδυ παρά το πρωί που ξυπνάτε και, κυρίως, οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς όσο περνούν οι ώρες. Οι γυναίκες συνήθως θεωρούν πολύ ενοχλητικές τις γραμμές συνοφρυώματος στο μέτωπό τους, όταν αυτές γίνονται πια μόνιμες και είναι εμφανείς ακόμη και αν το πρόσωπο βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας.

Τα καλά νέα είναι ότι μια στοχευμένη θεραπεία για ρυτίδες ματιών μπορεί να αμβλύνει το επίμονο αυτό πρόβλημα. Επιλέξτε ένα ισχυρό κοκτέιλ συστατικών Vichy τα οποία στοχεύουν στην αντιγήρανση και βοηθούν στην ανάπλαση των στοιβάδων της επιδερμίδας σας.

Αναζητήστε μια πλήρη θεραπεία αντιγήρανσης με ουσίες συσφίγγουν, λειαίνουν, επιδιορθώνουν τα σημάδια της γήρανσης, όπως αυτές οι τόσο ενοχλητικές γραμμές συνοφρυώματος.

Η ιδανική περιποίηση είναι να ξεκινήσετε την μέρα σας με μια αναζωογονητική τονωτική λοσιόν, και, στη συνέχεια, φροντίστε την επιδερμίδα σας με έναν αντιγηραντικό ορόπου να δρα ενάντια στα 10 κύρια σημάδια γήρανσης. Φυσικά, ολοκληρώστε με την κρέμα ημέρας σας.

Επιπλέον μπορείτε να κάνετέ καθημερινά μια απλή facial exercise 3 λεπτών.

Χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη σας, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας τσιμπώντας πολύ απαλά την επιδερμίδα. Κάνοντας ανοδικές κινήσεις, από την περιοχή της μύτης προς το κέντρο του μετώπου. Στη συνέχεια, κρατήστε σφιχτά ενωμένα τα δάχτυλά σας και τραβήξτε από το μέτωπο προς την περιοχή των κροτάφων. Επαναλάβετε την κίνηση από το μέτωπο προς τους κροτάφους έξι φορές, τρεις φορές για κάθε πλευρά.

Η κορυφαία Γαλλική εταιρεία Vichy έχει την δική της σειρά περιποίησης, ιδανική για να αντιμετωπίσετε μια για πάντα τις ρυτίδες έκφρασης, την Liftactiv.

Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου LIFTACTIV SUPREME

Η κρέμα έχει άμεσα αποτελέσματα και σαν εκείνα του λίφτινγκ και απευθύνεται σε κανονικές και μικτές επιδερμίδες. Με την πιο ντελικάτη λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Παρέχουν συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών LIFTACTIV ΕYE SUPREME

Για να διώξετε τς ρυτίδες και την κούραση από τα μάτια (πιστέψτε μας θα κερδίσετε +5 χρόνια νεότητας) χρειάζεστε μια καλή κρέμα ματιών. Και αυτή χαρίζει αποτέλεσμα lifting στην περιοχή των ματιών, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Το 1ο προϊόν διόρθωσης για αποτέλεσμα lifting 360° στο βλέμμα, ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
Τέλεια και για γυναίκες άνω των 40 που αναζητούν ένα προϊόν για τη συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια: ρυτίδες, βλέφαρα, μαύροι κύκλοι και σακούλες.

Τέλος δεν πρέπει να παραλείπετε την φροντίδα κατά την διάρκεια της νύχτας.

Κρέμα νύχτας LIFTACTIV ADVANCED FILLER

Έχει την δύναμη να επανορθώσει όλους τους τύπους ρυτίδων. Συγκεκριμένα επανορθώνει τις βαθιές κάθετες γραμμές που σου χαλάνε την εμφάνιση μέσα σε 1 μήνα. Η υφή της είναι απαλή ενώ δεν είναι λιπαρή.

Η Vichy σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να πείτε αντίο στις βαθιές ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια και το μέτωπο και να αισθανθείτε την ίδια σιγουριά και αυτοπεποίθηση όπως στα 20 σας χρόνια.